Besøger Virginia Beach

Besøger Virginia Beach

I den sydlige ende af Chesapeake Bay, langs Atlanterhavet i det sydlige Virginia er en dejlig badeby samfund kaldet Virginia Beach. Populær med golfspillere, familier og universitetsstuderende på spring break, er den udvej opført i Guinness Book of World Records som havende "længste fornøjelse strand i verden." Virginia Beach er hjemsted for ca. 400.000 fastboende, men dette antal stiger eksponentielt i løbet af sommeren som vacationers flokkes for at nyde området.

Seværdigheder

Virginia Beach tilbyder talløse attraktioner og aktiviteter, herunder golfbaner, miles af hvide sandstrande, historiske attraktioner for familier, sportsentusiaster, pensionister, og college studerende på spring break. Blandt områdets højdepunkter er:

 • Virginia Aquarium - Dette moderne akvarium, som ligger lige syd for byen, er hjemsted til 800.000 gallon akvarier, levende dyrs levesteder og 300 hands-on udstillinger. Akvariet er også meget aktiv i at bevare og redde vandlevende i regionen.
  Besøger Virginia Beach

  Virginia Beach Boardwalk
 • The Boardwalk: Denne tre-mile strækning er på mange måder, i hjertet af Virginia Beach. Det er omgivet af nogle af de mest populære restauranter, hoteller og butikker samt historiske steder, museer, monumenter og mere. Den har også en vandresti, samt et område udpeget til cyklister og skatere og en tilstødende fiskeri molen. Andre attraktioner omfatter et pariserhjul, spillehal, underholdning etaper, der ofte huser livekoncerter, og meget mere.
 • Virginia Museum of Contemporary Art - grundlagt i 1952, er dette museum ligger kun seks blokke fra havet. Den er udstyret med en skiftende række af udstillinger, fremvisning moderne skulptur, glaskunst, tekstiler, malerier og konceptkunst.
 • Whale Watching - Et af højdepunkterne i områdets vintersæsonen er flokke af finhvaler, også kendt som "mynder i havet." Hvalerne passerer tæt på kysten på vej til deres vinter fourageringsområder i Sydamerika. Besøgende kan tage hvalsafari både og ture eller se fra kysten.
  Besøger Virginia Beach

  Cape Henry Lighthouse
 • Golfbaner - Byen Virginia Beach har elleve offentlige golfbaner samt fire landets klubber og 36 huller på militære anlæg. Byen er også vært for det årlige nationale turnering, Virginia Beach Open.
 • Adam Thoroughgood House - Dette hus blev den oprindelige del, som blev bygget i 1622, var hjemsted for Virginia Beach første fast bopæl, Adam Thoroughgood. I dag er det et museum, fyldt med artefakter og memorabilia skildrer højdepunkter i Virginia Beach historie.
 • Old Coast Guard Station Museum - Dette museum og tidligere kystvagt station blev bygget i 1903, erstatter en tidligere struktur på sitet. Noteret på National Register of Historic Places, museet huser en samling af skibbrud bjærgning, livredder apparat, og kystbevogtningsfartøjer memorabilia.
 • Old Cape Henry Lighthouse - The Cape Henry Lighthouse sidder på den sydligste spids af Chesapeake Bay. Fyret, bygget i 1792, var den første fyr bestilt af den amerikanske regering. I nærheden ligger den første landingsstedet, hvor de første Jamestown bosættere landede i 1607.

Overnatningssteder

Der er mange muligheder for overnatning i Virginia Beach. Et par af de mest populære muligheder omfatter:

 • Cavalier Hotel: Hvis du leder efter en virkelig enestående, fornemme indgivelse erfaring, overveje opholder sig på Virginia Beach Cavalier Hotel. Dette historiske 18-acre resort ejendom åbnet for erhvervslivet i 1927. Den oprindelige struktur, Cavalier på bakken, er kun åben i sommersæsonen, mens den mere moderne Cavalier Oceanfront er åben året rundt og tilbyder gratis wi-fi. Resortet byder på mange aktiviteter, herunder ler tennisbaner, indendørs og udendørs swimmingpools, spillerum, kroket græsplæne, beachvolley, fitness center og meget mere. Der er også fem full-service restauranter på stedet, samt en beach club, hvor levende musikere udfører ofte. Børnepasning er tilgængelige året rundt, og særlige aktiviteter for børn er forudsat i sommermånederne.
 • Wyndham Virginia Beach Oceanfront: Hvis du er på udkig efter en luksus havet hotel, er du sikker på at være tilfreds med denne ejendom. Beliggende kun et par blokke fra Boardwalk, det er en perfekt base for områdets mange attraktioner og faciliteter. Hotellet tilbyder gratis transport til Boardwalk, hvilket gør det nemt for gæsterne at komme ud og om. Men du kan helt sikkert holde dig selv - og alle i din gruppe - underholdt, selvom du ikke forlader feriestedets grunde. Det er fordi hotellet har en privat strand, indendørs pool, spillerum, fitness center og restaurant på stedet. Hvert værelse har en mikrobølgeovn og køleskab, samt fladskærms-tv og gratis wi-fi.
 • Hampton Inn Oceanfront: På dette Virginia Beach Hotel, alle værelser har en privat balkon med udsigt over havet samt et køleskab, mikrobølgeovn, fladskærms-tv og gratis wi-fi access. Daglig lokale avis levering er også fastsat. Gæsterne tilbydes gratis morgenmad under hele opholdet og middag er tilgængelig på en restaurant på stedet. Hotellet har en opvarmet indendørs swimmingpool og en jacuzzi, gæster kan bruge 24 timer i døgnet, samt en on-site fitnesscenter. Hotellet tilbyder også cykeludlejning løbet af foråret og sommermånederne.

For flere ideer til, hvor man kan bo, se Virginia Beach Hotel-Motel Association hjemmeside.

Dining

 • Beach Pub: Hvis du leder efter et langvarigt restaurant, der er en favorit med lokalbefolkningen, skal du sørge for at besøge stranden Pub. Restauranten har været åben siden 1978 og i 2011 var med på Guy Fieri Diners, Drive-Ins og Dives program på fødevarer netværket. Restauranten er åben for morgenmad, frokost og middag. Menuen består af masser af frisk fisk og skaldyr fra lokalområdet. Stegte skrubber er den pub underskrift skålen, men der er masser af andre skaldyr muligheder, herunder varm krabbekød i smør, skaldyr plader og mere. Menuen har også, steaks, burgere, andre sandwich. Daglige tilbud tilbydes, hvoraf nogle er all-you-kan spise tilbud.
 • Surf Club Ocean Grill: Denne restaurant Virginia Beach er åben til morgenmad, frokost og middag. Menuen har en række skaldyr markeringer, samt andre afslappet spisning favoritter som ribben, bøf og pasta. Chesapeake Bay Seafood Feast er en af ​​de af restaurantens specialiteter. Festen indeholder den friske fangst af dagen, en broiled faste Krabbe kage, østers Rockefeller, broiled havet tunger, stegte rejer og mere. Loungen på Surf Club Ocean Grill er et fantastisk sted at gå til cocktails og tilbyder billig happy hour drink og forretter tilbud hver dag 2-7 PM, med undtagelse af ferie weekender.
 • Isle of Capri: Hvis du er en fan af italienske køkken, er du sikker på at finde Isle of Capri at være en af ​​de førende oceanfront spisemuligheder i Virginia Beach. Dette indbydende, familieejede italienske restaurant er åben til kun middag fra 5 - 09:00 hver aften. Menuen har et bredt udvalg af traditionelle italienske retter. Pasta Hovedretter valg omfatter hummer ravioli, manicotti, broccoli ziti og meget mere. Yderligere muligheder omfatter skaldyr, kalvekød, kylling og lam retter, samt flere salat, grøntsager og antipasti valg.

Planlægger din tur

Virginia Beach er nemt nås med bil fra hele Virginia samt mange store East Coast byer. Den nærmeste lufthavn er i Richmond, som er en to timers kørsel fra Virginia Beach. Byen er kun 45 minutter fra Williamsburg, VA og handler om en tre timers kørsel fra Washington, DC metro område.

Du kan lære mere om, hvad der er at se og gøre i Virginia Beach ved at downloade eller anmode om en ferie planlægning vejledning fra Virginia Beach Convention og Visitor Bureau.