Besøg Luray Caverns

Besøg Luray Caverns

Luray Caverns er en spektakulær underjordisk vidunder ligger i byen Luray, Virginia nær Shenandoah National Park i den vestlige del af staten. Luray Caverns er den fjerdestørste kommercielle hule i USA og er helt sikkert en af ​​de smukkeste.

Aktiviteter på Luray Caverns

Luray Caverns er en af ​​de mest populære show huler i USA og er blevet udpeget som en amerikansk Natural Landmark. Den indeholder en lang række formationer og forbløffende naturlige farver, som normalt ikke ses i huler. Udover hule ture, er der flere andre aktiviteter for at nyde på grund af huler, med muligheder, der alle i din gruppe er at være sikker på at nyde.

Ture

Besøg Luray Caverns

Besøgende kan tour spektakulære underjordiske landskab på en time ture ledet af en kyndig vejledning. De grus gangbroer er tændte og velholdte, hvilket gør turen forholdsvis let at navigere. Du vil dog brug for, at være parat til at gå over en kilometer på hældninger, faldende kvaliteter, plane flader og trapper til at fuldføre turen.

Billetter

Du kan bestille billetter online eller købe dem ved døren. Prisen er $ 24 for voksne og $ 12 for børn i alderen seks og 12. Der er intet gebyr for børn under seks. Seniorer 62 og ældre kan købe discount optagelse billetter for 21 dollars. Gruppe for 20 eller flere betalende gæster er også tilgængelige.

Cave Features

Du vil få mulighed for at se mange betagende hule funktioner på din tur. Du kan tage så mange billeder som du kan lide under Touren, men du skal passe på ikke at røre ved cave formationer.

Besøg Luray Caverns

 • Formationer: Luray har smukke formationer, herunder stalaktitter, stalagmitter og flow sten. En række af værelser i Luray Caverns er enorme, nogle med lofter, der er 10 historier højt.
 • Spejlbassin: Luray Caverns er også hjemsted for smukke, krystalklare reflekterende pools. Selvom pools er kun et par inches dyb, de synes at være flere meter dyb, fordi de udmærket afspejler stalaktitter hængende fra oven.
 • Stalacpipe Organ: En unik feature i Luray Caverns er Stalacpipe Organ. Dette orgel blev oprettet af Leland Sprinkle i 1954, som omhyggeligt søgt huler for stalacpipes der ville præcis matcher noterne på den musikalske skala, når de blev tappet med en gummi-tippes mallet. Efter tre år med at søge og eksperimentere, lykkedes Sprinkle at skabe verdens største instrument, Stalacpipe Organ, som dækker i alt 3 ½ hektar. Besøgende kan nyde at lytte til orglet, da det spiller en melodi under deres besøg.

Bil og Carriage Caravan Museum

Efter at have udforsket huler kan gæsterne tage en tur i bilen museum beliggende på samme grund. Optagelse til bilen museet er gratis ved køb af en cave tour billet. Ved bil museum, kan besøgende nyde at se på en imponerende samling af over 140 forskellige emner relateret til transport, herunder busser, vogne, kostumer og naturligvis biler. Inkluderet i udstillingen er den 1892 Benz, som er en af ​​de ældste biler i det land, der stadig kører. Børn er forbløffet, når de ser biler fra fortiden og lære om, hvordan de omdannet til de køretøjer, de er i dag.

Garden Maze

The Garden Maze er en anden sjov familie eventyr på grunden. Denne attraktion er ikke inkluderet i entré til Luray Caverns, men de ekstra omkostninger på $ 9 for voksne og $ 7 for børn er godt brugte penge. Den ene-acre Garden Maze er en af ​​de største labyrinter i eksistens i den midtatlantiske stater.

Besøg Luray Caverns

Denne prydhave er fyldt med drejninger, vendinger, og døde ender som hele familien vil nyde at udforske og løse sammen. Derudover kan familien søge sammen til særlige stillinger, hvor de kan tilføje et stempel for deres pas. Hvis alle de stillinger er placeret, kan passet drejes i senere til en rabat i gavebutikken. At få alle de frimærker vil også præcisere en hemmelig besked!

The Garden Maze er i alt en ½ mile trail. Trail selv er 4 meter bred og hække i labyrinten er otte meter høj. Der er en række forskellige steder i haven Maze, der omfatter misting foggers der giver lidt køligt på varme dage. Der er også en forhøjet platform i midten af ​​labyrinten for gæster, der bliver helt tabt.

Singing Tower

En anden Luray Cavern attraktion er Singing Tower, som er officielt navngivet Bell Brown Northcott Memorial. Denne 117 meter høj mindesmærke blev bygget i 1937 og indeholder 47 klokker, hvoraf den største vejer 7,640 pounds og er en forbløffende seks meter i diameter! Den mindste klokke vejer kun 12 ½ pounds. The Singing Tower giver gratis betragtninger på regelmæssigt planlagte tidspunkter i foråret, sommeren og efteråret.

Retail Options

Du kan snuppe en bid at spise og gøre nogle souvenir shopping i løbet af din tid på grunden.

 • Sandwich og snacks: Sandwicher, snacks og drikkevarer er tilgængelige fra Stalactite Cafe.
 • Søde konfekt: Hvis du har en sød tand, stoppe ved Luray Fudge Company, hvor du kan beslutte, hvad smag for at købe med en gratis prøve. Andre søde sager er tilgængelige i sludder shop.
 • Shopping: Saml et par souvenirs til dig selv og en gave eller to for venner fra en af de på stedet gaveartikler.

Overnatningssteder

Der er to moteller på grundene, samt et par andre logi, der ligger i nærheden i byen Luray.

On-site Motels

Begge moteller på The Cavern grunde er AAA-godkendte logi indkvartering med udendørs swimmingpools. Gæsterne kan vælge golf pakker, der omfatter privilegier på den tilstødende Caverns Country Club.

 • Øst indgang: The motel ved den østlige indgang er en to-etagers facilitet. Ovenpå værelser har balkon, som giver gæsterne med en betagende udsigt over de omkringliggende Blue Ridge Mountains.
 • West indgang: Den vestlige indgang motel er en en-etagers koloniale struktur, også omgivet af dejlig udsigt over Blue Ridge Mountains.

Andre lokale Motels

Nationalt mærke motel indkvartering i byen omfatter en Days Inn og en Best Western, som begge er omgivet af udsigt over Blue Ridge Mountains. Begge ejendomme har swimmingpools og gratis internetadgang for gæster.

 • Days Inn: Denne ejendom har traditionelle værelser, jacuzzi værelser og suiter, der har fuld køkkener. Morgenmad tilbydes til gæst uden beregning. Der er et fitnesscenter, samt 13 hektar, som gæsterne kan nyde at gå eller løbe igennem. Miniature golf er også tilgængelig på stedet.
 • Best Western: Hotellet tilbyder traditionelle værelser, en egen fuldt serviceret restaurant og roomservice. Der er en udendørs legeplads for børn og børn i alderen 12 og derunder bor gratis med deres forældre.

Lokal Camping

Lokale camping muligheder omfatter Luray KOA og en Yogi Bear Jellystone Park Camping Resort. Begge parker giver en spektakulær udsigt over de omkringliggende Blue Ridge Mountains og tilbyde lejr butikker, velholdte badehuse, wi-fi, up-to fuld hookups og andre faciliteter.

 • Luray KOA: Denne campingplads tilbyder RV og telt websteder, hver med sit eget brand ring og picnic bord. Campingpladsen tilbyder en række faciliteter, herunder en swimmingpool, legeplads, boldbane, og pavillon til gruppe brug.
 • Yogi Bear Jellystone Park: Denne camping resort tilbyder både telt og RV websteder, samt udlejning hytter. Anlægget tilbyder en række resort-stil bekvemmeligheder såsom en 400-fods vandrutschebane, to full-size swimming pools, en børnepool, kanoer, en fiskedam og meget mere.

Introduktion til Luray

Den nærmeste lufthavn til Luray, Virginia er i Dulles, lige uden for Washington DC. Det vil tage omkring 90 minutter at køre til Luray fra denne lufthavn. Afstanden fra Regan National Airport i DC er bare lidt længere. Det tager omkring 2 1/2 timer at køre til Luray fra Richmond, Virginia.

Nyd din tid i Luray

Hvis du søger efter en afslappende flugt fra den travle tempo i dag-til-dag liv, vil du ikke blive skuffet, når du planlægger en tur til Luray Caverns. Det er et ideelt sted at tilbringe en weekend, eller at nyde et par dage ud af en længere tur touring Washington DC-området og den vestlige Virginia landskabet.