Beskyttelse af din gamle forældre Penge

Beskyttelse af din gamle forældre Penge
Dine forældre kan undgå vanskelige økonomiske situationer med din hjælp.

Beskyttelse dine ældre forældre penge kan være en betydelig hjælp for dem, både økonomisk og følelsesmæssigt. Du behøver ikke at være en økonomisk ekspert til at hjælpe dem. Du skal bare vide, hvad spørgsmål at stille, og hvilke handlinger til at tage.

Fem trin til at beskytte dine gamle forældre penge

Den rolle, du tager i at hjælpe dine forældre forvalte og beskytte deres penge kan være så varieret som værende deres sparringspartner til rent faktisk at overtage deres finanser. Uanset hvad skal du følge de samme trin, startende med en gennemgang af deres behov og slutter med en igangværende revision af deres finansielle situation.

Trin 1: diskutere deres behov og mål

Sæt dig ned med dine forældre og tilbyde at hjælpe dem over deres formue og gøre nogle forslag. Nogle forældre kan glæde sig over bistand; dog være forberedt på modstand. Det er ikke let for dine forældre til at indrømme, at de måske har brug for hjælp. Jo mere komfortabel bliver de med at dele deres personlige finansielle oplysninger, jo mere sandsynligt, de vil være at dele de detaljerede oplysninger, som du har brug for, for at hjælpe dem med at beskytte deres finansielle situation.

Dit mål bør være at gennemgå følgende:

 • Månedlig indtægter og omkostninger - Du kan enten indsamle disse oplysninger fra dine forældre eller revidere deres indgående regninger, kvitteringer og selvangivelser.
 • Likvider - Bank og investering udsagn vil vise dig disponible midler og give dig oplysninger om mængden af midler dine forældre har været tilbagetrækning fra deres konti.
 • Mål - Spørg dine forældre, hvad de vil opnå med deres penge. Jo mere du ved om deres mål, jo bedre stand, du vil være at hjælpe dem med at planlægge deres finanser, således at deres penge er beskyttet, mens de nå deres mål:
  • Ønsker de at rejse mere eller bruge flere penge på specifikke interesser?
  • Er de trætte af den tid og indsats, som de bruger flytter penge mellem konti?
  • Er de bekymrede fremtidige udgifter, de kan have, såsom udgifter til lægebehandling eller hus reparationer?
 • Spørgsmål - Mange ældre mennesker har spørgsmål om finansielle emner, de har været flov over at spørge, såsom nedsparingslån og langvarig pleje forsikring. Frivilligt til at få dem de svar, de har brug for.
 • Retssituationen - Dette er en prime time til at se, om dine forældre har oprettet nogen juridiske foranstaltninger, som kan påvirke, hvordan deres penge bliver brugt, såsom en fuldmagt eller en levende tillid eller vilje.

Trin 2: Gennemgå deres finansielle situation

Når du forstår dine forældres økonomiske behov og mål, du har brug for at finde ud af, om de har nok indkomst til at opfylde deres behov. Arbejde med dem at gennemgå deres regnskaber, indtægtskilder og en anden andre situationer, som kan påvirke deres likviditet. For eksempel:

 • Indtægtskilder - Er de lever på en fast indkomst, såsom social sikring med supplerende indkomst fra en livrente, en individuel pensionering konto (IRA), eller en 401K pensionering plan?
 • Investeringer - Hvor er deres penge investeret? Er det i konservative investeringer renteprodukter såsom obligationer og indskudsbeviser eller har de store dele af deres investeringer i mere risikofyldte aktier? Dette kunne et godt tidspunkt at få en økonomisk rådgiver gøre en gennemgang af deres portefølje og give anbefalinger om ændringer, der bør foretages i dine forældres ejendom planlægning.
 • Skatter - Har dine forældre har skatteforpligtelser som ubetalte indkomst eller pant skat? Tjek særlige programmer for seniorer med skattemæssige problemer såsom udsættelse ejendomsskat.

Trin 3: Set Up en proces

En af de største ting, du kan gøre for at hjælpe dine forældre beskytte deres penge er at gøre det lettere for dem at administrere deres penge. Mange seniorer ønsker at undgå bank tid, der kræves for at flytte penge mellem konti. Dårligt syn og fingerfærdighed problemer kan gøre regningen betaler vanskelig. Du kan hjælpe ved at oprette:

 • Direkte indbetaling - Hvis dine forældre modtager en check fra Social Security eller en anden føderale pensionering program, kan du sørge for deres check til automatisk indsat på deres bankkonto. Dette no-cost service kan oprettes af den bank, der vil modtage midlerne.
 • Automatiske overførsler - Månedlig IRA hævninger kan automatisk overføres til en anden konto, sætte penge hvor dine forældre har brug for det, uden at de behøver at gøre en tur til banken.
 • Automatiske regningen betalinger - Minimer antallet af kontroller, der skal skrives ved at arrangere at få tilbagevendende regninger automatisk betalt fra deres bankkonto. Utility regninger, afdrag på realkreditlån, husleje og bil betalinger samt minimum betalinger på kreditkort regninger og lån betalinger kan alle blive udbetalt automatisk.

Overvej at have dit navn tilføjet på deres konti eller har en fuldmagt, så du kan færdiggøre deres bank- og regningen betaler aktiviteter. Dette er især vigtigt, hvis en eller begge forældre ikke er ved godt helbred, på et plejehjem eller i et støtteberettiget levende facilitet.

Trin 4: Implementere sikkerhedsprogrammer

De ældre er hyppige mål for telefon- og mail-svindel. Beskyt dine forældre fra junk mail og junk telefonopkald ved at indtaste deres adresse og telefonnummer på Do Not Mail og ikke Opkaldslister.

Trin 5: Gennemføre Månedlige anmeldelser

Uanset om du er i direkte kontrol over dine forældres penge, eller blot fungerer som rådgiver, er det vigtigt for dig at gennemgå deres finansielle aktiviteter hver måned.

 • Er regningerne bliver betalt?
 • Er de direkte indskud og automatiske overførsler gøre deres indkomst mere tilgængelig for dem?
 • Er dine forældre komfortable med deres finansielle situation?
 • Har du stadig har nogle spørgsmål at besvare og procedurer til at sætte på plads?

Værdigt og uafhængigt

Beskyttelse dine ældre forældre penge er vigtigt for deres finansielle sundhed. Når du arbejder med dem, skal du huske at beskytte deres værdighed og følelse af selvstændighed. Spørg dem, hvad de ønsker. Forsøg på at få deres godkendelse på ændringer. Hjælp dem til at forstå værdien til deres finansielle sikkerhed, når du tager handlinger på deres vegne for at beskytte deres penge.