Beskæftiger sig med preteens Interview med Dr. Michael Bradley

Beskæftiger sig med preteens Interview med Dr. Michael Bradley
Dr. Michael Bradley giver tips om håndtering af preteens.

Dr. Michael Bradley, den bedst sælgende forfatter til bogen Ja, din teenager er vanvittigt er en psykolog og prisbelønnet forfatter med speciale i unge adfærd og certificeret af American College of Professional Psychology til behandling stofmisbrug lidelser. Hans nye bog, når tingene bliver amok med din teenager: The Hvorfor har Hvordan og hvad man skal gøre nu tilbyder øjeblikkelig reaktion strategier til at håndtere unge.

Fortæl os om dig selv og din ekspertise på dette område?

Tredive år siden, da jeg startede i denne branche vil jeg sige, at min ekspertise kommer fra min uddannelse og mit arbejde med teenagere på steder som skoler, sociale ydelser agenturer, private praksis og i fængsler. I dag tilbyder jeg min bedste legitimationsoplysninger som far til to teenagere. At "hands-on" erfaring (som i jeg ofte fristet til at lægge mine "hands on" mine børn) lært mig meget mere end alle mine års træning. En forælder (og forfatter) ved navn John Wilmot sagde det bedst: "Før jeg blev gift, havde jeg seks teorier om børneopdragelse; nu har jeg seks børn, og ingen teorier."

Hvad inspirerede dig til at skrive din bog?

Alle de forældre, der kom til mine seminarer og gav mig forbitrede udseende, når jeg over-besvaret deres spørgsmål. Efter at have skrevet tre bøger om ungdomsårene, det endelig gik op for mig, at forældre til teenagere ofte har brug for "down-and-dirty-hvad-det-dælen-do-I-do-nu-som-i-aften" rådgivning. Alt for ofte vi krymper give forældrene akademiske / teori typer af svar, når enkle forslag om "sige det til dit barn, men aldrig sige, at for at dit barn" kan være en langt mere nyttigt ting. De specifikke forslag lærer teorien uden at alle de kedelige læsning.

Hvad er nogle almindelige adfærd spørgsmål, at forældre til preteens støde?

Skole problemer, overdreven og farlig computer / mobiltelefon brug, manglende respekt, brug marihuana / alkohol, liggende, og "forsvinder ind i hulen" (tilbagetrækning til deres værelser og venner, og sjældent kommer ud at interagere med forældre).

Hvad er nogle dos og don'ts for håndtering adfærd spørgsmål af preteens?

  • DO: "være, hvad du ønsker at se" (model gode adfærd og værdier) roligt; undvige provokationer; vælge dine kampe; håndhæve dine regler roligt men fast; holde tilsluttet dit barn (især når han mener, at du er dummere end sne); og sørg for at undskylde for de utallige gange, du vil undlade at gøre alle disse ting (undskyldning for vores egne fejl lærer vore børn at håndtere deres egen).
  • IKKE: sætte dine behov for dit barns godkendelse i løbet af Deres pligt til at hendes forældre; tage hans opførsel personligt; mener, at de hårde tider vil vare evigt; frygt konflikt (raseri-fri konflikt føles kærlighed til dit barn, en kendsgerning, som hun vil ikke indrømme, indtil hun er 25).

Er, hvordan du siger noget til dit barn lige så vigtigt som hvad du siger?

Faktisk er vigtigere end hvad du kommunikerer, hvordan du kommunikerer med børn. Salomons Visdom er fuldstændig ubrugelig til et barn, hvis forældre udtrykker det dårligt (som i råben, prædiken eller nagende).

Hvor kan vi læse mere om dig og om dette emne?

Tjek min hjemmeside Doctor Mike Bradley og få involveret med Forums. Det er en slags "Forældre Anonymous" sted, hvor tusindvis af forældre og teenagere har indsendt deres problemer, løsninger, frygt, glæder og visdom for andre mennesker at se. Andre folk (børn, forældre og trækker) reagere med nogle ret fantastiske indsigter. Om ikke andet, er det en fantastisk måde at ikke føler sig så alene.

Har du andre oplysninger eller råd, du gerne vil tilbyde?

Hold din sans for humor. Meget af det, vi får så ked i livet er absurd morsom, og hæve teenagere del kan være den mest absurde og det sjoveste af alt, hvis du kan lære at trick kendt for at Foxhole beboerne og bruge humor til at depower frygten. Langt de fleste børn en eller anden måde formår at vise sig fint på trods af verden omkring dem. Jeg er ikke helt sikker på, hvorfor det er, men jeg kraftigt formoder, det har at gøre med forældre, der formår at elske deres børn, selv når de hader deres børns adfærd. Huske at grine er en kritisk del af denne magi.