Beskæftiger sig med en diagnose af autisme

Beskæftiger sig med en diagnose af autisme


Beskæftiger sig med en diagnose af autisme spektrum forstyrrelse (ASF) kan være en af ​​de sværeste ting at gøre. Du kan føle skyld, skam, sorg og tab over, hvad skulle være en lys fremtid for dit barn. Nogle forældre kan bebrejde sig selv og ligner de gjorde noget forkert. Andre forældre kan være vred og spørgsmålet om, hvorfor sådan noget måtte ske i deres familie. Være sikker på, alle disse følelser er normale og har et sted i at hjælpe dig med at håndtere en ASF diagnose.

Hvordan skal man behandle med en Autisme Diagnose

Anerkend dine følelser

Det første skridt er at erkende dine følelser om dette monumentale udvikling i din families liv. Følelser af chok og forfærdelse er helt normal; de bør ikke blive en kilde til skyld. Skuffelse er naturligt, når tingene ikke går, som du har planlagt.

Følelser af vantro, vrede, depression og selvmedlidenhed er almindelige i de første dage, uger eller endda måneder efter diagnosen er bekræftet. Sorg og bekymring vises ofte på vej til accept, men hvis lave følelser forstyrre din evne til at fungere, kan du have klinisk depression. Sørg for at fortælle din læge om din følelsesmæssige tilstand for at sikre, at du får en ordentlig behandling.

Arbejde gennem dine følelser

Følelser kan være svært at styre, men det er vigtigt at undgå udbrud foran dit barn. Nogle ting, der kan hjælpe dig med at administrere din følelse er:

Deltag i en støttegruppe - Deltag i en støttegruppe for forældre med børn diagnosticeret med autisme. Det kan være yderst nyttigt at høre andre forældre tale om de samme følelser og anbefale måder at håndtere ASF diagnose.

Tillad dig selv at sørge - Tillad dig selv tid til at sørge over tabet af forventninger, du havde for dit barn. Diagnosen autisme betyder ikke dit barn vil ikke have en fuld, sundt og vellykket liv, men det betyder, vil det være sværere at opnå disse ting.

Skriv i en Journal - Journal om begivenheder og følelser, du har om dem. Dette kan hjælpe dig se, hvordan hver dag bliver lettere og vil hjælpe dig se, hvor langt du og dit barn er kommet i løbet af de kommende uger og måneder.

Tag en pause - Tag dig tid til dig selv med jævne mellemrum for at genoplade din mentale og fysiske energi. Fokus på et barn med autisme kan være udmattende, og du skal passe på dig selv og dit barn.

Lær om Autisme - Besøg websteder for at lære alt hvad du kan om uorden og holde dig orienteret, hvilket kan være nyttigt, når du bliver bombarderet med spørgsmål og bekymringer. Den Autism Society of America er en vidunderlig ressource for forældre til børn med ASF.

Søge hjælp

Tidlig Intervention

Det næste skridt i at hjælpe dit barn er at sikre basale support. Hvis dit barn er meget ung, vil den første organisation til at kontakte være Early Intervention program i din tilstand. Hver stat deltager i dette program, som sikrer disse ydelser til børn med handicap op til en alder af to, og nogle stater strækker tjenester et år eller to ud over denne alder. De samme grundlæggende tjenester er tilgængelige for ældre børn gennem dit lokale skolesystem. Under føderale lovgivning, dit barn er berettiget til disse tjenester gennem 21 år.

Under føderale Tidlige retningslinjer Intervention, vil dit barn være berettiget til at modtage følgende ydelser:

  • fysioterapi
  • ergoterapi
  • tale og supplerende kommunikationsformer
  • adfærd modifikation
  • sanseintegration

Disse grundlæggende behandlinger er tilgængelige via et vilkårligt antal private praksis og klinikker samt. Dog vil ikke alle sygeforsikringsselskaber dækker autisme behandling og terapi, så sørg for at gå over din politik omhyggeligt for at undgå muligheden for uventede, ud af lommen udgifter. Børn med ASF kan modtage lægehjælp til hjælp til dækning af udgifter til terapi og behandling. Spørg på kontoret bistand i din by, amt eller stat for mere gavn information.

Behandling og terapi

Når det grundlæggende er på plads, er det tid til at begynde processen med at undersøge de forskellige muligheder for behandling og terapi. Foreningen for videnskab i Autisme Behandling skitserer evidensbaserede behandlinger samt nærmer stadig under efterforskning.

Før begå dig selv til enhver behandlingsplan, skal du sørge for at undersøge det grundigt. Desværre er der skruppelløse mennesker derude, der ville drage fordel af din indsats for at passe dit barn ved at tilbyde fly-by-night-behandlinger, der giver nogen reel resultat andet end en reduceret bank balance. Dokumenteret behandlinger, såsom anvendt adfærdsanalyse, er hæfteklammer af en behandlingsplan.

Take It Hverdagen

Mens de første skridt ind i en verden af ​​autisme er bundet til at være vanskeligt og forvirrende, vil stien begynder at blive lettere, som du får erfaring, viden og tillid. Snart vil den indledende panik vige for erkendelsen af, at dit barn ikke er defineret af autisme. Diagnosen er kun ét aspekt af, hvem han er, og nedenunder det er, at lyse og smukke barn af dine drømme.