Beskæftiger sig med bestøver Mangel

Beskæftiger sig med bestøver Mangel
Jeg får masser af opkald fra personer, der har en frodig og blomstrende have, men ikke får nogen grøntsager fra det. Deres planter blomstrer og blomstre, men de blomstrer falde af og ingen grøntsager medfører. Dette er forårsaget af en mangel på bestøvning. Der er bare ikke nok bier til at bestøve alle haverne folk er plantning.

Manglen på bier er et resultat af mange faktorer. I byen, sprøjtning for West Nile sygdom tendens til at dræbe bierne samt myg. Colony Collapse Disorder har reduceret bier i hele Nordamerika. Mangel af vilde blomster, der blomstrer alle i hele foråret, sommeren og efteråret gør det hårde på bier, også.

En ting du kan gøre for at bekæmpe dette, bortset fra at holde en bi bistade i din baghave, er samdyrkning. Det er en fancy ord, der betyder at plante en blanding af blomster og grøntsager i din have. I nogle tilfælde har landmændene gjort det i lang tid. Masser af mennesker omgiver deres tomater med morgenfruer at skære ned på horn orme og nematoder. Den slags blomster, jeg taler om, er imidlertid vilde blomster fra din del af landet. Plant dem omkring kanterne af haven i et band omkring tre meter bred. Dette giver indfødte bestøvere et sted at bo. De vil besøge dine grøntsager, som de gør deres bestøvning runder. Du kan også skifte rækker af blomster og grøntsager, eller plante blomster mellem rækkerne. Blomsterne tiltrækker bestøvere der derefter bestøver dine grøntsager. De gør også din have ser pænere. Du kan bruge dem som afskårne blomster eller bare nyde dem i haven.

En anden måde du kan hjælpe bestøvere, især indfødte bier, er at lade en have rækken tom. Native bier ofte gør deres reder i jorden. Med moderne landbrug, er ikke meget jord åben for dem at gøre deres reder. Forlader en række for dem kan betale store udbytter, når din have afgrøde bestøvet godt.

Har du et forslag til håndtering af faldende bestøver numre? Efterlad en kommentar, så vi alle kan lære dine strategier for at få din have bestøvet godt.