Berømte Victorias Secret modeller

Berømte Victorias Secret modeller
Alessandra Ambrosio, Erin Heatherton, Adriana Lima og Lily Aldridge

At blive en Victorias Secret model er ligesom at blive optaget i Baseball Hall of Fame - det er ikke let at gøre, og når en model er inviteret ind i denne elite gruppe af kvinder, vil hendes navn gå over i historien. Lær hvilke modeller i øjeblikket holder disse eftertragtede stillinger.

Victorias Secret model vs. Victorias Secret Angel

Selv inden for Victorias Secret modeller, der er en ranking system. Nogle af kvinderne gå banen under den årlige Victorias Secret Fashion Show og deltage i fotooptagelser af mærket og katalog. Det er de kvinder, der anses Victorias Secret modeller. Så er der en anden, mere elite gruppe kvinder benævnt Victorias Secret Angels. Ud over at udføre hvervet som grundlæggende Victorias Secret model, de også er involveret i Victorias Secret kampagner, events og produkt roll outs. Det er de kvinder, der anvendes som modeller i tv-reklamer og store annoncekampagner, og de er også de kvinder, der kommer til at don den særligt eksotiske lingeri under Victorias Secret Fashion Show. Kun Victorias Secret Angels fuldt repræsentere Victorias Secret brand.

Victorias Secret Angels

Adrianna Lima

Adrianna Lima kan være en af ​​de mest berømte Victorias Secret modeller. Hun begyndte modellering for Victorias Secret i 1999 og blev en VS Angel i 2000. Denne 5'10 "skønhed er oprindeligt fra Brasilien.

Alessandra Ambrosio

Berømte Victorias Secret modeller

Rosie Huntington-Whitely

Alessandra Ambrosio, en velkendt model stående på 5'9.5 ", begyndte at arbejde som Victorias Secret model i 2000 og blev en engel i 2004. Ligesom Adrianna Lima, Ambrosio er også oprindeligt fra Brasilien.

Candice Swanpoel

Candice Swanpoel er en af ​​de nyere Victorias Secret Angels, efter at være blevet en engel i 2010 efter at have tilbragt flere år som Victorias Secret model. Hun gik i Victorias Secret Fashion Show hvert år siden 2007. Denne 5'9.5 "Glamazon er oprindeligt fra Sydafrika.

Rosie Huntington-Whitely

Ligesom Candice, Swanpoel, Rosie Huntington-Whitely blev en Victorias Secret Angel i 2010, selv om hun startede sin karriere som model med Victorias Secret i 2006. I 2011 er denne 5'9 "engelsk model taget springet fra modellering til at handle ved at tage den kvindelige hovedrolle i Transformers: Dark of the Moon.

Miranda Kerr

Berømte Victorias Secret modeller

Miranda Kerr

Miranda Kerr begyndte modellering med Victorias Secret i 2006 og blev en engel i 2007 som den første nogensinde australske VS Angel. Denne 5'9 "model gift Orlando Bloom i 2010 og havde sit første barn i 2011.

Doutzen Kroes

Doutzen Kroes, en 5'10 "model fra Holland, begyndte modellering med Victorias Secret i 2005 og blev en engel i 2008.

Erin Heatherton

Født og opvokset i Skokie, Illinois, Erin Heatherton begyndte at arbejde som model for Victorias Secret i 2008 og blev en engel i 2010. 5'11 "skønhed engang identificerede sig selv som en drengepige, der elskede at dyrke sport.

Behati Prinsloo

Denne 5'10 "Angel er også talsmand for Victorias Secret PINK brand. Oprindeligt fra Namibia, Behati Prinsloo først begyndte at gå i Victorias Secret Fashion Show i 2007 og blev en engel i 2010.

Marisa Miller

Marisa Miller, en af ​​de korteste Victorias Secret Angels på kun 5'8 ", blev en model og en engel i 2007. Denne California-rejst model er også en af ​​de ældste modeller, født i 1978.

Chanel Iman

Berømte Victorias Secret modeller

Chanel Iman

Chanel Iman er fra Atlanta, Georgia og begyndte modellering for Victorias Secret i 2009, at blive en engel blot et år senere i 2010. Som en af ​​de yngste modeller, som er født i 1990, hun er sikker på at have en lang karriere foran sig som en Victorias Secret Angel.

Lily Aldridge

Lily Aldridge er en del af supermodel arv som den yngre søster til supermodel Ruby Aldridge. Lily begyndte modellering for Victorias Secret i 2009 og blev en engel i 2010. Hun er 5'9 "og oprindeligt fra Los Angeles.

Lindsay Ellingson

Lindsay Ellingson er den nyeste tilføjelse til Victorias Secret Angels lineup, der er blevet tilføjet som en engel i 2011 efter modellering med selskabet siden 2007. Hun er 5'11 ", og oprindeligt fra San Diego, Californien.

Læs mere om de modeller

Hvis du vil vide mere om Victorias Secret Angels og deres andre modeller historie, kan du besøge Victorias Secret VS All Access hjemmeside. Du kan også lære mere om modeshows, nye Victorias Secret udgivelser og ændringer til modellen lineup på dette site.