Berømte steder i Quebec

Berømte steder i Quebec
Frontenac findes i Quebec City.

Hvis du planlægger en tur til Quebec, vil du ønsker at være sikker på ikke at gå glip af de berømte steder i Québec. Som en af ​​de ældste byer i Nordamerika, Québec City og omegn, tilbyder ganske lidt historie. Der er masser at opdage i denne nordamerikanske perle.

Berømte steder i Quebec

Québec har den fornemme ære at være en vigtig handelsstation for pelse, en landing begrundelse for folk som franske opdagelsesrejsende Jacques Cartier samt Samuel Champlain, samt at det er placeringen af ​​de første bosættelser i det, der engang var kendt som "New France . " Rig på historie, men med masser af nyere attraktioner også - Québec laver en fænomenalt interessant destination.

Hôtel du Parlement

Denne bygning er vært for Nationalforsamlingen. Det blev bygget til at efterligne Louvre og ved døren, du kan se indskriften Je mig souviens som Québec motto. Mens der er guidede ture i løbet af dagen, og aktiviteter til i løbet af sommeren for familier med børn, er det af den opfattelse i løbet af aftenen, der er mest værd at se. Den massive struktur lyser og tilsyneladende er helt webstedet. Du kan besøge nationalforsamlingen næsten ethvert tidspunkt i løbet af året, men kald videre til spørge om en tidsplan for aktiviteterne.

Citadelle de Québec

The Citadelle tjener mange funktioner i Québec. Det er en militær rate, og en del af "Befæstninger de Québec", og som sådan er et af de højeste punkter i Québec. Det fungerer også som residens for General guvernør i Canada. Selvom Citadelle er en aktiv militær garnison, der stadig guidede ture til rådighed på de fleste dage hver time time. Du kan også tour de guvernørens residens. I løbet af sommeren, kan du se vagtskiftet ceremonien.

Place Royale

La Place-Royale er et centralt knudepunkt i Winter Carnival. Administreret af Musée de la civilisation, er Place Royale lag med søde bygninger en brostensbelagte gader. Man kunne nemt bruge en afslappet dag roaming la Place Royale.

Montmorency Falls Park

Falder prale af en højde 27 meter højere end Niagara Falls. Men i modsætning til Niagara Falls det er relativt ukendt for resten af ​​verden. Parken tilbyder en række familievenlige aktiviteter - især om sommeren, når vejret er mindre barsk.

Musée de la civilisation

Dette museum er imponerende og værd at ser for en række forskellige årsager. Især er det kendt for innovation, og som hjemsted for viden inden for byen. Det er imidlertid også placeret i hjertet af det historiske Québec City og derfor hvis du besøger byen anyways - denne kulturelle ikon er indsatsen værd.

Old Québec

Old Québec er faktisk mere af et kvarter, end det er et sted; Men hvis du bruger tid i hovedstaden, du kan lige så godt gå i den retning. Hvis du besøger citadellet er du allerede i gamle Quebec, selv om der er meget mere at se. Tag en spadseretur gennem de snoede gader. Det er her, at du vil finde nogle af de ældste bygninger i Amerika.

Flere ressourcer

Hvis du er på udkig efter mere information om at besøge Québec, eller du ønsker at vide, hvad berømte steder i Québec er virkelig værd at bruge tid, så sørg for at skrive til Québec turistråd for at anmode om yderligere oplysninger. Du vil blive glad for du gjorde!