Berømte franske Malere

Berømte franske Malere

Frankrig er kendt for sin dedikation til at fremme kunst, derfor er det ikke underligt, at der er mange berømte franske malere. Frankrig betragtes af de fleste kunsthistorie lærde som fødestedet for impressionisme og selv fandt hjem til en bred vifte af kunstnere både nye og gamle.

Berømte franske malere fra det 20. århundrede

Mens franske malere ofte er almindeligt forbundet med impressionismen, er der ingen mangel på mere moderne berømte franske malere.

Henri Matisse

En af de bedre kendte malere i det 20. århundrede, er Matisse betragtes som en af ​​tre grundlæggende kunstnere i den moderne bevægelse. En multi-talentfulde mand, han var også en billedhugger, grafiker og ordfører. Hans malerier er kendt for deres rige brug af farver.

Pierre Bonnard

Pierre Bonnard var en post-modernistisk maler, der er kendt overvejende for sine biografiske værker. Hans kone er en hyppig emne i sine malerier. Interessant, Bonnard aldrig malet direkte fra sine undersåtter, men snarere trak eller fotograferet området først, gjorde notater om farverne og derefter skabte maleriet baseret på hans noter og skitser.

Georges Roualt

Roualt oprindeligt fik sin start som et glas maler og betragtes som en Fauvist og ekspressionistiske maler. Hans malerier har tunge sorte profilgenererende linjer, og mange peger på, at det var indflydelsen fra sit glas maleri i hans arbejde.

Maurice Denis

Denis er bedst kendt for hans bidrag til abstrakt kunst. Han har store faste installationer i både London og på hans tidligere hjem i Frankrig. Hans foretrukne temaer tendens til at være religiøse emner, og portrætter af mor og barn. Hans teorier senere bidrog til fauvismen og kubisme og han betragtes som en væsentlig maler af den abstrakte bevægelse.

Franske malere i det 19. århundrede

Maleri blomstrede i Frankrig i 1800-tallet. Enhver studerende af kunsthistorie eller fransk bør anerkende flere navne fra det 19. århundredes franske kunst.

Théodore Géricault

Géricault betragtes som en af de tidlige forfædre i den romantiske bevægelse og er bedst kendt for sit arbejde The Raft af Medusa, som forestiller en berømt skibsvrag, hvor kaptajnen forlod besætningen og andre passagerer til at dø. Han generelt tendens til at fokusere på militære motiver eller temaer af historisk betydning.

Eugène Delacroix

Eugène Delacroix blev betragtet som en leder i den romantiske bevægelse. Han er bedst kendt for et maleri, der forestillede en græsk oprør og efterfølgende massakre kaldet Chios. Han er mest kendt for at fortolke historiske scener i hans værker; Men han var en produktiv kunstner og det kan siges, at han gjorde lidt af hvert. Efter han døde, blev mere end 9.000 værker fundet herunder pasteller, akvareller, og nogle 60 skitsebøger.

Camille Pissarro

Pissarro er en af ​​de mange berømte impressionistiske malere i det 19. århundrede. Han er kendt for sine skildringer af bøndernes liv og scener fra Montmartre. Han havde også nogle meget radikale politiske overbevisninger, der sympatiserede med anarkisme og dette tema er til tider tydeligt i hans malerier.

Édouard Manet

Manet er ofte forbundet med impressionismen, men han var virkelig en maler, der banede vej for impressionismen. Hans tidligere værker afspejlede realisme, og han var en af ​​de første kunstnere i det 19. århundrede for at skildre det moderne liv. Han er bedst kendt for sin skildring af nøgne kvinder i The Frokost i det grønne og Olympia. På det tidspunkt, malerierne vakt en kontrovers.

Paul Cézanne

Cézanne anses den bro mellem impressionisme og kubisme, men hans arbejde ikke passer pænt til enten kategori. Han er oftest forbundet med sine landskaber og opstillinger, selv om hans arbejde omfatter en hel del portrætter også.

Frédéric Bazille

Bazille er en impressionistisk maler, der ofte malede portrætter af mennesker med landskaber i baggrunden Pleinairisme. Hans værker findes i Musée d'Orsay. I hans 20'erne sluttede han de væbnede styrker i den fransk-preussiske krig, og døde på slagmarken en helt efter at have taget kommandoen over tropperne, da hans kaptajn blev såret. Han var 29, da han døde.

Paul Gaugin

Gaugin var en post-impressionistisk maler og ligesom mange berømte franske kunstnere, hans arbejde var overgangsordning mellem impressionisme og mere moderne kunst. Han er kendt for blandt andet, at en betydelig indflydelse primitivisme hvilke funktioner dyr totempæle, overdrevet krop proportioner og lyse kontrastfarver.

Hvor finder ud af mere om de franske Malere

Der er flere steder på nettet, hvor du kan udforske værker af de mest berømte franske malere:

Den Artcyclopedia er måske et af de bedste samlinger af kunst oplysninger online. Du kan udforske kunstnere en række forskellige måder, herunder ved nationalitet for at hjælpe dig med at finde nogle af de mest kendte kunstnere.

The National Gallery of Art har et væld af ressourcer, der forklarer historien om fransk kunst i forskellige tidsperioder.

Den officielle hjemmeside for Louvre museet ikke kun kan oversættes til engelsk, men det har også et væld af oplysninger. Mens ikke hver kunstner eller udstilling er oprindeligt fransk, der er nok der for selv de mest ivrig kunsthistorie studerende for at studere.