Berberis

Berberis


Berberis (Berberis) - En strålende familie af buske så talrige, at måske ingen haven kan vise en halvdelen af ​​deres skønhed. Fra mange dele af verden sorten er næsten forbløffende af sommerens bladre berberis, hver gruppe, der indeholder planter af højeste værdi, hårdfør i vores øer, også, som nogle indfødte planter, og ikke kun for haven eller rock haven, men også for krat og skov, hvor nogle stedsegrønne former kan anvendes med fin virkning. Frugterne er også blandt de mest strålende i farve og yndefuld i form, vi har, som det fremgår af vores en indfødt art, løv, som ofte er fint i farve og form også. Sommeren bladre slags tager på en flot farve i efteråret.

Barberis thunbergii (japansk berberis) Zoner 6-8 er et ømtåleligt busk med gule blomster. Nogle berberis er stedsegrønne, mens nogle er deciduous.It tåle en lang række forhold, som gør det muligt at leve i forskellige habitater så tæt baldakin skov, åbne skove, vådområder, marker og vejkanter. Amerika, Asien og Europa er dens indfødte kontinenter. Den kan vokse omkring 9 meter i højden og kan sprede 8 fod \. Det er en af ​​de første buske til blad ud i foråret.

Berberis er tvekønnede med både mandlige og kvindelige køn og bestøves af insekter. Det har smalle, ovale blade, der er halv til to inches lang og dens farve varierer fra grøn til blålig grøn til mørk rødlig lilla. Den gule blomst i foråret er ikke meget prangende, da disse er små og født under løv. Disse er i en klynge af to til fire, forekommende langs hele plantens stængel. Blomstringen sker fra midten af ​​april til maj. Bær er lyse rød i farven, disse er halv inches lang og vedvarende vinteren gør en fremragende vinter effekt.

Berberis
Generelle oplysninger
Videnskabeligt navn Hæk-Berberis
Almindeligt navn Japansk Barberry
Plantning måned Året rundt
Anvendelser bonsai, hedging, landskabspleje, spiselige
Beskrivelse
Højde 3-9 meter
Spread 4-8 meter
Texture Bøde
Densitet / Rate Moderat
Leaf smal, oval, halv til to tommer, grøn til lilla i farve
Flower 2-4 i en klynge, små, ikke prangende, gult
Frugt bær, kirsebær rød farve
Dyrkning
Lys Krav Fuld sol til delvis skygge
Jord Krav Sure og kan tåle ekstreme forhold
Tørke Tolarance Gennemsnit
Jord salt Tolarance Høj
Videnskabelig klassifikation
Kingdom Plantae
Division Magnoliophyta
Klasse Tokimbladede
Bestilling Ranunkel-ordenen
Familie Berberidaceae
Genus Berberis
Arter thunbergi

Dyrkningsvilkårene

Berberis foretrækker sol eller delvis skygge. Disse er tolerante over for de fleste jordtyper og kan modstå tørre forhold. En moderat mængde vand er nødvendig for korrekt vækst.

Tempererede zone giver den bedste voksende temperatur. Berberis brug lidt gødning mens plantet i potter, men generelt ikke brug for nogen, når det dyrkes på jorden. Beskæring er nødvendig for at holde en god form. Dette gøres bedst med det samme afer blomstringen eller i senere vinter. Revitalisering bør gøres for tilgroede buske.

Barberis Care

 • Beskæring bør holdes på et minimum.
 • Evergreen arter bør placeres i delvis solen.
 • Hvis der dyrkes i potter disse brug for lidt frostbeskyttelse.
 • Berberis er følsomme over for salt, så gødninger i fast form kan dræbe planten.
 • Ledninger bør kontrolleres ofte, da de barberies vokser hurtigt.
 • For trunkeret bonsai suckers bør fjernes, inden styrken i saft stammen.
 • Både mandlige og kvindelige planter skal holdes sammen til ornamentale bær.
 • Det vil frugten mere, hvis der dyrkes i dårlig jord.

Berberis Anvendelser

 • Berberis bruges i landskabet som disse tåler ekstrem jord og kræver minimal vedligeholdelse.
 • Disse bruges ofte til at holde og levere skråninger og banker.
 • Bær ofte anvendes til fremstilling af stearinlys på grund af der duft.
 • Det er et fint ornamental for dets blade samt frugt.
 • Det har en høj koncentration af berberine en harmonal stof, som har sygdomme og infektioner kæmper egenskaber.
 • Det bruges af naturlæger til behandling dysenteri.
 • Modne frugter anvendes til at fremstille velsmagende gele.

Berberis Billeder


Berberis
Berberis canadensis

Berberis
Berberis

Berberis
Hæk-Berberis

Berberis
Barberis thunbergii1

Berberis
Berberis vulgaris

Berberis
Berberis wisleyensis

Relaterede Flowers

Berberis aquifolium

Berberis aquifolium - En robust evergreen af ​​NW Amerika og dele af Rocky Mountains, helt hårdføre i vores øer, og nyttig både for lysthave og som et dække plante i skoven. Det er let af stigningen i de fleste jorder, men gør bedst i tørveholdige eller grønne jord. Der er flere former, og alle værdifulde.

Darwins Berberis

Darwins Berberis (Berberis Darwini) - en plante af Chili af stor skønhed, energisk, høj, og charmerende i blomst, og i min egen have ofte strålende i frugt. Ingen smukkere hårdfør busk. Det kan ikke være hårdføre i alle distrikter, men er så smuk, at det fortjener en plads i alle, hvor den trives. Seed.

Berberis Dictyophylla

Berberis Dictyophylla - Under dyrkning er en spredning busk, 4 meter til 5 meter høj, med glaucous stængler. De gule blomster vises enkeltvis eller parvis, fra leafaxils maj, og de er lykkedes i efteråret med lyse røde frugter. Kina.

Berberis Dulcis

Berberis Dulcis - Generelt en dværg busk, helt hårdfør og gratis. Der er en høj samt en dværg form. Begge er let dyrkes, men er ikke helt så attraktive som nogle af de nyere former.

Berberis Empetrifolia

Berberis Empetrifolia - En dværg og yndefuld busk, meget hårdfør og fremragende til stenbede eller banker, og interessant som en af ​​forældrene til den smukke stenophylla.

Berberis Fortunei

Berberis Fortunei - en særskilt stedsegrønne arter, men dog siges at gøre sig godt i de sydlige distrikter, har jeg fundet det snarere bud og en dårlig form.

Berberis Gagnepainii

Berberis Gagnepainii - Danner en tæt busk 4 meter til 6 meter høj, med snævert lancetformede, stikkende blade, hver 1 1/2 inches til 2 1/2 inches lang, og omkring 1/2 tommer bred. De lyse gule blomster bæres i tætte racemose klynger følges af sorte frugter. Set i god stand dette er en af ​​de smukkeste af Berberis. Kina.

Berberis Japonica

Berberis Japonica - en ædel evergreen med meget fint løv i England. Den trives bedst i tørveholdige eller blade jord og delvis skygge, i hvilke betingelser er det ofte meget smuk for effekt.

Berberis nepalensis

Berberis nepalensis - EPAL Berberis) er forskellig fra den sidste, og bliver meget sjældnere, kan man ikke være sikker på sin hårdførhed for nordlige distrikter. Det er en meget fin plante i blade, men virker lidt bud i syd; hvis prøvet i skoven, kan have en bedre chance. Det er en ædel evergreen, bedste forsøgt i halv-skraverede pletter.

Berberis Pinnata

Berberis Pinnata - En meget smuk opretstående stedsegrønne busk, kraftig i blomst, og vokser godt i de fleste jorde. En stor fabrik til haven eller skjult. Jeg er ikke helt sikker på, om dette bør accepteres som en særskilt art eller som en række af Rocky Mountain én, men i min egen have, den har vist sig at være en meget smuk og energiske stedsegrønne, fuld af blomster i foråret. Det er en god anlæg til Risene og den vilde have overalt. NW America.

Berberis Polyantha

Berberis Polyantha - Det vokser fra 5 til 10 meter høj, rank og meget forgrenet; blomsterne rige, klar gul, frit produceret i hængende slap toppe hver 6 inches til 9 inches lang. Frugterne aflange, kedelig laks-rød, med en bleg glaucous flor. Native af Szechuan, W. Kina.

Sargent s Berberis

Sargents Berberis (Berberis Sargentiana) - En hårdfør stedsegrøn form med gule blomster og sorte frugter, som endnu ikke meget kendt, men godt fortjener en retssag.

Berberis Stapfiana

Berberis Stapfiana - Det er noget, der tyder på det charmerende Berberis Wilsonae, men er ganske forskellig derfra. Den viste model er en tæt busk, omkring 4 meter høj og mere igennem, skuddene, hvorfra større antal blade var faldet, bliver frit indrettet med afrundede bær af en rød gennemskinnelighed.

Berberis Stenophylla

Berberis Stenophylla - En have hybrid mellem B. Darwini og B. empetrifolia. De lange slanke grene hænge yndefuldt på alle sider, bushen er voldsomt belastet med gule blomster. Det er langt mere hårdføre end B. Darwini, og sjældent lider alvorlige frost, og vokser frit i almindelige jord.

Berberis Thunbergi

Berberis Thunbergi - En japansk Berberis værd plantning af hensyn til sine koraller-røde bær og den strålende nuancer af bladene tidligere at falde i efteråret. Bladene er små, og drej til en lys orange-skarlagen i slutningen af ​​september. Det er en nem flowerer, og blomsterne er normalt på deres bedste omkring midten af ​​maj. Frugterne er mindre end den fælles Berberis, og lidt dybere i farven. Den trives i enhver almindelig havejord. Kina.

Vorte-Berberis

Vorte-Berberis - en dværg-voksende plante 1 fod til 2 meter høje; semi-næsegrus i vane, med udsmykkede stikkende blade, der skinner over og glaucous nedenfor, idet de gyldne gule blomster efterfulgt af violet-sort frugt.

Berberis virescens

Berberis virescens - En smuk opretstående busk med prangende blade, der tager på fine farve i efteråret. Den unge bark er også en god farve, hvilket gør det et fremragende anlæg til gruppering. Den vokser godt i enhver jord. Er en indfødt af bjergene i Indien.

Almindelig Berberis

Berberis vulgaris - FÆLLES Berberis) er, når de er i frugt, meget attraktivt, den lange, hængende racemes af lyse scarlet bær produceres meget rigeligt. Der er flere navngivne sorter af det. Et udvalg bør omfatte de hvide og violet-hunkrabber slags, sanguinolenta og den lilla endivie art, en meget dekorative busk, løv, som er af en lilla nuance. Det er en meget effektiv busk når grupperet. Det er den eneste indfødte slags England, og findes vildt over en stor del af Europa, N. Afrika og C. Asien også. Det er en interessant busk i enhver position, men dens fulde skønhed er aldrig set, medmindre det er grupperet i fuld sol.

Berberis wallichiana

Berberis wallichiana - Har blank stedsegrønne løv, med hvilken de klare gule blomster kontrast fint. Det er hårdfør, men kan komme til skade ved meget hård frost. Den trives i almindelig jord og i enhver position.

Wilsons Berberis

Wilsons Berberis (Berberis Wilsonae) - Dette kom til os fra Kina i de seneste år, og er en af ​​de mest geniale buske, vi nogensinde har haft til rock eller valg busk haven, blomstring og frugtsætning tidligt, og meget yndefuld i form.