Ben & Jerry Fond

Ben & Jerry Fond

Mens næsten alle har hørt om Ben & Jerrys is, har ikke alle hørt om Ben & Jerry Fond. Ben & Jerrys har altid haft visse værdier, som gennemsyrer alle aspekter af deres virksomhed, så det er ingen overraskelse, at den succesfulde virksomhed startede en fond som en måde at give tilbage. Instituttet begyndte i 1985 med en donation på Ben & Jerrys bestand som en kapitalforsikring. Det ledes af medarbejderaktier baseret community action teams, der fordeler støtten til græsrødderne almennyttige organisationer.

Ben & Jerry s Værdier

Helt fra begyndelsen har Ben & Jerrys fastslået, at virksomhederne har et ansvar for miljøet (generelt) og deres omgivende samfund. Denne holdning ses i, hvordan de driver forretning på flere måder:

 • Ben & Jerrys køber deres brownies fra Greyston Bageri, et bageri forpligtet til at yde job til dem, der ellers ville være arbejdsløse. Desuden Greyston bageri med til at støtte dem, der lever i fattigdom i dens omgivende samfund, Yonkers, New York.
 • De er Fair Trade certificeret, hvilket betyder, at de ikke køber ingredienser i lande, hvor andre bliver udnyttet for deres arbejde.
 • Opposing rBHG (bovint væksthormon), Ben & Jerrys køber alle sine mælk og fløde fra landmænd, der ikke bruger væksthormon i deres køer.
 • De bruger deres midler, berømthed status og dag til dag forretninger at bekæmpe den globale opvarmning, få aktivt involveret i lokale miljømæssige årsager og fremme freden.

Et øjebliksbillede af Ben & Jerry Fond

Så hvilken type programmer gør Ben & Jerrys Foundation support? For at kvalificere sig til finansiering, skal organisationer:

 • Vær græsrødder i naturen og "bestanddel LED", hvilket betyder en lokal organisation ledet af almindelig gamle kvarter folk
 • Bly at ændre. . .think i form af den velkendte udtryk: "ikke en hånd, men en hånd op"
 • Vær kreativ. . .think om dit lokale problem og finde en måde at løse det, der ikke er gjort før
 • Føre til langsigtede ændringer. . .Ben & Jerrys er ikke så tilbøjelige til at finansiere uddele tæpper til hjemløse folk, som de kunne være at hjælpe med at finansiere et job træningsprogram.
 • Har en klar kortsigtet og langsigtet vision lang ved at skitsere underliggende årsager og derefter søge at løse dem

Typer af Grants og begrænsninger

Fundamentet er meget omhyggelig med at nævne, at de ikke finansiere noget udover græsrødder, 501 (c) (3) organisationer. De har heller ikke finansiere de sociale tjenester agenturer. De behøver ikke finansiere organisationer, der er tro baseret eller religiøse. De tilbyder to typer af tilskud hvert år. De tilbyder fuld tilskud, kan spænde op til $ 15.000 og de tilbyder også mindre tilskud hele året til mindre projekter, der er, "infused med håb."

Ansøgning om tilskud fra Ben & Jerrys

Det vigtigste skridt at ansøge om tilskud er at sikre, at dit projekt opfylder deres finansiering kriterier. Virkeligheden er, at i finansieringen verden, er der en hel masse fonde, der har penge til finansiering. Men mange mennesker ikke modtager tilskud, fordi de præsenterer projekter, som ikke er inden for fondens finansiering prioriteter. Den nederste linje er, at hvis du ønsker en bevilling fra Ben & Jerrys, skal du sikre dig, at dit program er græsrødder og adresser et socialt problem på en ny og kreativ måde, der vil føre til samfundsmæssige ændringer. Når du er sikker på, at du opfylder disse kvalifikationer, kan du følge disse trin:

 1. Indsend et brev af interesse: Fortæl Ben & Jerrys lidt om dit program, og hvad du laver. De gennemgå dem løbende hele året.
 2. Bliv inviteret: Efter Deres brev af interesse, vil Ben & Jerrys sende dig en ansøgning om tilskud. Selv om de bruger den fælles ansøgning om tilskud, vil de ikke, uopfordrede forslag. Når du modtager en invitation fra dem, har du op til et år at få forslag.
 3. Send din ansøgning til:

Review Committee
Ben & Jerry Fond
30 EF-Drive
So. Burlington, VT 05403-6828

Du kan besøge instituttets hjemmeside en læse deres ansøgning retningslinjer på: Ben & Jerry Fond.

.