Belysning: Track Belysning Tips

Wall Track Lighting

Track belysning normalt går på loftet - men det behøver ikke at! Wall spor belysning er især effektiv i restauranter og andre store kommercielle indstillinger, hvor det har plads til at arbejde sin magi.

Brug vægskinne belysning på Spotlight et tegn eller illustrationer uden overvældende omgivende belysning i lokalet. For en sjov eller dramatisk effekt, montere den på en kurvet spor.

Fleksibel spor belysning

Spor lys traditionelt er monteret på en metalskinne i en lige linie. I dag har nye materialer har gjort det muligt at lægge spor belysning langs buede linjer - linjer, du vælger som du installerer inventar.

Fleksibel spor belysning tager den utilitaristiske spor lys og forvandler det til dekoration - eller endda kunst. Kør track lys i en blid S kurve langs et loft for en subtil prikken over i'et på en moderne værelse, eller lægge flex spor belysning langs en kurve i en runde eller ottekantede rum.

Mens monorail spor belysning er ofte for klinisk-udkig efter et hjem indstilling, kan de svungne former med bøjeligt spor belysning tilbyde spændende udsmykning valg.

Planlæg din Track Lighting Installation

Før du ben op på, hvordan du installerer spor belysning, skal du først nødt til at planlægge, hvor du vil have lys til at gå, og hvad du vil have dem til at gøre.

For den bedste accent belysning af et objekt på en væg, plan, så lyset er på en 30 graders vinkel til væggen. Dette vil forhindre blænding og minimere skygger.

Hvis du kan håndtere en lidt matematik, så prøv dette: Lad S være afstanden fra armaturet spor på væggen væsen lit. Lad D være afstanden fra loftet til midten af ​​objektet er tændt Armaturet track placering kan findes med ligningen S = D x 0,55.

Undgå at sætte dit spor belysning installation ned i midten af ​​rummet - det bare forårsager blænding, og du får utilstrækkelig lys i kanterne hvor der er behov mest opgave belysning.

Typer af Track Lights

Track lamper kan bruge flere forskellige slags løg:

  • Glødelampe: mest almindelige, men heller ikke meget energieffektive. Bedst til omgivende eller generel belysning.
  • Halogen track lys: Fremstil meget lyse, fokuseret lys for relativt lidt energi. Fremragende til opgave belysning eller dramatiske accent belysning.
  • Fluorescent: Bedst til ufokuserede lys, såsom "vask" en væg med lys. Mere energieffektiv end glødelamper.
  • LED spor belysning: Meget energieffektiv og blive mere populære. En 7-watt LED pære kan kaste så meget lys som en 40- til 60-watt glødepære.

Mini Track Lights

Mini spor belysning kan anvendes til fremvisning særlige poster, belysning montrer, belysning opgaveområder, eller dekorative farverige effekter til fester.

Disse spor lys bruger ofte lysdioder, der kan komme i sjove fjernstyrede versioner farveskift.