Belysning: Sjove Belysning Tips

Neon Lights

Neon lys er glas- eller plastrør som er fyldt med en gas, der reagerer på elektrisk strøm. De første kommercielle neonskilte i verden blev installeret på en Packard forhandler i Los Angeles i 1924.

Ikke alle neonlys indeholder neon! Neon gas producerer rødt lys, mens kombinationer af gasser som argon, helium og kviksølv kan oprette op til 150 andre farver.

Neon bruges primært til kommercielle formål, herunder butikker, barer, restauranter og teatre. Et neon ur, øl tegn eller martini-glas skulptur kan være en kitschy element i et spil, tv-stue eller bar område af dit hjem.

Neon kunst er vægt-få og ofte abstrakt. Det gør en stor omdrejningspunkt for et moderne værelse.

Sorte Lights

"Black" lys er virkelig lilla, kaste en form for ultraviolet lys, som egner en uhyggelig glød til et mørkt rum. De er måske bedst kendt som en part tilbehør til 1960'erne og 1970'erne, men er flittigt brugt i ikke-destruktiv prøvning af alt fra gerningssteder til pengesedler.

Det sjove kvalitet af sorte lys er relateret til deres evne til at lyse op noget phosphorescent - herunder folks tænder og negle. Klubber og forlystelsesparker bruger selvlysende maling til at opnå specielle effekter, når sorte lys er tændt For en sjov eksperiment, prøve at skrive med en highlighter, så skinner en sort lys på det!

Party Lights

Party lys er lyskæder ligner dem på et juletræ, undtagen at hver lys er dekoreret med en plastik form til at repræsentere en sjov tema.

Mulighederne er uendelige: Fodbold lys for en Super Bowl fest, hummere til en Mainer fødselsdag, papegøjer og palmer til Jimmy Buffett fan.

De er ikke kun til fester, enten! Prøv party lys som en sjov touch i en uformel rum som en hule eller en teenager soveværelse. For RV mængden, der er part lys, der passer til et 12-volt strømforsyning; for energibevidste, soldrevne nat lys låne en charmerende atmosfære til en baggård komsammen.

Lava Lamps

Lava Lamp (ja, det er et brand navn) har eksisteret siden 1965, og er stadig populær i dag som en nyhed element. Mere for sjov og atmosfære end for lys, det kommer i en overraskende bred vifte af stilarter, hver med den velkendte bevægelse effekt. Der er endda en med et USB-stik, der tilsluttes computeren!

Lava Lamper består af klatter af farvet voks, der både tændt og opvarmet, når lampen er tændt. En pære inde lyser klatter, som de kure og kurve rundt inde i lampen.

Hvis du har en gammel Lava Lamp, kan det være værd at penge som en antik! Hold lavalamper uden for direkte sollys, hvilket vil falme farverne.

String Lights

String lys er mest almindeligt anvendte på vinterferien, men kan give interessante og dekorative lyseffekter året rundt.

Mens party lys er ment for sjov, kan almindelig hvid string lys låne et strejf af elegance til en spisestue eller baggård cocktailparty. Lysene kan være dekoreret til at ligne lanterner eller stjerner. String belysning på buske eller træer kan give en blid lys, der hjælper de besøgende gøre deres vej til døren uden at forstyrre naboerne hvile.