Belysning: Køkken Belysning Tips

Belysning køkkenvasken

Det køkkenvask er et godt eksempel på opgave belysning. Køkken belysning er vigtig overalt, men hvis du ikke kan se, om retterne er ren, kan resultatet være spildt indsats og ubehagelige spise erfaringer.

Mange hjem har en "tube" lys over vasken. Disse fluorescerende køkken lys giver fremragende opgave belysning og kræver mindre strøm end glødepærer.

Hvis du har plads og ønsker noget lidt mere dramatisk, kan en pendel mini-lysekrone giver en dekorativ touch. Vælg din armatur med stilen i vasken og kabinetter i tankerne.

Køkken Loft Belysning

En dramatisk alternativ til traditionelle køkken loftslamper er at bruge indirekte belysning. En åben kanal omkring loftet kan bruges til at skjule reb lys, der peger opad og har deres egen lysdæmper. Når den er tændt, lyset reflekterer op på loftet og ind i rummet for en effekt, der er både blød og lyse. Dette kan kombineres med køkkenø vedhæng belysning til et alsidigt og attraktivt udseende.

Uanset hvad dine valg vise sig at være, er det en god idé at have et køkken belysning layout i tankerne. Dette kan tage lidt tid til at planlægge, men den tid vil være godt brugt, når du nyder dit køkken uden at bekymre sig om at skære op gulerødder i et mørkt hjørne.

Overvejelser om Køkken Belysning

Køkken Belysning Tips: Du holdt ud for en rustfri stål køleskab og andre metaller inventar, herunder high-tech køkken belysning stativet du kunne finde, beordrede blank keramiske fliser for stænk bag vask og komfur, og endda brugt en spejlet væg i i-køkken morgenmad krog. Tillykke. Du har lige passeret Køkken Belysning Design 101 med flyvende farver. Du kan ikke altid lave mad med naturligt lys, især hvis du kommer hjem efter 7 pm

I det er din køkken, køkken design ekspert Joan Kohn tyder på, at reflekterende overflader forstærke det kunstige lys i et køkken, gør dit køkken lys ser lysere og din generelle madlavning plads synes større. Selv hvis du har mørke toner såsom kirsebærtræ eller mokka granit bordplader, vil dit køkken ser helt tændte og ekspansiv. Og selvfølgelig, så glem ikke at vise masser af rustfrit stål køkkengrej til at fange lyset.

Hvad? Du behøver ikke lave mad? Tror det er tid til madlavning 101 ... eller du kan bare blive et køkken designer med speciale i belysning til køkkener.

Græsning i køkkenet

Køkken Belysning Tips: Du græsse hele tiden fra skåle af frisk frugt, grøntsager og nødder, du har placeret i praktiske steder. Men har du nogensinde tænke på flise græsning? Den udvendige belysning teknik til græsning, positionering lys for at fremhæve en interessant overflade, kan arbejde i køkkenet.

For eksempel i en alkove med håndmalede fliser, du har købt i Portugal, kan du placere forsænket lys i buen til at fremvise den traditionelle kunst. Forsænket køkken lys i tagudhæng over et flisebelagt væg fremhæve flise overflade, især med indviklede mønstre. Brug ikke græsser på glatte overflader. Varieres eller ophøjede overflader fange lyset bedre. Din familie kan være så interesseret i lys og skygge på flisen, at de ikke vil bemærke du har spist alle de appelsiner!

Køkken Cabinet og Counter Belysning

Køkken Belysning Tips: Du kan bekymre, at den brændte lugt wafting fra dit køkken kan være fordi din undercabinet lys er for varmt. Ingen sådanne held-bedre tjekke din chokolade soufflé. Mens lysstofrør gør generere en hel del varme, undercabinet køkken lys design beskytter mod brandfare. Energieffektive fluorescerende køkken lysarmaturer bruges regelmæssigt i køkkener uden hændelse.

Hot Kitchen Lighting Design Tip: under-køkkenbordet / køkkenø belysning, kan du bruge flere Kichler undercabinet lys med effektive Xenon pærer i stedet for én lang lys, eller Kichler tilbyder 22-tommer lys. For bordplade overflade køkken belysning, mount fluorescerende lamper (12-24 inches i længden, 2/3 af den samlede tæller længde) beaneath skabene. Sørg for at placere disse køkken lamper så tæt på bagsiden af ​​skabene, flugter med bagenden af ​​tælleren, for at undgå overflade blænding.

Belysning til køkkener er ikke beregnet til at være farlige. For eksempel kan du bruge lav spænding mini-can lyser over, under eller inde frysere uden frygt. Ak, det ser ud som om din soufflé er brændt til ukendelighed. Måske bedre belysning vil gemme din næste godbid.

Vedhæng Lights Over Køkken Islands

Køkken Belysning Tips: middag i stearinlysets skær er romantisk, men vi anbefaler ikke madlavning i stearinlysets skær! Vore forfædre kom med, men de havde aldrig til at beskæftige sig med sytten indstillinger på komfuret og tyve om mikrobølgeovn, plus alle de nye køkken gadgets Som set på TV. Og madlavning er mere behageligt, når du rent faktisk kan se og lugte din mad.

Belysning til køkkener primært bør task-baseret. Køkken øer og slagter blokke er, hvor du hakke grøntsager, test krydderier og skære kød. Restaurant-køkken lysarmaturer såsom lange cylindriske rør stål vedhæng lys er en klog investering. Da dit køkken kan være mere uformel end en restaurant køkken-folk ofte samles på slagter blok til samtale-du kan vælge dekorative køkken belysning såsom matteret glas Ring Mono-Point Mini-vedhæng lysekrone. Du kan hænge den lavere, end du ville en lysekrone i spisestuen. Installer lysdæmpere, da du kan få brug for klarere lys for når børnene gør deres hjemmearbejde i køkkenet.

For at øge opgave belysning, forøge vedhæng køkken lysarmaturer med loft forsænket belysning eller spor belysning. Nu hvor din gourmet mesterværk er gjort, tænde stearinlys i spisestuen eller køkken, dæmp lyset, og nyd din mad. Bon appetit!

Pot Rack Lights

Tænker på at installere en pot rack lysekrone til dets tiltrækningskraft og handy køkken-redskab organisation? Hvis du skal fjerne et køkken fan, der omfatter en lysarmatur, har du sikkert vænnet sig til den lysarmatur og ønsker at bruge det i din pot rack.

Mange pot rack lysekroner omfatter deres egne lys, der måske eller måske ikke passer til dit eksisterende lysarmatur. Den nemmeste måde at installere et lys i midten af ​​potten rack er at vælge en, der har en lys i midten.

Sørg for, at pot rack lys, du vælger giver den rigtige belysning til dit køkken opgaver. Overvej at installere en lysdæmper, uanset hvad lys du vælger.

Tip: Når du udskifter et loft ventilator med en pot rack, så husk at pot stativer er tunge installationer, og noget lys, du vælger kan have brug for ekstra forstærkning, afhængigt af pot rack vægt.

Pantry Belysning

Køkken Belysning Tips: Hvis du ikke kan se de ferskner du pakket i en Mason jar tre år siden, eller finde den blender, dit spisekammer belysning brug for en opgradering. Generelt pantry køkken belysning, ligesom ovenpå walk-in closet belysning, skal være direkte og stærke, så du kan se, hvad du har gemt på hylderne. Der er ikke plads til lysdæmpere på pantry køkken lamper. Hvis du har et stort walk-in spisekammer, du har brug for mere end et forsænket loft køkken lys.

Typisk et spisekammer køkken lys er enten en gammeldags himmelråbende hvidt fluorescerende bar eller en alt for stor blændende kloden. Du kan prøve forskellige pærer for kloden downlights-halogenbelysning eller nyere fluorescents arbejde godt. Du må ikke være i stand til at erstatte den gammeldags fluorescerende køkken belysning stativ, men du kan vælge nyere pærer, der ikke genskin og gør støj. Hele pointen med pantry køkken belysning er at finde mad og apparater med lethed. Når du har opdateret belysning, hvis du stadig ikke kan finde disse ferskner eller at blender, er det tid til at rense ud spisekammer.

Belysning til gryder og pander

Køkken Belysning Tips: Hvis dine retter er fedtet, selv efter du vasker dem tyve gange, skal du muligvis ny belysning over vasken område ... Hvis du har tilføjet peber når du mente at tilføje kardemomme til din gryderet, det er enten tid til at smide ud af din opskrift eller din brændeovn belysning ... De rigtige køkken lysarmaturer gøre hele forskellen. Installer et eller to spor lys over vasken, så du kan se den tørrede fedt på din Calphalon gryde.

Tilføj et enkelt forsænket downlight, der er udstyret med energibesparende pære og lysdæmper, dødpunkt over vasken. Nu har du ingen undskyldninger, når din bradepande ikke er helt pletfri. Din ovn lys i sig selv kan ikke give nok køkken lys til at gøre gryderet eller madlavning, stege. Installer en anden forsænket downlight i nærheden af ​​hvor du vil blive stående. Du kan også placere forsænket belysning i tagudhæng, faldt dele af loftet over komfuret og vask vægge. Ulempen til denne belysning opgradering: ingen vil melde sig frivilligt til at hjælpe dig med opvasken, da du får dem så ren!

Køkken pærer

Køkken Belysning Tips: Vi har alle fået at vide, at vi skal spare på energien. Mit svar på det har altid været, "Jeg sparer energi-min favorit ting at gøre til middag er forbehold." Energieffektivitet er vidunderligt i belysning til køkkener, men hvis du har Energy Star køkkenmaskiner, kan du spendere lidt på lysekrone over køkkenet spisestue krog.

Chandelier køkken lysarmaturer med glødepærer tilføje stemning og hygge til en spiseplads. Fluorescerende, xenon og halogen pærer tilføje energibesparende muskler til omgivende, forsænkede og spor belysning. De behøver ikke lække så meget varme, at du ønsker at komme ud af køkkenet. Prøv halogenpærer i vedhæng accent køkken belysning til slagter blokke og køkken øer. Så er der valg af dekorative accent køkken lys. Typisk vil du købe kandelabre løg og regelmæssige husholdningsbrug pærer.

Glem ikke mini-can pærer til kabinet belysning. Du kan stadig foretage reservationer, men det kan være lidt sværere nu, at du kan lave mad derhjemme og redde planeten også!

Sort eller hvid køkken overflader

Køkken Belysning Guide: Du følte sig utilpas i din tante Sophie køkken. Det var ikke på grund af hendes nudler, der brændte din mund, det var på grund af mørkt træ og manglen på køkkenet lys. Selv sollys ikke lysne køkkenet. I modsætning hertil tante Rita havde helt spanking nye køleskabe og frysere i hvid.

De har altid syntes at gløde, og du kunne lide at tilbringe tid der, selvom tante Rita ikke kunne gøre nudler bedre end tante Sophie. Vi kan ikke forklare den fejlslagne noodle opskrifter, men vi ved, at hvide uigennemsigtige køleskab, opvaskemaskine, fryser og vægflader reflektere lys bedre. Mørkt træ kan skabe et mere klaustrofobisk atmosfære, medmindre du installerer masser af køkken belysning. Du behøver ikke så mange køkken belysning til hvide eller lyse flader. Belysning til køkkener med mørkere overflader skal være mere rigelige.

Selvfølgelig, hvis du intersperse rig kirsebærtræ med stål apparater, vil køkkenet lysere og mindre trængsel. Køkken lysdesign kan lave dit eget køkken behageligt ... selv om det ikke vil hjælpe dig, når tante Rita og tante Sophie hjørne dig, insisterer du smage deres nye opskrifter til noodle retter!

Dekorativ Køkken Belysning

Køkken Belysning Guide: Den store sanger Pearl Bailey sagde engang: "Mit køkken er et mystisk sted, en slags tempel for mig." Det er en sikker satsning, at Pearl Bailey køkken havde stemningsbelysning. Belysning til køkkener skaber en atmosfære, en hjemlig følelse, samt et sikkert og effektivt miljø for madlavning. Du har forsænket belysning med lysdæmpere at give overordnede lys, og der er en lille ting kaldet solen. Men de fyr-kegle eller hane væg Sconces ser så godt ud med dit land sommerhus køkken tema.

I Joan Kohn er det er dit køkken, et par stearinlys væg Sconces forbedre et køkken skrivebord inde i en buet fordybning. Bugtet kurver et vedhæng lysarmatur med hvid lampeskærm ekko en yndefuld blomst i en bordplade vase. Undersøgelse køkken design bøger for at få køkken belysning design ideer. Også tænker tilbage på din egen barndom. Hvad var belysning ligesom i din bedstemors køkken? Din barndom køkken erindringer eller endda restaurant indretning kan også give dig gode køkken belysning ideer. Nogle af vores forslag:

  • Hjemlig er bedre. Wooden eller rustikke udseende bordlamper og væg Sconces skabe det billede, ligesom Martha, du har designet og bygget dit eget køkken.
  • For hvidt kabinet og apparater, jo mere køkkenet lys, jo bedre. Du er velkommen til at bruge køkkenet lysarmaturer at kontrast til de lyse farver.
  • Vælg land franske eller Middelhavet dekorative lampetter og lamper, hvis du genskabe et køkken fra en chateau i Normandiet, en villa i Toscana eller et hus i de græske øer.
  • Hvis dit køkken er all-metal, vælge stål eller jern finish for dine lamper, lysekroner og væg Sconces.
  • Du kan ikke gå galt med en Tiffany lysekrone eller sconce at tilføje farve. Det farvede glas ekko nogle af Pearl Baileys mystiske aura. For mange mennesker, madlavning er en åndelig oplevelse.

Må ikke blive overrasket, hvis det efter installation dekorativ belysning, du synger mens kogende vand og høre vingerne af engle.

Kommerciel Køkken Belysning

Den rigtige belysning er absolut afgørende for storkøkkener, der skal opfylde strenge standarder for renlighed, samt madlavning tiltalende fødevarer. Mest kommercielle køkken belysning afhængig store fluorescerende inventar til almindelig lys, og track belysning til opgaveområder.

I mange restaurationskøkkener, disse er utilitaristisk inventar, men i nogle restauranter del af oplevelsen er at kunne se kokke på arbejdspladsen. Hvis køkkenet er synlig for gæsterne, bør køkken lamper være i overensstemmelse med den overordnede indretning af virksomheden.

Belysning af Eat-i køkken

Spise-i køkken kan omfatte enten en bar område eller et spisebord med stole. Uanset hvad, er det vigtigt at komme med køkken belysning planer, der lader folk se, hvad de spiser.

Køkkenet spiseplads er også ofte brugt til at læse, uanset om det er en morgenavis eller efter-skole lektier. Så vær sikker på der er opgave belysning til rådighed for at hjælpe familiemedlemmernes øjne. Lav spænding køkken belysning kan være overraskende effektiv.

Køkken Island Lights

Størrelsen på dit køkken ø lys afhænger delvist af højden af ​​dit loft. En 7-fods loft kræver et lys, der er flush eller forsænket så høje familiemedlemmer og besøgende ikke Bonk deres hoveder. En 9-fods loft giver dig mere plads og fleksibilitet.

Overvej at installere et loft ventilator med dine hængende køkken lys. Ventilatoren vil hjælpe holde kokke køle på varme dage, og også er anvendelig til tørring af gulvet hurtigt efter tørre.

Køkken Cabinet Lighting

Køkken kabinet belysning er en reel bekvemmelighed for travle kokke. Ud over at give et klart overblik over de fødevarer bliver kogt, god køkken kabinet lys også bidrage til at forebygge skader, såsom sår og forbrændinger.

Desværre, det er ikke nemt at tilføje en sådan belysning, når skabene er allerede på plads. Mange køkkenskabe er sat ind i isolerede ydervægge, hvilket gør det sværere at finde plads til ekstra ledninger. Selv hvis du er handy, er det sandsynligvis et projekt for en elektrisk professionel.

De fleste under-kabinet lys er skjult bag skabet står overfor. Dette kræver et ultratyndt armatur, der er usynlig for mennesker i lokalet. For ekstra fleksibilitet, tilføje en lysdæmper, så de kan bruges til fuld intensitet opgave belysning eller moderat accent belysning.