Belysning: Bordlamper Tips

Er din Lamp Measure Up?

Forsøger du at vælge den perfekte bordlamper for dit værelse? Slap af, behøver du ikke en omfattende bordlampe guide for at gøre en god beslutning, du bare nødt til at vurdere situationen korrekt. Her er nogle ting at overveje:

 1. Vælg en lampe, der er en passende størrelse. På et mindre bord eller smal tæller, kan en slank lampe være din bedste satsning. Et stort ende bord eller heftig skrivebord, dog kan rumme en meget større lampe.
 2. Overvej stil. En højteknologisk lampe eller lava lampe vil se malplaceret på en antik victoriansk bord, mens en fancy, krystal Tiffany-stil lampe vil se latterligt på et slankt, moderne ende tabel.
 3. Få målinger for at sikre, at lampen vil være høj nok til at kaste sit lys over skulderen, når du sidder i nærheden af ​​det. Bunden af ​​skyggen skal være næsten selv med din kind når du sidder på en stol, og lysets stråler skulle lande omkring dit skød.

Omsorg for Tiffany stil lamper

Bordlampe Guide: Heart motiv Tiffany bordlampe. Mission Prairie stil Tiffany-esque lampe. Dragonfly Tiffany-stil bordlampe. Tiffany Collection moderne bordlampe med lilje pad base. Seks-sidet filigran Tiffany stil bordlampe. Du får den idé. Så mange Tiffany stil lamper ... hvordan kan du passe dem alle? Du er terroriseret af din Tiffany stil lampe. Det er så indviklet og farverige, det ser så delikat. Du elsker at Audrey Hepburn følelse, men bekymre sig om at tabe Tiffany moderne bordlampe, når du støver.

Tiffany Tip: Du kan købe lampe polish designet specielt til Tiffany lamper. Men faktisk, en citron oliebaseret møbelpolish anvendt på en blød glas klud vil blidt rense farvet glas, de fleste metal lampe baser, og selvfølgelig armaturet rammer alle glemmer. Husholdningernes glasrens virker bedre på Tiffany transparent eller skrå glas.

** Place Tiffany lamper på højere borde utilgængeligt for børn og kæledyr. Hvis du bor i Californien, brug museum kit til at holde din dyrebare lamper sikker. Nu hvor din Tiffany stil lamper gnistre, kan du bruge din energi på at vælge endnu flere Tiffany lamper!

Tabel Denne: Bordlamper i Indenrigsministeriet

Bordlampe Guide: Du har fået fjernet dem bankens lamper, fordi de giver dig en opsparing og lån føler. Men hvad moderne bordlampe er bedst for de vigtigste opgaver for dit liv og din lille virksomhed? Hvordan undgår man at blive distraheret af din bordlampe - som det er, er du kæmper snacking drifter IMS fra venner, der tror, ​​du ikke virkelig arbejde, og afbrydelser fra børnene. Din bordlampe bør være den sidste ting du koncentrere dig om. Nogle tips fra vores hjem kontor:

 • Vælg en justerbar bordlampe til ekstra belysning på skrivebordet og tastaturet. Vi kan godt lide den Højdejustering Bronze Finish moderne bordlampe eller en swing-arm moderne bordlampe.
 • Højrehåndet? Placer din bordlampe i venstre side for at undgå skygger på papiret. Slanke nuancer og pærer giver dig mulighed for at placere en bordlampe på hver side af dit skrivebord. Lysene fra bordlamper vil overskride, hvilket skaber en spotlight atmosfære.
 • Gem dine øjne! Tror ikke en super-lys halogen eller CFL pære i din bordlampe er nok, hvis du arbejder sent om aftenen og forsøger ikke at forstyrre nogen. Du kan lukke døren.

Hvis du er bekymret for det generelle lysniveau, gøre brug af den lysdæmper. Nu hvor dine bordlampe problemer er løst, er du tilbage med endnu et spørgsmål: Kan jeg fratrække dem som en forretning bekostning?

Drengens soveværelse Bordlamper

Bordlampe Guide: Da du var otte, har du være opmærksom på dine bordlamper? Medmindre de racing lamper eller Star Wars lamper, sandsynligvis ikke. Imidlertid har den moderne bordlampe udviklet sig ud over superhelte og rumalderen. Apropos rumalderen, en Amber Moon Accent Light moderne bordlampe er fantastisk til at håbefulde astronaut (piger også!) Noget, der ikke frilly eller feminine (selvom nogle fyre kan lide sommerfugle) vil formentlig gå over godt.

På kommoden, kan du endda inkludere en lava lampe, det er så fascinerende, at jeres sønner selv vil glemme alt om computere, videospil, og Harry Potter-bøgerne. De vil falde i søvn ser lava lampe. En aften af ​​fred og ro = uvurderlige. Så selvom du ikke se nøje på din tabel lamper, da du var otte, du tænker om dem nu. Dette gør du sætter pris på dine forældre mere, ikke sandt?

Glem Lava Lamp, Man

Bordlampe Guide: Du ville ikke sætte en lava lampe midt i en traditionel victoriansk møbleret værelse. Det er en no-brainer, mand. Hvor ellers er funkadelic glød-in-the-mørke moderne bordlamper anset uncool?

 • En lava lampe er bare ikke praktisk i køkkenet-hvor du ikke ønsker at blive distraheret, og hvor en lava lampe kan let knække. De er skrøbelige, og du ikke ønsker en giftig udslip fra kviksølv lava lamper.
 • Spisestue belysning fokuserer typisk fokus på smukke Kina, samtale, og åh ja, maden. Stick med en klassisk bordlampe og lade lava lampe til alrummet.

Lava lamper er vilde, men det er hip at bruge sin sunde fornuft.

Gentle Belysning

Det er almindeligt kendt, at du har brug for belysning i alle rum. Nogle værelser kræver imidlertid delikat belysning til sart last. Gartneriet er en meget speciel plads, og det er vigtigt, at alt er perfekt til din perfekte lille bundt af glæde. Som vi alle ved, kan lysene være hårde for øjnene. Babyer har ekstremt følsomme øjne, så det er vigtigt arrangere lav belysning.

Lysdæmpere er en god idé, men bord og accent lamper er vejen at gå. Ved at placere lamper i separate områder af rummet, kan du lyse op kun de nødvendige områder. Små lamper med bløde, vævede nuancer kan give nok lys uden blændende alle. Placer en lille tabel eller accent lampe ved siden af ​​puslebordet og en i læsning er. Husk at bruge lav-watt løg.

College Dorm Decor

Så din lille darling er endelig på universitetet. Før du hovedet hjem til din tomme reden dog hjælpe din lille universitetsstuderende oprettet sin nye reden. Det vigtigste punkt for at gå på college, er at få en uddannelse (prøv at fortælle det til din youngin «). Så sørg for at du fylde rummet med masser af lys for alle dem, der læser og studerer sessioner.

Siden fastgørelse ting til kollegiet væggen sandsynligvis ikke er en mulighed, investere i nogle bordlamper. Udvælge mindre modeller, der ikke vil besætte for meget plads, men vil give off en god bid af lys. En lava lampe er en rigtig god mulighed. Lava lamper er slank og tage minimal plads. Og, lava lamper er temmelig hofte og kan tilføje en funky føler, at dit barns værelse. Nu, bare smide et par sommerfugl stole og et indkast tæppe og din college studerende kan studere i veloplyste stil.

Retro Cool og Lava Lamps

Bordlampe Guide: Lava lamper forsvandt ikke med klokke bunde og flower power. Vi skulle sige disco, men disco har ikke død, og hverken har lava lamper. Bedst af alt, de er ikke kun for nogle cool kattens slag pad studio lejlighed i landsbyen. De er moderne, ikke Mod Squad.

 • Rødglødende lava Tip: Parring en vulkan Lava Lamp på et bord med en vulkan Motion Torchiere Gulvlampe på den modsatte side af lokalet eller lænestol for maksimal cool. Det er perfekt, mens du læser bøger om Bob Dylan eller poesi af Allen Ginsberg.
 • Kogende varm Lava Tip: For at få ekstra funk, prøv To Arm Medusa Motion bordlampe. Ligesom Medusa af legenden, vil denne lava lampe fryse dig i dine spor, som du ser det i timevis. Nu er der en bizar sind tur!

Vesuv Eruption Hot Lava Tip: Placer en bevægelse lava lampe, hvor du ønsker en samtale stykke. Må ikke overvælde rummet med dem, især i soveværelset - bare man vil gøre. Watching lava bevægelse kan faktisk dulme dig til at sove, så du er så fyldig som en hippie efter Woodstock.

Too-Udarbejde Bordlamper

Bordlampe Guide: Din familie eller andre væsentlige klager, de er op til deres ører i blomster, og du behøver ikke engang have. Det kunne være de tre-uplight blomstermotiv nutidige bordlampe, eller to eller tre, at du taler med lige som om det var en rigtig blomst (du er allergisk over for pollen, trods alt.) Hvis det ikke blomster, er det fik til være Tiffany. Du elsker Tiffany stil lamper. Problemet er imidlertid de lokale kirkelige grupper ønsker at møde på dit hus, fordi du har mere Glasmosaik end Chartres Katedral ... og det er kun i soveværelset!

 • Bordlamper kan være for omfattende til hverdagsbrug. En god bordlampe skal forbedre din indretning, ikke overvælde.
 • Når du køber en rokoko, barok, kandelabre, eller urne-style moderne bordlampe, placere den på en seng eller slutningen tabel med nogle andre nips. Det bør stå alene. Det er mere påfaldende, at måde, især i soveværelse.
 • Et velplaceret par matchende bordlamper har flere af en dramatisk og tiltalende effekt end fem eller seks Tiffany stil lamper grupperet i rummet.
 • Vær ikke bange for at mikse og matche. En udskåret porcelæn klassisk bordlampe med en tasseled stof lampeskærm kan kontrast til en krystalklar kolonne moderne bordlampe med en enkel hvid lampeskærm på den modsatte ende af lokalet.
 • Som for blomst lamper ... mindre er mere. Desuden, måske er det tid til at bringe virkelige blomster ind i dit hjem ... der er altid Claritin, som du kan købe, når du laver ture til apotek for at købe pærer (men ikke for mange) til dine smagfulde bordlamper.

Batteridrevet Bordlamper

Går camping? Beskæftiger sig med en strømafbrydelse? Der er ingen grund til at være uciviliserede og gå uden en bordlampe! Batteridrevet bordlamper tilbyde stabil, let at bruge belysning til op til ni timer.

Selv når el er til rådighed, er det ikke altid praktisk at køre ledninger over et mellemrum. Batteridrevet stearinlys er stor, når du ikke kan bruge rigtige stearinlys - for eksempel i en offentlig bryllupssalen.

Antique Bordlamper

Antikke bordlamper er den perfekte accent for et værelse med en historisk tema. Hvis du lige er startet ud med at indsamle antikviteter, kan lamper være en mere overkommelig løsning end store møbler.

Antikke vaser er ofte blevet brugt i lampen baser, en mode, der fortsætter i dag. En anden mulighed er en victoriansk gas bordlampe, som er blevet ombygget til at bruge elektricitet.

Hvis du ikke er klar til at investere i faktiske antikviteter, fås i et udvalg af traditionelle stilarter for at skabe, hvad visuel effekt, du har i tankerne, hvad enten det er Colonial amerikansk eller oldgræsk nutidens bordlamper.

Tabel Lamper for børns Spaces

Uanset om det er en Disney Princess lampe eller en T-Rex bordlampe, en lampe i et barns værelse skal være robust og stabil nok til at modstå den lejlighedsvise pude kamp.

Interessante finesser til et barns værelse inkluderer en lys-up kloden, en nat-lys formet som en favorit dyr, en lava lampe eller et par lys-up iPod-højttalere, der rille langs med rytmen af ​​din teenagers yndlingsmusik.

Bankørens Lamper

Den klassiske "bankmand lampe" er en messing bordlampe med en grøn glasskærm. Populær i bankerne i begyndelsen af ​​det 20. århundrede, er de stadig ofte findes i formelle kontormiljøer.

I dag bankmand lampe er blevet opdateret med en række attraktive glas og metal nuancer. Vælg en krom lampe til et moderne look, eller en kunst glas skygge for et kreativt touch, som er stadig office-venligt. Banker lamper udviklet på grund af et behov for opgave belysning, og er stadig et glimrende valg, hvis du har plads på skrivebordet.

Bordlamper

En bordlampe primære opgave er opgave belysning. Fordi nutidens skriveborde omfatter ofte computere, er det vigtigt at have desk belysning, der ikke trætte øjnene eller kaste en blænding på skærmen. Alligevel kan du ofte ønsker godt lys på dokumenter ved siden af ​​computeren.

Placer ikke en let ret over eller bag skærmen, og balance bordlamper mod vinduer, så naturligt lys når du ved skrivebordet. Nogle eksperter foreslår at bruge trekant-formet opgave belysning, så du kan bedre kontrol, hvor lyset går, lystfiskeri lys på dit tastatur, men ikke din skærm.

Derudover kan du ønsker at undersøge ved hjælp af hele spektret pærer i stedet for glødepærer eller fluorescents. Mange mennesker synes, det er nemmere på deres øjne.

Accent Bordlamper

En accent bordlampe er ikke primært til opgave belysning - det er meningen at tilbyde behagelig omgivende belysning til samtale, TV-kiggeri og underholdende. På grund af dette, er de ofte mere dekorativt end praktisk.

Med det enorme udvalg af stilarter til rådighed, er du sikker på at finde en, der passer til din tabel og resten af ​​møblerne i dit værelse. Eller hvis du kan lide, skal du bruge en bordlampe som en billig måde at tage din indretning i en ny retning. Prøv et par asiatiske bordlamper til at låne et strejf af det eksotiske, eller et glas lampe base at reflektere lys fra et vindue.

Bordlampe eller Swing-Arm Lamp?

Bordlampe Guide: Dit soveværelse er din fristed, det bedste sted for intim og hyggelig belysning. Sig du har fået huset til dig selv, og du er i sengen krøllet op med den nyeste detektiv-thriller eller chick lit tilbud. (Hvad med detektiv chick lit?) Du hengive dig selv med et krus kakao eller et glas vin på dit natbord. Når du når ud at skrue op for lyset, eller slukke lyset, fordi du er søvnig, hvor vil du nå? Har du banke bogen og kakao eller vin over, fordi din natbord s rodet med en overdimensioneret bordlampe? Der går enhver tanke om søvn eller din afslappet aften brugt på at læse.

Nogle eksperter mener, at swing-arm væglamper på hver side af sengen i den korrekte højde vil give dig tilstrækkelig lys til at holde læsning indtil du finder ud krimi (naturligvis pigen og den lækre detektiv / falsk anklaget mistænkte ende op sammen), og har plads til kakao, vin, andre skattede bøger og en æske lommetørklæder (om nødvendigt).

Men hvis du foretrækker en moderne bordlampe eller en Tiffany stil bordlampe, sørg basen er slank og lampeskærm proportionale. Sats på en mindre accent moderne bordlampe såsom Tiffany-stil Nightlight Moderne bordlampe (rektangulære tynd solid base) eller et Kathy Ireland Grecian Accent bordlampe med slank base. Efter alt, behøver du ikke ønsker at vente med at finde ud af, om det blide reporter er virkelig den onde morder.

Moderne Bordlamper

Moderne bordlamper kan være glat krom eller tung smedejern, abstrakt form eller fremmane natur og science fiction.

For en farverig, finurlig værelse, overveje en krom base med en nuance byder tiki havfruer. I en varm og komfortabel moderne værelse, et træ lampe base med en firkantet skærm skaber en up-to-date, lavprofil look.