Belly Dance - smuk, sexet og sund

Belly Dance - smuk, sexet og sund
Må kun de, der har en fed mave kan danse mavedans? Nej, tynde kvinder gør det også, kan selv mænd. Selvom mavedans opstod i arabiske lande, hvor kvinder har begrænsede rettigheder, nødt til at skjule deres seksualitet, dækker deres krop og i nogle lande - selv ansigter, så ingen ser deres skønhed, undtagen for deres ægtemænd, er det yderst sexet og fascinerende. Under artiklen finder du en video, der viser, hvordan sexet mave dans er.

Hvad er Belly Dance

Belly dance har en lang historie i Mellemøsten og Afrika. Der findes forskellige teorier om oprindelsen af ​​Mavedans: nogle siger det kom fra Grækenland, nogle stat, fra Egypten, i henhold til den anden udgave, det kommer fra romaer. En af teorierne forklarer selv oprindelsen af ​​mavedans som en form for en religiøs dans. Den ene er klart: Mavedans forbedrer velvære forstand god kropsbillede, højt selvværd - det gør en smuk.

Belly dance omfatter følgende grundlæggende bevægelser: hip rotationer hip shimmies, slangelignende hovedbevægelser, Serpentine arme, og abdominal bølger. Hver af dem kan kombineres på forskellige måder og skabe en utrolig strømmende bevægelser. Bugen dans er, selv om det kaldes så hele kroppen dans.

Sund Belly Dance

Mavedans er meget godt for kvinders sundhed. Det giver en bedre cirkulation og blodgennemstrømning i de dansende områder, og dermed hjælper mange kvinder, der lider af PMS og andre menstruation ubehag. Under en dans kursus lærer du en ny måde at trække vejret, som du ikke praktisere i hverdagen. Denne ånde type bruges af sangere og Blæseinstrumenter spillere, og er grundlaget for den mavedans (for eksempel under den abdominale bølgebevægelse danseren fokuserer på åndedræt, men ikke på at flytte musklerne). Maven dansere nødt til at trække vejret med deres maver, ikke lunger, og det bringer mere ilt til de indre organer.

Dans giver et godt hjerte-kar-træning og øger fleksibiliteten og styrke. Det betyder evnen til at bevæge sig forskellige muskler eller muskelgrupper uafhængigt. Du bygger arm, finger, skulder og generel øverste organ styrke. Det er fremragende til alle aldre og kropstyper. Musklerne i kroppen også blive stærkere og se mere attraktiv.

Mange kvinder klager over, at når de går eller løber, deres mave begynder at ryste, og det ser ulækkert og nogle gange kan det endda gøre nogle føler deprimeret, fordi de ikke ved, hvordan man kan slippe af med mave fedt. Mavedans er den eneste handling, hvor en rystende mave er smuk. Lad din mavedans!

Her er en video der beviser hvor sexet Mavedans er - en video fra en af de koncerter af Shakira med min yndlingssang "Eyes som din", som desværre ikke er blevet så populær som hendes andre hits.