Behageligt Glutenfri

Behageligt Glutenfri
Erica Kerwien

Living komfortabelt glutenfri involverer både engagement og praksis. At lære at bestille fra en menu i de fleste restauranter kan være frustrerende og ikke uden risici, så din sikreste løsning altid har været at skabe din egen glutenfri køkken og opbygge et arsenal af velsmagende opskrifter. Men takket være den aktive blogosfæren samfund, kogebøger er næsten passé! Dette er grunden til forfattere som Erica Kerwien er generøst tager det bedste af deres kulinariske kundskaber og sende den til World Wide Web uden beregning for deres læsere.

Om Erica Kerwien

Erica Kerwien er forfatter til ComfyBelly.com, en hjemmeside forpligtet til sundhedsfremmende opskrifter, hvoraf mange er komfortabelt gluten-fri. Selvom hverken hun eller hendes søn er faktisk cøliaki patienter, Erica beskæftiger mange glutenfri opskrifter og ingredienser til at være medskyldig symptomerne på sin søns Crohns sygdom. Erica er begærligt engageret i en sund kosten filosofi, der bygger på friske råvarer og hele fødevarer ved siden af ​​en udeladelse af de fleste forarbejdede og sukkerholdige fødevarer.

Interview med Erica Kerwien: Comfortably Glutenfri

Sunde valg

LovetoKnow: Har du har en særlig sundhed rejse, der tjente til at styrke dine meninger om sund kost og mad valg?

Erica Kerwien: Jeg kid, der kunne lide næsten alt - herunder broccoli og rosenkål. Og jeg bagt og kogt i en tidlig alder. Over tid selvom jeg har lært at balancere mine måltider og indtagelse afhængig af hvor jeg føler, og hvad jeg gør (atletisk og andet). Et omdrejningspunkt kom, da en af ​​mine sønner blev meget syg tilbage i 2001, og jeg begyndte at forsøge at finde ud af at helbrede ham. Da jeg indså, at vestlig medicin ikke havde nogen gode løsninger (som af endnu), begyndte jeg at grave dybere i, hvordan fødevarer og miljø påvirker den menneskelige krop, da det var noget, jeg kunne styre, til en vis grad. Selv om jeg ikke tror fødevarer alene kan løse alle vores dårligdomme og problemer, ren, næringsrige, etisk fremskaffede fødevarer er afgørende for mennesker og dyr.

LTK: Dine opskrifter har mange glutenfri muligheder, men der er ingen omtale på dit websted, som du eller nogen i din familie lider af cøliaki-induceret glutenallergi. Du har også opført tilstande som diabetes, inflammatoriske tarmsygdomme og Crohns som lidelser, der kan have gavn af en sundere kost. Deres erfaring har du set personer med ikke-cøliaki sundhedsspørgsmål reagerer godt på en glutenfri diæt?

EK: På et tidspunkt blev jeg forsøger at regne ud, om visse fødevarer udløste en reaktion i min søns krop, så jeg betragtede gluten som en mulig kilde til hans sygdom. Han er blevet testet flere gange for cøliaki, og indtil videre alle test har slået op negativ. Dog kan gluten (og andre fødevarer) være sværere at fordøje, når du har en aktiv fordøjelsessystemet sygdom, så i mit sind var han tilbøjelige til at føle sig bedre, når give sit fordøjelsessystem en pause fra visse fødevarer (ligesom gluten). For virkelig at vide, hvis gluten er et problem for dig, foreslår jeg laver en afskaffelse kost - at tage det ud af din kost i mindst en uge og se, hvordan du føler. Så bringe det tilbage i moderate mængder - og lyt til din krop.

LTK: Det er muligt at spise gluten-fri, men ikke faktisk spiser sundt. Dit websted nævner økologiske og hele fødevarer som vigtige kosten overvejelser. Kan du udvide lidt om, hvorfor forarbejdede fødevarer er ikke en favorit i dit køkken?

EK: Jeg forsøger at spise det meste friske fødevarer (vs. forarbejdede) for et par grunde: integritet fødevarer og næringsstoffer fra det er så intakt som muligt, er der ingen uønskede ingredienser og tilsætningsstoffer, og fødevarer er mere tilbøjelige til at har et lavere niveau af miljø toksiner (når organisk).

Om alternativerne

Behageligt Glutenfri

LTK: Ved tilberedning glutenfri hvad er nogle af dine foretrukne alternativer til hvedemel?

EK: Jeg har ikke til formål at tilberede glutenfri så meget som jeg rækker ud efter maden med størst positiv effekt på vores sundhed. Lige nu, jeg bage det meste med mandel mel, kokos mel, og nogle gange boghvede og spelt (som faktisk er en form for hvedemel).

LTK: Ikke alle glutenfri mel alternativer håndterer nemt i køkkenet. Kunne du deler med vores læsere nogen tips og tricks, du måtte have lært om kompleksiteten i glutenfri madlavning?

EK: Jeg foretrækker at bruge så få ingredienser som muligt, hvilket er grunden til jeg gerne mandel mel og kokos mel. De kan være en smule mere udfordrende at bage med, fordi de ikke opfører sig på samme måde som alle formål mel (hvad vi er vant til at bage med). Når du har bagt med dem i et stykke, du får hænge af det. Og afprøvede og sande opskrifter hjælpe også.

LTK: Hvis der var en opskrift på dit websted, som du kan tout som din favorit, som man ville det så være?

EK: Nå, det ændrer sig afhængigt af sæsonen, og hvad vi spiser en masse, men jeg vil sige banan brød er en favorit for de fleste af os. For min søn, der har Crohns, kylling potten cirkel er hans all-time favorit (komfort fødevarer).

Når Besøger ComfyBelly

ComfyBelly er en rig ressource af friske og inspireret opskrifter. Fra komfort fødevarer til sunde doggie behandler, vil selv de mindste medlemmer af din familie nyde godt af Erica ekspertise. Men hvis du er på en streng glutenfri afskaffelse kost, være sikker på at undgå eller ændre eventuelle stavet-holdige opskrifter, som spelt indeholder gluten.