Begynder Hæklet

Begynder Hæklet


En fremragende håndværk for begynderen, hækling gør det muligt at skabe smukke beklædningsgenstande, tilbehør til dit hjem, og en række andre projekter med blot en krog og noget garn.

Historien om Hæklet

Selve Ordet hækling stammer fra en gammel fransk ord, Croche, hvilket betyder krog. Selvom hækling har eksisteret i lang tid, ingen synes at være i stand til at blive enige om, hvornår eller hvor det startede. Renæssance kvinder skabte blonder stof ved hjælp af en form for hækling teknik, men den moderne version af hækling ikke vises indtil den sidste del af 1700-tallet.

Ved victorianske tider, blev kvinder, der bruger hækles som en måde at pynte næsten hver overflade i deres hjem. Brides-til-være hæklede hundredvis af blonder kanter, doilies og andre elementer som forberedelse til ægteskab. I den tidlige del af 1900-tallet kvinderne ofte hæklet, mens du lytter til radioen om aftenen som en måde at holde Thier hænder besat. Selvom hækling aldrig virkelig gik ud af stil, det oplevede en genoplivning i 1960'erne, da hæklet tøj blev meget populær, og det har været en populær håndværk siden dengang.

Begynder Hæklet Instruktioner

Det er meget let at starte hækle. Først skal du stoppe ved din lokale håndværk butik og afhente garn i alle farver, du kan lide og en hæklenål. Size "D" eller "E" skal være lige ret.

Kæder

 1. Hold hæklenålen fast i din højre hånd. Lav en slip knude på krogen.
 2. Bring garnet over krogen fra tilbage til forsiden.
 3. Grib garnet med krogen og træk den gennem slip knude.
 4. Bring garnet over krogen fra tilbage til forsiden.
 5. Grib garnet med krogen og træk den gennem løkken.

Dette kaldes kæde eller gøre en kæde. Det er ofte forkortet "CH". Det er grundlaget for alle hæklede projekter. Når du lærer nybegynder hækling, bør du øve kæderne, indtil du kan gøre dem alle den samme størrelse. Dette er meget vigtigt senere on.Once du har kæden søm ned, er du klar til at gå videre til grundlæggende masker.

Hæklede sømme til Begynder

Der er et par grundlæggende sting, i hækling og næsten alle de andre masker er en kombination af de basale. Når du har disse mestret, vil du være i stand til at gøre næsten alt i næsten enhver mønster.

Single Hæklet

Den fælles hækling søm er ofte forkortet "sc". Det er en simpel søm, der skaber en meget kraftigt stof, når det er hæklet.

 1. Kæde 20 sting, der forlader en løkke på krogen for enden. Vend dit arbejde, så din krog har kæden foran det. Spring den første kæde.
 2. Stik nålen ind i centrum af den næste kædesting. Træk garnet gennem masken og op på krogen, således at der er to løkker på krogen.
 3. Bring garnet over krogen (forkortet "yo") fra tilbage til fronten, og træk den gennem begge løkker på krogen. En løkke er stadig på krogen. Det er en enkelt hæklet.
 4. Gentag resten af ​​vejen på tværs.

Når du kommer til slutningen af ​​rækken, gøre en kæde søm og slå. Gentag så mange gange som instrukserne kræver, eller indtil dit projekt er, så længe du ønsker det skal være.

Dobbelt Hæklet

Dobbelt hækling, forkortet "DC", er en anden god nybegynder hæklet søm. Det er næsten det samme som single. Start med en kæde den størrelse, du har brug for. Hvis du bare øver, vil 25-stitch kæder være fint.

 1. Indsæt krog i midten af ​​den anden kæde søm fra krogen.
 2. Træk garnet over krogen.
 3. Træk garnet gennem sømmen.
 4. Der er nu to løkker på krogen.
 5. Træk garnet over krogen. Træk den gennem de to sløjfer, der er på krogen.
 6. Træk garnet over krogen igen, og træk den igennem de sidste to løkker på krogen.
 7. Gentag efter behov eller som vejledningen kræver.

Begynder Mønstre

Når du har disse masker mestrer, vil du være klar til at oprette enkle projekter og øve dine nye færdigheder. Der er mange nybegynder hækling mønstre på internettet. Her er et par at få dig i gang.

Hæklet cirkel og is

Easy hjemmesko

Karklud

Barbie tøj

Baby hagesmækkeBegynder hæklet søm instruktioner og mønstre er tilgængelige på mange forskellige steder på internettet. Stick med enkle mønstre i første omgang, og flytte til mere og mere udfordrende at holde dig læring og forbedre dine hæklede færdigheder.