Begyndelsen bøger til førskole Læsere

Begyndelsen bøger til førskole Læsere


Begynderbøger bøger til førskole læsere har få ord, men det kan sætte gang i en livslang kærlighed til læsning og samtidig tilskynde børn til at behandle oplysninger i nye, udfordrende måder. Børnehave bøger giver en enestående mulighed for forældre, pårørende og plejepersonale til at styrke deres bånd med børn. Som børn bliver ældre og lære at sondere ord og vælge bøger på egen hånd, bliver de mindre og mindre tilbøjelige til at læse med voksne.

De fleste børn, der lærer at læse allerede i en alder, hvor de er fascineret af verden omkring dem. De bedste pre-reader bøger udnytte disse omstændigheder ved at fremme en fortsat nysgerrighed og giver en ekstra dosis af forundring.

Begyndelsen bøger til førskole Læsere

Med bogstaveligt talt hundredvis af begynder bøger til førskole læsere vælge en af ​​de største udfordringer kan beslutte, hvor du skal begynde. Når søger bog anbefalinger, prøv at spørge børnehavepædagoger, børns bibliotekarer eller lokale boghandel medarbejdere om, hvad de har fundet at være en succes. Bibliotekarer kan især være en nyttig ressource, fordi de arbejder med børn til at hjælpe dem med at finde bøger, de nyder i stedet for altid at vælge bøger at sætte i børnenes hænder.

Selv om nogle børn kan få keder med længere bøger eller bøger, der har mere end et par ord på hver side, skal du ikke være bange for at dele billedbøger eller andre historier betød for ældre læsere med de helt unge. Børn kan udvikle deres evne til sprog og hente nye ordforråd ord hurtigere, hvis de er udfordret med det materiale, de ser, og det er ville være en skam at holde nogle fantastiske historier fra unge børn, bare fordi de indeholder et par ukendte ord eller begreber .

Alphabet Books

Alfabet bøger er perenially populære på grund af deres fremragende parring af underholdning og uddannelse. Selv om de fleste bøger for unge børn tå den samme linje, er alfabet bøger næsten aldrig belærende og de ofte giver interessante og kreative illustrationer, at ensartede mængder ikke tilbyder. Bøgerne kan introducere nye ord og tilskynde til forskning og udforskning om særlig interessant indhold til børn, der allerede kender alfabetet.

Picture Books

Mange billedbøger er skrevet til børn, der allerede har de grundlæggende læsefærdigheder, så det er muligt, at nogle kan være uden for rækkevidde af præ-læsere. Meget visuelle bøger som I Spy serien og ordløse billedbøger kan dog appellere til mange unge børn. Selv hvis en bog har en truende antal ord, kan det stadig være hensigtsmæssigt at dele med en pre-læser.

Hvis han eller hun synes at nyde historien, kan du prøve at stille spørgsmål om de tegn, og hvad der skete med dem. Du kan hurtigt omskrive hvad der er på siden eller gøre op andre historier, der relaterer til illustrationerne, du ser, hvis det er nødvendigt. Læsning gennem historien flere gange og understreger gentagelse dermed kan hjælpe børn bliver mere fortrolige med de narrative elementer.

Digte

Begyndelsen bøger til førskole Læsere
Pat bunny

Digte er populære blandt børn i alle aldre, fordi de er sjove at læse højt, og de er sjovt at høre. De fleste er også fyldt med humor og kort nok til at lære udenad. Derudover gentagelse stede i mange digte til småbørn letter sprogindlæring og forbedrer adgangen til tekst, der ellers kunne også forvirrende at forstå.

Klassiske Pre-reader Bøger

De fleste af titlerne nedenfor aldrig undlade at glæde førskolebørn.

  • Dorothy Kunhardt s Pat bunny er stadig en klassisk bog for pre-læsere og på grund af sin innovative appel til følesansen, gør det nemt for meget unge børn til at være opmærksom på hvad der sker på siden.
  • Den Giving Tree af Shel Silverstein har en underliggende tema, der vil cruise lige hen over hovedet på næsten alle børn, men det gør ingen forskel i dens popularitet. Småbørn, førskolebørn, elementære børn, og endnu ældre læsere alle synes at elske Silverstein simple stregtegninger og sparsom, fængslende tekst.
  • Goodnight Moon af Margaret Wise Brown har fanget børnenes interesser i årtier og fortsætter med at gøre det med sin enkle historie og nem at følge plot.
  • Eric Carle The Very Hungry Caterpillar er en anden klassiker, der indeholder levende, lokkende illustrationer og en historie, der aldrig vil gå ud af stil.