Begravelse: Typer konferencier Tips

Memorial service

En mindegudstjeneste adskiller sig fra en bisættelse i, at kroppen ikke er til stede. På grund af dette, er tjenesten ikke de stramme tidsbegrænsninger, som en begravelse gør. Det kan holdes på et tidspunkt, hvor flere medlemmer af familien kan være til stede.

Der er ingen fast ceremoni for en mindegudstjeneste, de er generelt mindre formelle anliggender end en traditionel bisættelse. Ofte præster vil være til stede og i spidsen for ceremonien. Told varierer men mindetaler og speaches om den afdøde person, er almindelige. Der er ofte en reception med mad bagefter hvor alle opfordres til at blande sig og dele deres minder.

Hvad der venter på en katolsk Wake

Enhver religion har sin egen ceremonier og ritualer til håndtering døden. Der er tre primære skridt i den romersk-katolske religion. De er Vigil som almindeligvis kaldes Wake, begravelsen ceremoni, herunder en masse, og den faktiske begravelse.

For mange år siden folk havde en vagt over en person efter døden for at sikre, at de var døde. De ser for dem at vågne, deraf navnet. Det er ikke længere nødvendigt, men den brugerdefinerede udviklet sig til det, vi nu kender som en Wake.

Vågner afholdes normalt ved en begravelse hjem. Der er tradition for fremvisning eller visitations der skal afholdes i tre dage efter døden. Wake er normalt afholdes aftenen før begravelsen. Der vil være et bestemt tidspunkt for at besøge før Wake og et sæt tid til det at begynde. Tiden skal være udstationeret i nekrolog.

Formatet for en Wake varierer, men generelt de ofte åbne med en bøn, præsten vil give en prædiken og skrifter vil blive læst. Venner og familie med så give mindetaler og tale, ofte deler sjove historier. Eulogies er ikke tilladt på det formelle bisættelse. Der er normalt en stor latter til at gå sammen med den sorg. Servicen vil blive lukket med en bøn.

Påklædning varierer meget fra område til område, men du bør klæde sig ærbart. Højt farver og prints er ikke hensigtsmæssige. Bær tøj egnet til arbejde eller kirke i tvivlstilfælde. Kjolen vil være afslappet i nogle tilfælde, men stadig beskeden og afdæmpet.

Traditionel Funeral

En tradtitional begravelse er den mest almindelige form for tjeneste i USA. I en traditionel begravelse kroppen er samlet op af en begravelse hjem og forberedt til begravelse af fagfolk ved begravelsen hjem. En bedemand vil være til opgave at lede familien gennem processen med at oprette ordningen.

Der er normalt et sæt tid til visitations. Familien er til stede og accepterer besøgende. Kroppen er til stede i kisten og det kan være åben eller lukket.

En bisættelse afholdes på enten begravelse hjem eller kirke fulgte købe begravelse på en kirkegård.