Begravelse: Sørgende Tips

Chok og følelsesløshed

SHOCK følelsesløshed (meget høj 1. og 2. uge)
Dette er den første fase af sorg. Nogle følelser ofte følt i denne fase er vantro, fornægtelse, vrede og orden. Du kan finde dig selv eller dine kære gråd, appetitløshed, begrænset koncentration, søvnforstyrrelser, følelse følelsesmæssigt "drænet", der søger efter svar på, hvorfor og har følelsesmæssige udbrud. Du kan vælge at være på en beroligende såsom Valium i denne periode.

Reorganisering

REORGANISATION (tager 18 til 24 måneder at stabilisere)

Dette er det sidste trin i den sørgende processen. Du vil begynde at føle en følelse af lettelse, fornyet håb, fred, accept, og ikke længere er "besat" med døden. Du vil genvinde din dom gør, interesser i mål og din fremtid, fornyet energi, og normale spise og sovevaner. Det er den fase, når du endelig begynder at acceptere, hvad der skete. Husk, at på væsentlige dage, ligesom fødselsdage og død jubilæum, vil du opleve et højdepunkt på alle fire faser. Men, vil tiden gå, og du vil begynde at smile igen.

Vær ikke bange for at tale om One, som døde

Brug den elskede navn, når du taler om dem. Når du mister en, det er ødelæggende. Hvad der er endnu mere ødelæggende er, når folk handler, som om tingene er ikke anderledes. Hvis du vidste den person, der døde, tale om nogle varige kvaliteter, de havde. Dette hjælper familien ved at vise dem, at andre kan huske deres elskede så godt, som de gør. Vær ikke bange for at bringe dem op i samtalen. Vi har brug for at tale om den afdøde at gøre hukommelsen live på lysere.

Hvad du kan opleve

Når oplever et tab, er det naturligt, at mange mennesker kan lide en eller flere af følgende:

- Tæthed i halsen eller tunghed i brystet
- Dunkende, uregelmæssig hjerterytme og meget opmærksom på alle hjerte aktioner
- Tomme følelser inde i din mave og tab eller gevinst i appetit
- Har smerter eller kvalme i maven
- Rastløshed og leder efter aktivitet
-Difficulty Koncentrere
-Feel Som om du er "zoneinddeling" ind og ud
- Du er som om tabet er ikke reel, at det virkelig ikke ske, det er bare en ond drøm
- Svimmelhed eller ledes ofte
- At se eller føle tilstedeværelsen af ​​den person, du har mistet, høre deres latter eller deres gråd, se deres ansigter
- Hovedpine
-Starting Men ikke efter igennem med ting
-Difficulty Sove eller sove for meget
-Dreams Af den elskede
-fornemmelse Skyldig eller vred over, hvad der skete, at det var dem og ikke dig

Længsel og søgning

SØGER OG længsel (2 ugers til 4 uger)

Dette er det andet trin i den sørgende processen. Nogle følelser, der opleves i denne fase er fortvivlelse, depression, over-følsomhed, apati, skyld, vrede, håbløshed, og selv-tvivl. Du kan finde dig selv græde, rastløs, ude af stand til at koncentrere sig, utålmodig, isolere dig selv, vred, tab af energi, dårlig hukommelse, og føle dig selv at spørge "Hvad er ægte?" Det er meget vigtigt at tale med andre om, hvordan du føler dig under denne tid. Du kan ikke komme igennem sorg processen alene.

Forvaltningsmæssigt

Desorientering (toppe stærkt 4 til 7 måneder)

Tredje fase af den sorg proces er den sidste etape, før du begynder at helbrede. Du kan føle stor depression, uorganiseret, skyld, og at du altid vil være sørgende. Fysisk, kan du blive irritabel, rastløs, handle, som om intet er sket, eller tøve med at nå ud til andre. Du kan begynde at virkelig undersøge liv og død i denne fase af sørgende og kan sætte spørgsmålstegn ved din egen dødelighed.

Ikke haste dig selv.

Efter at have tabt en elsket, de sørgende processen er så forskellige for hver af os som vores fingeraftryk. Må ikke haste dig selv at helbrede og til at acceptere. Tillad dig selv den tid, du har brug for at sørge over dit tab.