Begravelse: Planlægning en ceremoni Tips

Valg Begravelse Blomster

Begravelse blomster er udvalgt af de mennesker, der står for begravelsen arrangementer. De omfatter traditionelt en kiste spray og måske et staffeli arrangement. Dette arrangement står ved siden af ​​kisten. Sympati blomster sendt af venner og familie er normalt vises til siden.

Valg begravelse blomsterdekorationer for en elsket oneâ € ™ s begravelse er en vigtig del af processen. Blomsterne valgte vil være en af ​​de mest iøjnefaldende aspekter af visning og begravelse ceremoni.

For at bestemme størrelsen af ​​kisten spray, overveje, om kisten vil blive set åbnes eller lukkes. Hvis det vil være åben, skal sprayen kunne passe på den nederste halvdel af kisten.

Der er mange blomster, der traditionelt anvendes ved begravelser. Disse blomster anses for at have betydning. Roser er meget symbolsk. Hvide roser betyder uskyld, gule står for venskab. Nelliker bruges ofte ved begravelser og har deres symbolik samt. Hvide nelliker symboliserer kærlighed. Pink nelliker stå for udødelige kærlighed til en mor.

En professionel blomsterhandler vil være i stand til at vejlede dig i valget af begravelse blomster. Søg efter en, der har erfaring med begravelse blomsterdekorationer.