Begravelse: memorializing dit barn Tips

Indrammet foto

Hvis du har et særligt foto eller sonogram udskrift, få det specielt indrammet og vise den i et særligt område af dit hjem. En ven siger: "For mig er det symboliserede min søn ser over vores hjem, jeg havde også en meget speciel indiansk vers placeres i rammen Det er det vers, der hjalp mig mest under min sorg..."

Donér et Toy til en trængende barn i hukommelsen af ​​dit barn

Hold mindet om dit barn i live og hjælpe en trængende barn på samme tid ved at donere et stykke legetøj. De fleste byer har programmer til ferien til fordel for nødlidende børn. Legetøj til Tots er en national organisation, der accepterer legetøj til børn. Angel træer kan findes i de fleste indkøbscentre. Vælg et navn fra træet og købe barnet en gave for at gøre deres ferie speciel. Modtageren behøver ikke at vide, at gaven er til minde om dit barn. Du vil vide i dit hjerte, at det er.

Bliv Peer Parent

En vidunderlig måde at ikke kun memorialize dit barn, men hjælpe andre sørgende forældre er at blive en peer forælder. En ven siger; "Da min søn døde, følte jeg frygtelig alene. Ved at gøre dette ikke kun er du hjælpe nogen, men også dit barn er at have en positiv indvirkning på nogen."

Kontakt de lokale hospitaler, klinikker, og Department of Public Heath at finde et program. Forklar din personlige historie til dem. Fortælle de du ønsker dit navn og nummer givet til læger, sygeplejersker, socialrådgivere osv og vil gerne kontaktes, hvis du kan hjælpe en forælder på nogen måde.

Køb en nyfødt eller New Mom A Gift

Memoralize dit barn ved at sætte en tradition for at give en ny mor eller nyfødte barn en gave i deres hukommelse. Gør dette på årsdagen for deres fødsel. En ven siger: "On Zachary fødselsdag, jeg kalder vores lokale hospital for at se om nogen babys blev født. Hvis der var, jeg sender blomster eller en baby gave kurv. Hvis der var mere end én baby født, jeg sender den til den første født baby og sende kort til alle de andre familier. Hvis der ikke babyer født den dag, jeg vente til næste fødsel og sende det til dem. "