Begravelse: kister Tips

Tema kister

En kiste behøver ikke at være en kedelig metal eller trækasse. Tema kister er tilgængelige i mange former. Vælg en kiste, der siger noget om liv eller interesser, der er gået bort.

Nogle tema kister er simpelthen en traditionel kiste dekoreret på en måde, der passer til afdøde. De kommer med golf, væddeløb, militær, professionelle, natur eller religiøse scener for at nævne et par stykker. Der er også humoristiske dem som en malet som en brevkasse, der siger, "Return to Sender".

Andre tema kister er mere specialisere sig og kan fremstilles i næsten enhver form. De er specialfremstillet i form af både, biler eller bare om noget, der kan forestille sig. Denne type kiste kan være meget dyrt og konstruktion tager tid. De arbejder ud bedst, når de købes for pre-behov, eller når begravelsen kan blive forsinket i mindst en uge eller mere.

Typer af Funeral kister

Mange forskellige typer af begravelse kister bruges i todayâ € ™ s samfund. Det vigtigste ting at vide, når de køber en begravelse kiste er, at du ikke er forpligtet til at købe det hos begravelsen hjem, der håndterer begravelsen. Loven fastslår, at du har ret til at købe kisten fra hvor som helst, du ønsker, og at begravelsen hjemmet skal gøre rimelige tilpasninger at bruge det.

Traditionelle kister

Et billede af en traditionel kiste er formentlig, hvad der kommer til dit sind, når du tænker på begravelse kister. De er almindeligt lavet af færdige træ eller metal og er foret med polstret satin. Disse kan spænde fra et enkelt design med almindeligt håndtere op til dem færdig med ædle metaller. Det primære formål med disse kister er at bevare resterne.

Kremering kister

Designet til at bære kroppen ind i ligbrænding kammeret, disse kister er langt mindre omfattende. Begravelse skrin designet til kremering er lavet af naturlige materialer lige fra pap til simple pine kasser til materialer såsom bambus.

Grønne kister

Grøn begravelse kister er designet til at nedbrydes biologisk, det stik modsatte af en traditionel en. De anvendte materialer er de samme som anvendes i kremering kister, almindeligt træ, pap eller en simpel kappe.

Tema kister

Kun fantasien sætter grænsen for tema kister. De er lavet i form af biler, både, og dyr blandt andre ting.