Begravelse: Journaling Tips

Journalisering Spørgsmål

1. Jeg savner dig mest, når ....

2. Min drømme for du var ...

3. Jeg har aldrig fortalt dig ...

4. Den dag, jeg mødte dig, følte jeg ...

5. På vores bryllupsdag ...

6. En særlig minde om dig er ...

7. Noget særligt der minder mig om dig er ...

8. Husk, når vi ...

9. Min favorit tid med dig var, da ...

10. Vi lo så hårdt, når ...

11. Jeg tænker på dig hver gang jeg ...

12. Mit liv uden dig er ...

13. Jeg takkede dig aldrig til ...

14. Jeg skulle have fortalt dig ...

Hvorfor Journal?

Journaling giver dig mulighed for at tale frit og åbent om dine tanker, smerte og tvivl efter at miste en elsket. Det giver dig mulighed for at give slip og glemme alt om presset for at være stærk. Det er en vidunderlig avenue at tage i stedet for at holde alle dine følelser aftappet op inde i dig.

Spørg Journal

Når føre dagbog om dit tab, bruge 'Spørg' metode. En prompt er et spørgsmål, til at inspirere et essay, novelle, artikel, eller i dette tilfælde, et tidsskrift. Skriv spørgsmålet øverst på siden, og lad dine tanker flyde frit i besvare det; ikke holde tilbage dine følelser.

Breve til et barn

Der er mange måder at tidsskrift din sorg. En idé, med tabet af et barn, er at føre en dagbog over breve til barnet. I hver daglig brev, tale om din kærlighed til barnet, smerten ved at miste ham / hende, og hver dag begivenheder. Dette kan være en stor hjælp, og er måde at holde barnet en del af dit liv.

Fritflydende Journal

Bare skriv! Det behøver ikke at være hver dag, eller meget lang. Når du har brug for at få tingene ud, skrive det ud! Tillad dig selv at blive forstyrret og følelsesmæssigt. Papiret vil ikke dømme noget du siger til det.

Memory Journal

En anden type af sorg tidsskrift du kan holde er en hukommelse tidsskrift. I dette tidsskrift nedskrive alle dine minder fra den elskede, og særlige begivenheder i hans / hendes liv. En hukommelse tidsskrift er en god måde at organisere billeder og begivenheder i dit kære liv. Skriv om de mange glade gange, som du delte.