Begravelse: Hvad sker First Tips

Obduktion

En obduktion sker efter døden for at fastslå dødsårsagen, når det er tale om. Hvis en læge er ikke sikker på, hvad der forårsagede død eller død var automatiseret, vil kroppen blive overgivet til retsmediciner, der besidder jurisdiktion over det område.

Dette er en medicinsk procedure, hvor kroppen bliver undersøgt. Både ude og inde af kroppen vil blive undersøgt. Prøver vil blive taget til test og mikroskopisk undersøgelse.

Der er love om obduktioner, og når de er færdig. Familien vil ofte ikke har kontrol over, om proceduren udføres. I de fleste tilfælde ønsker familierne vil blive overvejet, men hvis loven kræver, at det gøres, vil det være.

Hvis en obduktion kaldes for, skal dette tages i considersation ved planlægning begravelsen. Dette kan forsinke begravelsen for en dag til flere dage. Den medicinske undersøgerens kontor bør være i stand til at fortælle dig, når kroppen vil blive frigivet.

I nogle tilfælde familier ønsker at få obduktioner udføres af en uafhængig professionel. Der er steder, der leverer disse tjenester.

En kompetent begravelse hjem kan forberede kroppen til visning efter en obduktion. Dette skal drøftes med begravelse hjem inden endelig valg af en begravelse udbyder.

At fortælle børn om begravelseshjælp

Børn har brug for at få at vide af et dødsfald i familien. Tilstand, det på en enkel måde. Giv korte forklaringer og ærlige svar på dit barns spørgsmål. Du må ikke beskytte dine børn fra døden ved at fortælle dem ligger til at gøre emnet lettere. Men et barn ikke at kende alle detaljer. Det vigtige er at ærligt at besvare de spørgsmål, de stiller.

Børn synes at have korte opmærksomhed spænder. Sammen med dette, er der også en grænse for, hvilke oplysninger de vil bevare. Brug enkelt sprog, som barnet let kan forstå, når forklare død for dem. Vær ikke bange for at bruge ord som døde eller død.

Hvordan at begynde at planlægge en begravelse

Før du overhovedet kan begynde at planlægge en begravelse, skal du først træffe afgørelse om disposition af kroppen. Hvis det er at være en kremering, vil hvad der gøres med cremains? Vil de blive begravet eller tilbageholdt? Hvis de skal blive spredt, kan du nødt til at tjekke ind i lokale love for sådanne ting og kan have brug for en tilladelse. Hvis på den anden side jorden begravelse eller et mausoleum krypt er at være det sidste hvilested, så that's hvor vil du ønsker at starte din forskning og din planlægning.

Hvem har ret til at bestemme

Love for, hvordan en krop vil blive begravet eksistere i hver stat. I mange stater har du ret til at forlade skriftlige instrukser til, hvordan du vil have din krop håndteres. Måske har du stærke følelser om, hvorvidt du vil blive begravet eller kremeret eller den type bisættelsen skal afholdes. Dette vil hjælpe forsikre dine ønsker er opfyldt. Mens nogle stater ikke har denne lov, er det bedst at få dine ønsker skitseret skriftligt. Hvis sagen går i retten mange dommere vil overveje dine skriftlige instrukser.

Nogle stater har love, der giver dig mulighed for at udpege en person til at repræsentere dig i din krops disposition. Denne udpegede agent skal være nogen, som du ved vil følge dine ønsker.

Lovene er forskellige i hver stat og kan ikke dækkes her. Spørg din tilstand for detaljerne i dit område.

Anmeldende Familie og venner

Notifiying alle af en elsket en død kan være en skræmmende opgave. Nære familiemedlemmer og venner vil skulle anmeldes i en personlig måde, såsom et telefonopkald. Vær ikke bange for at nå ud til de første par mennesker, som du anmelde og bede dem om at hjælpe dig med at underrette andre medlemmer af familien.

Når din familie og nære venner er blevet anmeldt, kan du anmelde andre venner og bekendte via e-mail. Denne metode kan være nemmere end at forsøge at komme i kontakt med alle ved telefonen. Det vil også spare dig fra opgaven med genfortælling historien igen og igen. Hvis du er den nærmeste pårørende til den afdøde, er det hensigtsmæssigt at overdrage denne opgave til et andet familiemedlem eller en ven.

Billig Begravelse Options

Når økonomien er i en nede slå det kan være svært at finde penge til at dække begravelsesudgifter. Omkostningerne ved en gennemsnitlig begravelse herunder nedgravning er tæt på $ 10.000. Hvis dække en udgift ligesom det ikke er muligt, er der nogle mindre dyre indstillinger.

  • Overveje at donere kroppen til videnskaben. Hvis en medicinsk skole eller videnskabelig institution accepterer donation vil de normalt betale for at få det kremeret og vendte tilbage til familien efter at legemet er blevet undersøgt.
  • Kig ind direkte kremering. Denne type kremering tilbydes af nogle begravelse hjem samt organisationer som Neptune Society. I en direkte kremering, kroppen er afhentet og taget direkte til krematoriet. Der er ingen begravelse eller visitation. Omkostningerne for en af ​​disse kremeringer normalt starter ca. 700 afhængigt af hvor du er.
  • Hvis du vælger en traditionel begravelse og nedgravning der er måder at spare der. Kister er en stor udgift. Du kan lave dine egne for langt mindre end at købe en, og det er tilladt. Kig efter et gravsted i en offentlig kirkegård drives af byen eller amt, gebyrerne er normalt meget mindre end private kirkegårde.