Begravelse Flag Display Box

Begravelse Flag Display Box


En begravelse flag display box er en vigtig måde at ære den amerikanske soldat eller sømand i dit liv, der er død. Det er sædvane, at der i den pågældende persons begravelse, der er kendt som at blive begravet med militær honnør, for de pårørende at modtage en specielt foldet USA flag, som er draperet over kisten under tjenesten. Mange gange, forbliver det flag foldet og lagt i et mindesmærke display kasse og sat i en hædersplads i hjemmet.

Flag-draperet Kister og militær honnør

Udover aktive og pensionerede soldater og kvinder, nuværende og tidligere amerikanske præsidenter er alle begravet med militær honnør. Som en del af en skik, der går tilbage til det 18. århundrede, vil det blå felt af flaget anbringes i spidsen for kisten, over afdødes venstre skulder under begravelsen. Når graven tjenester er afsluttet, vil der være en 21-pistol hylder, hvorefter, vil flaget blive foldet af medlemmer af Honor Guard eller Flag Detail og præsenteres for den afdødes ægtefælle eller andre levende slægtning. Taps normalt spilles før denne ceremoni.

Folding Flag

Inden præsenteres den foldede flag, er foldet 13 gange (for de oprindelige kolonier US) i form af en trekant. Folderne repræsenterer også:

 1. Symbol af livet
 2. Symbol på vores tro på det evige liv
 3. Lavet til ære for veteran, der er død
 4. Repræsenterer vores svagere natur
 5. Repræsenterer en hyldest til USA
 6. Symbol af hvor vores hjerter ligger
 7. Hyldest til de væbnede styrker i USA
 8. Hyldest til den, der "trådte ind i dalen af ​​skyggen af ​​død"
 9. Hyldest til kvindelighed
 10. Hyldest til fædre
 11. Repræsenterer ifølge hebraisk arv, den nederste del af forseglingen af ​​kong David og kong Salomon
 12. Repræsenterer, i den kristne tro, et symbol på evigheden
 13. Den endelige fold er, hvor stjernerne er øverste og formodes at minde alle om den nationale motto, "In God We Trust".

Flaget er gemt i til formen af ​​en "cocked hat" til minde om soldater og søfolk, der omkom, da USA blev grundlagt. Flaget derefter fremlagt, med hver gren af ​​militæret ved hjælp af sin egen ordlyd under præsentationen.

Køb en Begravelse Flag Display Box

Når den foldede flaget er bragt hjem, at det bedste sted sætte det ville være en skærm eller skygge box - en glas- og træ lukkede taske lavet for at bevare flaget, mens fremvisning det på samme tid. Kasserne kommer i mange størrelser, stilarter og farver:

 • Glas Table Top og Flag Case: Denne kirsebærtræ sag viser en standard størrelse begravelse flag (fem-fødder af ni-og-en-halv-fødder) foldede tjeneste flag.
 • Flag og Memorabilia Display holder en standard størrelse begravelse flag sammen med militære metaller og priser. Det leveres i en valnød finish og har en glasfront. Memorabilia kan monteres med velcro. Montering af hardware og instruktioner medfølger.
 • Large Glass Top Flag Display Tabel: Denne kirsebærtræ bord med massiv messing hardware tillader dig at vise din standard størrelse flag eller en mindre (tre-fødder med fem fod) i en skuffe. Den glasplade kan du få vist flaget, mens det er sikkert inde i tabellen.
 • Memorial og Erindringsmønter Flag Og Medal Display Cases: Vælg mellem en række af bordplade og flag sager, både vægmonteret og bordplade.

Andre anvendelser for Display Box

Begravelse flag display bokse kan også bruges til at vise flag fra de forskellige grene af de væbnede styrker, samt flag fra andre lande. De behøver ikke at bruges til at vise nedgravning flag. Køb en og skabe et varigt minde for din elskede, der går på pension fra det amerikanske militær. De er store keepsakes, der kan overføres fra generation til generation.