Bee Pollen og grå hår

Bee Pollen og grå hår


Kan farve gendannes til håret, når den er slået grå? Nogle siger farve kan gendannes ved hjælp af naturlige midler i hjemmet, såsom bi pollen. Afhængig af hvem du spørger, vil du få forskellige meninger om effekten af ​​bipollen bringe farve tilbage til hår, der har mistet sin pigment.

Naturlige midler til at Restore Color

Der er ikke noget videnskabeligt bevis for, at naturlige kosttilskud (såsom bi pollen) kan gendanne farve til hår, der er blevet grå. Men mange mennesker hævder, at de kan stoppe grå hår blot ved at bruge midler, de bruger derhjemme. Der er mange idéer flyder rundt på hvordan at vende grå hår uden brug af farvestoffer eller andre hårprodukter.

En af de mest populære løsninger til at vende grå tager bipollen. Selv om der ikke er nogen videnskab at sikkerhedskopiere at dette middel virker, er der produkter til rådighed til at tage og prøve. Hvis du spørger dit hår sygeplejerske, vil hun sandsynligvis sige, at påstandene er falske, og at når håret er blevet gråt, er der intet at gøre for at vende den anden end at dække det op med hårfarve proces.

I den anden ende af spektret, Earth Clinic, at bipollen er i stand til at vende den grånende proces, og mange læsere på disse hjemmesider skriver i at sige, at det har fungeret for dem i fortiden så godt.

Bi pollen produkter

Bipollen er kendt som en super fødevarer, da den er høj i både protein og kulhydrater. Den indeholder små mængder af vitaminer og mineraler samt. Hvis du ønsker at prøve bipollen på din grånende hår, kan du prøve denne super mad i følgende formater:

 • Pulver
 • Tabletter
 • Kapsler
 • Cremer

Nogle produkter at tjekke ud omfatter:

 • LifeSource bipollen kommer i 500 mg kapselform. En flaske indeholder 100 kapsler og koster $ 6,99.
 • Vitamin Verden har flere versioner af bi pollen kosttilskud herunder:
  • Bee Pollen Complex i 1000 mg tabletter. En flaske 100 er prissat til $ 6,49.
  • Bipollen granulat er en pulverform og kommer i en 10 ounce beholder, der er prissat omkring $ 10.
 • Herbal Uddrag Plus Bee Pollen kommer i både kapsel og pulverform. Begge indeholder rent bipollen og ingen fyldstoffer. Afhængig af størrelse og form er produkter prissat overalt fra $ 9- $ 60.

Desuden de fleste helsekost eller vitamin butikker bære produkter, der indeholder bipollen.

Fordele ved Bee Pollen

Der er mange fordele ved bipollen ud over de krav, at det kan vende gråt i håret. Bee pollen kan anvendes af ældre til at øge udholdenhed og årvågenhed, styrke immunsystemet og til at lindre allergier. Desuden har både antimikrobielle og anti-bakterielle egenskaber.

Seniorer, der er bekymrede over en aftagende sexlyst kan finde bipollen nyttige i at genoplive libido.

Mulige bivirkninger og sikkerhed

Ligesom med eventuelle tillæg, er det altid vigtigt at fortælle din læge om noget du har planer om at tage. Der er ingen kendte interaktioner med bi pollen og andre medikamenter. Dem med allergi over for pollen bør være opmærksomme på, at allergiske reaktioner kan præsentere sig selv med supplement form. Nogle mulige bivirkninger af bi pollen kan nævnes:

 • Blussende hud
 • Hovedpine
 • Hvæsen
 • Hives
 • Kløende hals

Dem med alvorlige allergi over for pollen kan opleve anafylaktisk chok og vil kræve øjeblikkelig hjælp.

Fakta eller fiktion?

Da der ikke er noget konkret bevis til støtte for påstandene om, at bi pollen kan gendanne farve til hår, ingen produktgarantier resultater i form af hårfarve. Trods fraværet af en garanteret resultat, bipollen har mange gavnlige egenskaber, der kan appellere til seniorer samt til folk i alle aldre, og mange mennesker vidner om effektiviteten af ​​at vende grånende. Så længe din læge har bestemt du ikke har en allergi eller en anden grund til at undgå bi pollen, kan dette være en rute til at forfølge for at genskabe farve til hår, der er nedtonet.