Bedsteforældre Day Crafts

Bedsteforældre Day Crafts


Bedsteforældre Day håndværk er en vidunderlig projekt for dig og dine børn. Bedsteforældre elsker at modtage hjemmelavede gaver fra deres børnebørn, og det er en vidunderlig bonding oplevelse for alle involverede. Her er nogle ideer til nogle nemme bedsteforældres Day kunsthåndværk.

Håndlavede kort

Sandsynligvis den bedste gave, du kan gøre for bedsteforældre dag er en hjemmelavet kort. Hvert barn kan gøre sit eget kort, eller man kan være madefrom hele familien. Planlæg ud et design, hvis du ønsker eller bare sprede alle dine klistermærker, stempler, dekorationer og kunst forsyninger på bordet (dækket med avis eller et skum-backed dug for beskyttelse) og give hvert barn et kort til at dekorere hvordan de ønsker . Hvis du gerne vil give dem lidt mere vejledning, bede dem om at tegne noget de kan lide at gøre med deres bedsteforældre, eller skrive lidt om, hvad deres bedsteforældre betyder for dem. Børn kan også dekorere posen gaven eller indpakningspapir. Skum klistermærker er en masse sjov at bruge på gaveposer og kommer i mange forskellige former gør posen næsten lige så sjovt som gave selv.

Memory Book

En vidunderlig idé til en bedsteforældres Day håndværk bedsteforældre er sikker på at elske er en hjemmelavet hukommelse bog eller lille scrapbog.

Du kan købe en journal med uforede sider eller en lille scrapbog for projektet, eller lave din egen lille bog ved at folde ark papir eller karton i halve. Brug tungere papir eller pap til omslag og hæfte arkene sammen eller hulle og bruge dekorative brads, bånd eller bast at binde siderne sammen.

Lad hvert barn udfylde en side eller to af bogen. Lad dem skrive og / eller tegne om, hvorfor de elsker deres bedsteforældre, hvad de kan lide at gøre, når de besøger, deres foretrukne minder om at være sammen med deres bedsteforældre eller andre emne.

Du kan også tilføje aktuelle billeder af nogle af de begivenheder børnene beskriver. Denne lille bog vil ikke tage lang tid at sætte sammen, men vil hurtigt blive en skattet gave.

Fotoalbum

Hvis du bor langt væk fra bedsteforældrene, ville en stor årlig tradition være at sende dem et fotoalbum af alle de ting børnene gjorde det foregående år. Det behøver ikke at være en enorm album, men det skal ramme de højdepunkter som helligdage, skole billeder, sports billeder, nogen store begivenheder, der skete det år, fødselsdage og et billede eller to af børnene med deres venner. Du kan også gøre dette til en scrapbog ved at tilføje journal. Enten du eller børnene kunne skrive om, hvad der foregår i hvert billede. Denne gave vil gøre bedsteforældrene føler meget mere involveret i deres børnebørns liv, selv om de bor langt væk.

Billedrammer

Hvis du ikke bor langt væk fra bedsteforældrene, kan du stadig give dem en sød billede af dine børn. Du kan selv ønsker at etablere en årlig familie photo shoot for at få billeder af børnene sammen (eller bare tage dem selv).

Lad børnene dekorere billedrammen på den måde, de kan lide, fra maleri til at dække med klistermærker eller papir, glitter eller knapper. De kunne samle kviste fra værftet og lim dem til rammen, eller brug flere af disse skum klistermærker til at lave en ramme til et billede (bare placere billedet på et stykke pap og bruge klistermærker til at holde billedet til bord) .

Family Tree

Et sjovt projekt for børn er at gøre et stamtræ. Få en stor ark slagter papir eller avispapir og hænge det på væggen. Tegn et træ (eller har et af børnene tegne et træ) og derefter udfylde så meget af din herkomst som du kan. Familier skal ikke nødvendigvis skal placeres på forskellige grene, bare sætte dem i nærheden af ​​hinanden. Hvis du har billeder af familiemedlemmer, få farvekopier lavet og har børnene placere dem på træet. De kan pynte træet nogen måde de ønsker, måske trække træet huse for de forskellige familier, tilføje deres håndaftryk (du kan endda lave et helt træ ud af håndaftryk), hvilket gør billedrammer for alle de små billeder og underskrive deres navne.

Arbejdet på dette projekt er en vidunderlig måde at lære dine børn om deres forfædre. Du kan selv ønsker at tape optage dig selv, mens du arbejder på projektet eller nedskrive de historier, du fortæller, så dine børn vil have en registrering af de ting, du ved om familien, der kom før dem.