Bedste vine for begyndere

Bedste vine for begyndere

Starter ud i vinens verden kan være forvirrende. For mange, vin er en erhvervet smag, og uindviede ganer kan være nødvendigt at starte med lettere vine for at lære at sætte pris på de forskellige varianter i vinene inden vi går videre. Heldigvis nogle vine er store "break-in" vine, der kan sparke starte en livslang forståelse for denne vidunderlige drik.

Kom godt i gang med vin

Der er virkelig ikke en enkelt type vin, hver nybegynder enkelt vil elske. På den anden side er der mange lækre vine til den spirende vin entusiast at give en chance, før du prøver tungere eller mere alvorlige vine. Mange faktorer påvirker fornøjelse begyndere tager i vin.

Smag

På sit absolut minimum, alle vin egentlig er, er fermenteret druesaft. Hvad giver vinen sin krop, aroma og smag egenskaber afhænger af blanding af druer, den vintner teknik, og hvordan vinen lagres mens den aldrende. Begynderbøger vindrikkere ønsker at holde fast i de enkle, mindre komplekse vine for ikke at overvælde smagsløgene. Simple vine omfatter unoaked enkelt sortsvine, såsom Pinot Grigio eller Barbera.

Vin har mange varianter, afhængigt af typen af ​​vin. For eksempel har mange røde har varianter såsom mørke frugter, læder, tobak, bær og kirsebær. Hvidvine kan have varianter såsom toast, krydderi, citrusfrugter, æbler og pærer blandt mange andre.

Viskositet / Krop

Hvis du nogensinde har hørt nogen henvise til "mund føler" af en vin, deres henvisning til viskositet, betydning, hvor tung eller let gør vinen føler i munden. Begynderbøger vinelskere tendens til at nyde vine, der er lys på ganen. Lysere rørige vine omfatter Beaujolais Nouveau og Sauvignon Blanc.

Aromatiske

Uanset om du interesserer dig for de aromatiske vin afhænger af, hvor meget du ønsker at dykke ned i vinen verden. Hvis du ønsker at blive en ekspert, er du nødt til at lære at skelne de subtile aromatiske noter i enhver form for vin. Hvis du søger blot at forstå lidt mere om, hvad du drikker, vil det grundlæggende gøre. Aromatiske afhænger af mange faktorer, herunder de druer og den terroir (hvor vinen dyrkes), og hvordan vinen er alderen. Viognier og Grenache er meget aromatiske vine.

Sweetness

Mange begynder vindrikkere foretrækker vine med lidt mere sødme end nogle tørre vine råd til. Det betyder ikke, vinen skal være sukkerholdige søde, bare ikke så tør det gør din mund rynke. Winemakers skabe vine i en bred vifte af sødme, der afhænger af sort, restsukker, når druerne er høstet, alkoholindhold, og typer af druerne. Sweetness spænder fra tørre røde og hvide som Cabernet Sauvignon eller Chardonnay til meget sød dessert vine såsom Port. For mange begyndere, off-tørre vine som Moscato d'Asti og Pinot Noir er en stor entree i vine.

Bedste hvidvin til begyndere

Det er virkelig et spørgsmål om personlig præference om, hvorvidt du begynder din vin at drikke erfaring med røde eller hvide, men generelt, er det bedst at begynde med hvidvin. Grunden til dette er, fordi hvide vine er lettere rørige og lettere på ganen end røde. Her er et par store forret hvide:

  • Pinot Grigio: En af de mest brugervenlige hvide vine på markedet, Pinot Grigio vine er lette rørige og sprød, både i finish og smag egenskaber. Giv Santa Margherita Pinot Grigio en chance.
  • Moscato d'Asti: Denne lidt kruset, off-tør vin fra Italien er en fornøjelse. Det har varianter af abrikoser og mandler, og tilbyder en sprød sød og saftig tår der pirrer næsen, mens du drikker det.
  • Riesling: Denne vin spænder fra tør til meget sød, men er næsten universelt elsket for sin sprøde citrus og mineralske aromaer, lyse syreindhold, og let krop. Prøv en tysk Riesling, eller nyde en flaske fra Washington State, såsom Columbia Cellermaster s Riesling.
  • Sauvignon Blanc: Det er en sprød, forfriskende lys bodied hvid med enkle varianter, der omfatter kiwi og citrus. Det er også en vidunderlig sommer vin, fordi det er så forfriskende. Prøv en flaske fra Kim Crawford.

Bedste rødvin til begyndere

Ligesom med hvide vine, du ønsker at starte ud med enkle røde. Så, som din vin ganen udvikler, gå videre til de komplekse, fyldige rødvine. Her er et par forslag til en hoppe fra punkt:

  • Pinot Noir: Lys til venlig medium fyldig og super mad, det er så nemt at forelske sig i en Pinot Noir, selvom du ikke har lyst til dig selv en rødvin entusiast. Har du brug for nogle forslag? Prøv Lindeman s Bin 99, Djævelens Corner fra Tamar Ridge eller McMurray Ranch Pinot Noir.
  • Syrah: Syrah og sin australske søskende, Shiraz, er en og samme. Australske Shirazs tendens til at være en smule på den pebret side, mens Syrahs tendens til at være lidt mere frugtagtig. For Shiraz, afhente en flaske Penfold s eller d'Arenberg. Som for Syrah er, kan du prøve en flaske Qupe Central Coast eller Eaglepoint Ranch.
  • Beaujolais Nouveau: Denne fransk vin er ment som beruset ung. Det frigiver i november hvert år, og normalt sælger ud før jul. Vinen er frugtagtig og let, uden tunge tanniner, hvilket gør det til en favorit for nye vin drinkers.

Finde Vine du elsker

Vin er der for din nydelse. Uanset om du begynder din vin rejse ved at tage nogle af de bedste vine for begyndere forslagene her, eller beslutter at vove sig ud på egen hånd, kan du prøve at smage et par forskellige flasker af en bestemt type rød- eller hvidvin for virkelig at få en fornemmelse for det. Brug ressourcer til rådighed for dig, så godt. Spørg en lokal vin shop ejer at anbefale en vin til en ny ganen. Han eller hun vil helt sikkert have nogle forslag, du vil elske.