Bedste Valentinsdag film nogensinde - Paperman

The Walt Disney filmstudie indsendt en fantastisk korte længde film Paperman på internettet. Det kan være meget nyttigt for at skabe en romantisk stemning på tærsklen til Valentinsdag. Vi vil ikke gå i detaljer af rørende historie - du har brug for at se det selv.

Bedste Valentinsdag film nogensinde - Paperman

Walt Disney Animation Studio har bekræftet sin alvorlige niveau igen. Debut arbejde Paperman af instruktøren John Kahrs blev nomineret til en Oscar i 2013 og indsamlet mere end 3 millioner visninger på YouTube i løbet af to dage. Den korte længde film er faktisk lavet med hjælp af en unik teknologi, der kombinerer computer og håndtegnede animation.

Ifølge Kahrs bør stiliseret fotorealisme ikke være den eneste måde at skabe animation i den spændende periode, vi lever i, selv om vi kan se masser af computeranimation, der kommer fra produktionslinjerne. Han mener, at 2D-animation skal genfødes, og det eneste, vi har brug for er at komme op med en ny tilgang til det. KAHRS klart synes at bane hans vej til succes. Du vil ikke fortryde at have brugt 6 minutter af din kostbare tid, mens du ser denne fantastiske film!