Bedste tidspunkt at plante Fall Løg

Bedste tidspunkt at plante Fall Løg

Det bedste tidspunkt at plante falde pærer er normalt, når det er stadig komfortable nok til at arbejde udenfor og jorden ikke er frosset, men der er ingen sandsynlighed for, at temperaturerne vil vende varm igen. Det balancegang kan være vanskelig, især når Moder Natur vender hendes finurlige øje med dit havearbejde zone, men for det meste, du kan bruge flere tommelfingerregler til at bedømme, når at plante falde pærer.

Det bedste tidspunkt at plante Fall Løg

Fall pærer er faktisk foråret blomsterløg. Alle disse poser fulde af ting, der ligner miniature løg på havecentret er faktisk fuld af løg, en del af rodsystemet af en plante. De skal plantes i efteråret, før de blomstrer i foråret i cheery krokus, duftende hyacint, solrige påskeliljer og majestætiske tulipaner.

Spring Flowers Behov Vinter Kuldegysninger

Du har sikkert hørt det gamle ordsprog, "April showers bringe maj blomster." Hvad der også bringer maj blomster såsom tulipaner er en lang periode med koldt vejr. De fleste forårsløg brug flere ugers næsten frysning eller temperaturer under frysepunktet, for at blomstre. Det er derfor, forårsløg skal enten nedkøles i køleskabet, hvis tvinge dem til at blomstre indendørs i potter eller plantes i løbet af efteråret for at sikre, at de får naturlig nedkøling i løbet af vinteren.

Selvom det er mere behageligt at have i varme falde dage, plantning falde pærer for tidligt kan narre pærerne i spiring i efteråret i stedet for at vente på foråret. Havecentre og detailbutikker stock pærer mange uger, før de skal plantes i jorden. Selv om det er fint at afhente pakker af løg i den sidste halvdel af sommeren, og faktisk kan være ønskeligt at opnå det bedste udvalg, vente med at plante dem indtil køligere dage ankommer. Opbevar dem i et køligt, mørkt sted, såsom en garage, skur eller kælder, indtil du er klar til at plante dem.

Plant i nærheden af ​​Frost Dato

De fleste bulb pakker er temmelig vag om, når du skal plante løg, og der er en god grund til. Der er virkelig ingen hårde og hurtig dag, du skal plante dem. Det bedste tidspunkt at plante falde pærer varierer alt efter vejrforholdene, dit havearbejde zone, og din availability.One nem måde at vide, hvornår at plante falde pærer er at se op frost dato for din have zone og tidsplan tid til at plante dem i nærheden denne dato. Den frost dato er den gennemsnitlige første frost dato for dit område, og det er normalt en god indikator for den tid på året, hvor temperaturerne dip nær frysepunktet. Dette er normalt en pålidelig indikator for, at faldet har virkelig kommet.

Brug en Holiday Reminder

En anden måde at huske, når at plante falde pærer er at bruge en påmindelse ferie. Columbus Day, Halloween og endda Veterans Day er dage allerede markeret på kalenderen, og du kan have fri fra arbejde eller skole på eller i nærheden denne dato, så du har masser af tid til haven. Disse dage falder nær eller efter frost dato for de fleste havearbejde zoner, så de gør perfekte mindeværdige datoer for at vide, hvornår at plante din falde pærer.

Naturen som en guide

I gamle dage, landmænd vidste når at plante afgrøder af naturens signaler. Disse subtile signaler kan være mere pålidelig end en kalender, for hvert år, de skifter lidt baseret på de nuværende vejrmønstre og betingelser. Visse tegn, der falder har virkelig kommet omfatte træer kaste deres blade. Hvis du kender en bestemt træ i dit område, så som et egetræ, mister sine blade sidste, se for den tid på året, hvor det træ begynder at kaste sine blade. Det er tid til at få dem falde pærer i jorden.

Fall Pære Plantning Primer

Nu hvor du har en ide om, hvor at plante falde pærer, kan du ønsker at børste op på dine plantning teknikker og blomster information før overskriften ind i haven.

  • Bulbs_in_Containers deler oplysninger om, hvordan man dyrker løg i potter, en nyttig færdighed for lejlighed beboere eller dem med begrænset havearbejde plads.
  • How_to_Plant_Summer_Bulbs lærer dig, hvordan at plante sommer blomstrende løg, når at plante dem og mere.
  • Tulipaner er blevet elsket og nydt af gartnere i århundreder. Lær mere om disse populære foråret blomstrende løg.
  • Andre blomster, du måtte ønske at læse om omfatter Crocus, Påskeliljer, og mange flere Pærer