Bedste Stock Investeringer

Når det kommer til bestemte bestande, kan de bedste aktieinvesteringer varierer vildt over tid. Selvom der er ingen garantier, når de investerer på lager, holde følgende tips i tankerne, vil hjælpe dig med at vælge de bedste muligheder for din portefølje.

1. Hold langsigtede gevinster i tankerne.

Talk af daytrading kan gøre nye investorer ivrige efter at "købe lav og sælge højt" for øjeblikkelig penge. Dog vil de bedste aktieinvesteringer værdsætte langsomt over tid, med en lav mængde risiko for investoren. Vælg aktier fra virksomheder med dokumenteret track records, og ikke sælge dem på det første lille dyk i markedet.

2. Undersøg selskaber, før at investere i aktier.

I en liste over "20 Stock-Investering Tips", Morningstar investerer nyheder og forskning webstedet beskrev det passende tankegang som "opfører sig som en ejer." Tilgang ved køb af en bestand på samme måde, som du ville købet af selskabet. Forskning nuværende og tidligere resultater, industri stående, seneste nyheder og mere at afgøre, om en virksomhed er værdig til dine penge.

3. Undersøgelse lager ratings.

Stock ratings kan give dig et godt overblik over en bestand præstation og egnethed til din portefølje. Zacks Investment Research og MSN Money tilbyder begge vurderinger af de enkelte bestande sammen med generel investere rådgivning. Hvis disse gratis ressourcer ikke tilbyder nok information, TheStreet.com giver også vurderinger rapporter for et gebyr.

4. Overvej at investere i en investeringsforening.

En investeringsforening kan beskytte investorerne fra luner markedet og enkelte selskab ydeevne ved at lade dem til at investere i en bred portefølje af aktier. Dette kan også være en langt mere overkommelig metode for første gang investor.

5. Kig efter trends.

Selvom tendenser kan være kortvarig, såsom løsladelsen af ​​en varm ny tech produkt, kan de også omfatte større samfundsmæssige forskydninger. Aldringen af ​​den amerikanske befolkning er et eksempel på en tendens, der kunne påvirke investerer beslutninger. Som Baby Boomers indtaste deres otium og medicinske fremskridt konstant at øge den gennemsnitlige levealder, alt fra farmaceutiske virksomheder til virksomheder, der tilbyder langvarig pleje forsikring står til at se øget indtjening.

6. Lad din samvittighed guide dig.

Selv de allerbedste aktieinvesteringer er ikke værd at gå på kompromis med dine personlige principper. Du må ikke føle sig godt tilpas, der investerer i virksomheder, som ansætter arbejdstagere i udviklingslande eller fabrikker, der producerer farlige kemikalier. Lade din samvittighed guide dine picks betyder ikke nødvendigvis passerer op lukrative lagre. For eksempel, hvis du er forpligtet til miljømæssige årsager, grøn energi er en blomstrende forretning, der kan føre til fremtidig økonomisk gevinst med investeringer i de rigtige virksomheder.

7. Stol på dine instinkter.

Selv vælger lagre bør være en velovervejet proces at undersøge alle de tilgængelige oplysninger om en potentiel investering, nogle gange er du bare nødt til at gå med en mavefornemmelse. Hvis en virksomhed bare ikke føles rigtigt for dig, så skal du investere dine penge andetsteds. På den anden side, hvis din forskning efterlader dig ubeslutsomme, men du er sikker på dette selskab går steder, måske det er en tid til at tage en risiko.


Yderligere ressourcer

Find flere finansiel rådgivning fra LoveToKnow på:

  • LoveToKnow Forretning
  • LoveToKnow kreditkort
  • LoveToKnow Forsikring
  • LoveToKnow Mortgage
  • LoveToKnow Gem