Bedste Snakes for kæledyr

Bedste Snakes for kæledyr

Snakes kan lave interessante og unikke kæledyr, men hvilke arter der er rigtigt for dig? De fleste slanger er nemme at passe og kræver sjældent fodring og rengøring. Enhver af disse slanger kunne være en passende kæledyr til et barn, så længe en voksen overvåger pleje, og barnet kan forstå, at slanger skal spise andre hele dyr. At vælge den rigtige slange for din interesse og erfaring vil bidrage til at sikre, at du og dit kæledyr vil være glade for de kommende år.

Corn Snake (Pantherophis guttatus)

Majs slange er en af ​​de mest populære snake kæledyr og er et godt valg for begyndere såvel som erfarne HERP brugere. Ifølge The Corn Snake.co.uk, denne art gør en stor kæledyr, fordi de har en føjelig temperament, er nemme at passe, er attraktive og interessante, har få helbredsproblemer, og kan leve 15 til 20 år.

Mønster og størrelse

Corn slanger er tilgængelige i en række forskellige farvemønstre. En slange med den klassiske farve morph er rød-orange med sorte markeringer, og er kendt som en Carolina. Alt Om Corn Snakes viser det store udvalg af farver til rådighed for majs slanger, herunder hvid, grå, pink, gul og andre nuancer af orange. Nogle typer har bånd af farve, mens andre vil have striber, der løber længden af ​​deres krop. Corn slanger nå 4-6 meter i længden som voksne.

Habitat og boligspørgsmål

Ifølge National Zoo, majs slanger er hjemmehørende i det østlige USA. Deres sortiment strækker sig fra New Jersey til Florida, og vest til Louisiana. I fangenskab, Krybdyr Magazine anbefaler boliger en majs slange i mindst 20-gallon akvarium. De er ensomme dyr og bør ikke anbringes sammen med andre slanger. Ingen særlig belysning er nødvendig, men de kræver en temperaturgradient med en hot spot på 85 ° F ved den ene ende. Bunden af ​​buret kan være foret med ikke-aromatiske spåner, avis eller et krybdyr tæppe.

Fodring Krav

Corn slanger spiser gnavere, fra nyfødte mus til store mus eller rotter for voksne. Den bytte bør vælges til at være så bred som en og en halv gange slangens hoved. Undgå at fodre din slange levende gnavere, fordi de bider og sårer din slange. Unge majs slanger behøver kun at spise hver 5-6 dage og voksne, hver syv til ti dage.

Kingsnake (Lampropeltis getulus)

Bedste Snakes for kæledyr

Den fælles kingsnake er en stor starter slange. Kingsnakes er gode kæledyr, fordi de er nemme at passe, har rolige temperamenter, er billige og fås i mange forskellige farver.

Mønster og størrelse

Den fælles kingsnake er sort med et mønster af hvide kædelignende bånd langs sin krop. Flere farver morfer og underarter er tilgængelige og forskellige navne findes for slanger med disse farvemønstre. Deres naturlige udbredelsesområde er ligner majs slange. De når alt fra tre til seks meter i længde, når fuldt udvokset.

Habitat og boligspørgsmål

Petco anbefaler, at dette kæledyr skal holdes i et kabinet passer til dens størrelse, ca. 15 to 20 gallon. Brug asp spåner, kokos fiber sengetøj eller krybdyr bark til linje buret. Kingsnakes kræver en temperaturgradient fra 78 til 95 ° F og en fugtighed på 40 til 60 procent. Som med majs slanger bør individuelle kingsnakes eller flere arter af slange ikke anbringes sammen.

Fodring Krav

I naturen er kingsnakes kendt for at spise andre slanger, selv giftige arter. I fangenskab bør de fodres mus. Krybdyr Magazine anbefaler at fodre din konge slange omkring en gang om ugen.

Gopher Snake (Pituophis catenifer)

Bedste Snakes for kæledyr

Ifølge MyNaturePlace.org, gopher slanger gør gode kæledyr, fordi de kan håndteres hyppigt. De har heller ikke tendens til at spole omkring dine arme ligesom mange andre arter. Denne slange er hjemmehørende i det vestlige USA og dele af det vestlige Canada og Mexico.

Mønster og størrelse

Gopher slanger kan vokse til at være så længe som ni meter, men mere almindeligt kun nå fire fødder. Arizona-Sonora Desert Museum rapporterer, at gopher slanger er gule eller tan, med skjolder af mørk rød eller brun over deres rygge. Deres skalaer synes grovere end andre slanger, og nogle mennesker vil forveksle dem for klapperslanger på grund af deres farve.

Habitat og boligspørgsmål

Da gopher slanger er ofte større end majs slanger eller kingsnakes kan de har brug for en mere rummelig kabinet, såsom en 30-gallon akvarium. The Long Island Herpetological Society, at buret skal være foret med avis, papirhåndklæder, eller asp eller pine spåner. Ingen særlig belysning er nødvendig, men et supplerende varmekilde bør gives til producere en række 75-85 ° F. Gopher slanger har også brug for et skjulested, som kan være enten en kasse eller plastic eller rock "hule".

Fodring Krav

Long Island Herpetological Society bemærker, at gopher slanger spiser gnavere, og som regel skal fodres en til to gange om ugen, afhængigt af om de vokser eller ikke.

Mælk Snake (Lampropeltis triangulum)

Bedste Snakes for kæledyr

Mælk slanger er meget lig kingsnakes og dele nogle af deres egenskaber. De kaldes karminrøde kingsnakes. Ifølge ReptileKnowledge.com, de gør gode kæledyr for nogle af de samme grunde som kingsnake, men også fordi de er farvestrålende, smukke slanger.

Mønster og størrelse

Flere underarter af mælk slange kan findes, alle med et mønster af skiftevis rød til brun og hvid til gule bånd, adskilt med sort. Mælk slanger vokse til en længde på 4-5 meter.

De mest farvestrålende underarter af mælk slange let kan forveksles med giftige koral slange. Udtrykket "røde præg sort, gift mangel" kan bruges til at beskrive banding på en mælk slange at skelne det fra koraller slangens "rød og gul, dræbe en fyr." Den harmløs mælk slange har tilstødende røde og sorte bånd, mens Koralslanger røde og gule bånd er ved siden af ​​hinanden.

Habitat og boligspørgsmål

Big Apple Pet Supply bemærker, at baby mælk slanger kan leve i et kabinet, der er så lille som ti gallon, men voksne mælk slanger får brug for en naturtype, der 20 til 70 gallon. Brug asp spåner, kokos fiber sengetøj eller krybdyr bark til linje buret, og bruge en ekstern varmekilde til at give en temperaturgradient 78-95 ° F og en fugtighed på 40 til 60%.

Fodring Krav

Ifølge VMSHerp.com bør mælk slanger fodres mus passer til deres størrelse. Hatchlings skal spise hver fem til syv dage, og en voksen mælk slange brug for en måltid hver 10-14 dage.

Rat Snake (Elaphe obsoleta)

Bedste Snakes for kæledyr

Rotte slanger er nært beslægtet med majs slanger, og deler mange af de karakteristika, der gør majs slange en god kæledyr. En rotte slange er en god kæledyr, fordi den er aktiv i løbet af dagen, har en føjelige temperament, og er let og sikker at håndtere.

Mønster og størrelse

Savannah River Ecology Laboratory rapporterer, at rotte slanger findes over et stort område af det østlige og sydlige USA. De typisk nå 3-5 meter i længden og kan findes i en række forskellige farvemønstre. De mest almindelige underarter er ensartet grå til sort, eller har en lysere underside med striber af brun eller grå over en gul eller brun krop.

Habitat og boligspørgsmål

Som med andre slanger af denne størrelse, kan en rotte slange holdes i en 20-gallon akvarium med et substrat af barkflis, papirhåndklæder eller avis. Ifølge ThatPetPlace.com bør buret temperatur holdes ved 75 til 82 ° F med en soler område på 88 til 90 ° F. Rotte slanger vil gemme sig i en kasse eller kunstig grotte, hvis der er tilvejebragt, og frisk vand bør altid være tilgængelig.

Fodring Krav

Ifølge ThatPetPlace.com, rotte slanger spiser mus og andre gnavere. Generelt kan de tilføres en mus en gang om ugen. Unge slanger kan fodres oftere for at accelerere væksten.

Garter Snake (Thamnophis sirtalis)

Bedste Snakes for kæledyr

Garter slanger er fantastisk til begynder slange entusiaster. Det er aktivt, let at håndtere, let at tæmme, og de forbliver relativt lille. De er også billigt og let at vedligeholde.

Mønster og størrelse

Ifølge Utah dyrlægeklinikker, vilde retstrik slanger foretrækker at leve i fugtige miljøer, nær en dam eller en anden kilde til vand. Flere forskellige underarter af strømpebåndet slange eksisterer, men i almindelighed, de er små, tynde slanger og nåede 3-4 meter i længden, når fuldt udvokset. De fleste typer er mønstret med sorte og gule striber.

Habitat og boligspørgsmål

Herp entusiast Jonathan Crowe anbefaler, at et strømpebånd slange holdes i et akvarium 5-15 gallons i størrelse, afhængigt af alder og størrelse slange. Mens vilde retstrik slanger foretrækker levesteder i nærheden af ​​vand, bør en fangenskab slange ikke holdes i en alt for vådt eller fugtigt miljø. En stor vandskål bør der med stor nok til, at slangen til at svømme i det. Buret kan være foret med papir håndklæder, et krybdyr tæppe, asp spåner eller cypres muld.

Fodring Krav

Garter slanger kan spise en række små byttedyr poster, herunder fisk, orme og små mus. Feeder guppies eller platies kan placeres i vandet skål for din slange til at finde. Hvis din slange ikke vil spise mus, skal kosten ændres til at omfatte hele fisk, stykker af fiskefilet, regnorme, og pinky mus dele. Hvis et strømpebånd slange kun vil spise orme, så bliver du nødt til at supplere sin kost med calcium. For de slanger, der spiser fisk, undgå guldfisk og visse andre arter, der indeholder et farligt enzym kaldet Thiaminase.

Ball Python (Kongepyton)

Bedste Snakes for kæledyr

Selv om det kan lyde spændende at holde en meget eksotiske arter af slange, mange af disse er ikke egnede som kæledyr. En type slange, der kan se mere eksotisk, men er fortsat god kæledyr er bolden python. Denne art er nem at passe, ophold relativt små, og er føjelige, når de håndteres.

Mønster og størrelse

Ifølge University of Michigan Museum of Zoology, bold kvælerslanger er hjemmehørende i Vest- og Centralafrika. Disse er tunge rørige slanger og kan vokse til at nå 3-6 meter i længden. Ball kvælerslanger er broget i et mønster af lys og mørk brun til rødbrun, og undersiden er er hvide.

Habitat og boligspørgsmål

Ball kvælerslanger kan holdes i et akvarium fra 20 til 30 gallons i størrelse. En Hatchling kan starte ud i en 10-gallon akvarium. Skabet skal være foret med papir håndklæder, et krybdyr tæppe eller strimlet cypres eller gran bark. Temperaturen skal holdes ved 80 til 85 ° F med en soler område på 90 ° F. Om natten kan temperaturen falde til 73 til 75 ° F, med brugde område ved 80 ° F.

Fodring Krav

Ball kvælerslanger kan have et ry som kræsne, men det kan være en normal egenskab for arten. The World of Ball Pythons rapporterer, at disse slanger er binge foderautomater, spise godt for et par uger eller måneder, og derefter nægter mad. De spiser mus og rotter, og fødevaren kan varieres, hvis slangen ikke spiser godt. Sørg for, at kravene boliger er opfyldt, og at slangen er tilbage uforstyrret med sin mad. Hvis din bold python stadig nægter at spise, kan det blive ramt af stress, nærmer et skur, eller er kommet ned med en sygdom.

Snakes Gør store kæledyr

Hvis du vælger omhyggeligt, vil du helt sikkert have en stor kæledyr slange i flere år fremover. Med krævede minimal dag-til-dag pleje, slanger er nogle af de nemmeste og mest interessante kæledyr derude.