Bedste Realkreditlån

Bedste Realkreditlån

Når sigtning gennem alle de forskellige realkreditprodukter på forbrugsvarer, kan det være lidt svært at dechifrere, hvilke lån er de bedste realkreditlån. Da hver låntagerens situation og behov er unikke, er det vigtigt at forske i forskellige långivere og de produkter, de tilbyder, inden der træffes afgørelse om en bestemt lån.

Fast Rate versus Justerbar

Når først ansøger om et realkreditlån, er mange låntagere straks blændet af lavere renter fremhævede på rentetilpasningslån (våben). Långivere vil ofte forsøge at skubbe folk til rentetilpasningslån, fordi de har et reelt potentiale for i sidste ende gøre mere profit for långiveren end et fastforrentet realkreditlån ville. Låntagere skal dog være på vagt,, om at sikre nogen form for realkreditlån, som har en svingende rente. En pant betaling er normalt en af ​​de største månedlige betalinger for forbrugerne, og hvis det betalte beløb pludselig begynder at klatre det kan forårsage reelle problemer med folks finanser.

Den bedste realkreditlån, i de fleste tilfælde er fastforrentede lån. Selv om den oprindelige rente kan være lidt højere, er det værd for den økonomiske sikkerhed af et sammenhængende lån.

Long Term versus Short

Forskellige långivere tilbyde forskellige vilkår. Tredive år afskrivninger er helt almindelige, men så er femten år og fyrre år ad gangen. Generelt jo kortere løbetid et realkreditlån, jo mindre interesse en person vil betale i løbet af livet af lånet.

Forbrugerne kan anmode længere sigt i et forsøg på at få en lavere pant betaling, men de vil som regel finde, at jo længere sigt er spredt ud, jo højere rente. Tredive år ad gangen er en industristandard, men en femten-årig periode vil have en lavere rente. Det er bedst for boligkøberne at vælge et realkreditlån begreb, der er den korteste muligt uden den månedlige betaling er for høj. Den bedste realkreditlån forlade lidt økonomisk råderum for låntageren hver måned.

Kreditforeninger og banker

Det kommer som en overraskelse for mange potentielle låntagere, at deres egne kreditforeninger og banker er i pant virksomhed. Mange mennesker straks strømmer til et realkreditinstitut, der reklamerer på tv eller i avisen - at glemme at tjekke med deres eget pengeinstitut. Der er fordele ved at få et realkreditlån gennem en bank eller kreditforening, som en person allerede gør forretning:

  • Information: Institutionen har adgang til dine regnskaber og andre personlige oplysninger, og vil ikke have at gå søge det ud.
  • Kendskab: Låntager er allerede bekendt med, hvordan bank eller kreditforening værker, og ved, hvem de skal kontakte med spørgsmål eller problemer.
  • Særbehandling: Nogle banker vil tilbyde lavere renter til gamle kunder.

Generelt kreditforeninger tilbyde lavere renter, men hver kredit union har kvalificerede faktorer til medlemskab. Nogle finansielle institutioner tilbyder realkreditprodukter blot at afslutte deres portefølje, og derfor ikke tilbyde de mest konkurrencedygtige priser. Hvis din nuværende finansielle institution simpelthen ikke tilbyde de laveste renter eller de bedste lånevilkår, sørg for at gøre masser af sammenligning shopping.

De bedste realkreditlån for forbrugerne

De bedste realkreditlån for forbrugerne er dem, der ikke er fyldt med ekstra gebyrer og komplicerede regler. Før der ansøges om et realkreditlån med en långiver, så spørg om forudbetaling sanktioner og gebyrer for interaktion kundeservice.

Forudbetaling sanktioner er gebyrer, der långivere beregning hvis en låntager betaler en pant off tidligt, og der er nogle långivere, der faktisk opkræver kunderne et mindre gebyr, hver gang kunden ringer for at chatte med en kundeservicemedarbejder. Find ud af om disse gebyrer på forhånd, så du ikke sidder fast med en mindre end ønskeligt lån.