Bedste Passwords

Bedste Passwords


Shopping på internettet kræver, at brugerne til at vælge de bedste passwords til at beskytte deres kreditkortoplysninger. En adgangskode beskytter dine personlige finansielle oplysninger og andre personlige data. At vælge de bedste passwords kan sikre, at alle dine online aktiviteter forbliver private.

Tips til at vælge den bedste adgangskoder

Den adgangskode, du opretter, skal være let at huske, men ikke let at gætte. For eksempel behøver du ikke ønsker at vælge en adgangskode, der indeholder dit navn eller fødselsdato, da disse adgangskoder vil være den første en identitet tyv forsøger.

Følgende retningslinjer kan hjælpe dig med at skabe de bedste passwords:

 • Den adgangskode, du vælger bør være let at huske, så du ikke behøver at skrive den ned. Opbevar aldrig en adgangskode til et kreditkort skrevet på bagsiden af ​​kortet eller i din tegnebog.
 • Brug ufuldstændige ord i din adgangskode eller forkortelser. Hvis du bruger ord, der findes i ordbogen, vil det være let for en kriminel at knække din adgangskode.
 • Brug ikke personlige oplysninger, som tilhører dig eller andre familiemedlemmer. Undgå at bruge en adresse, en kæledyrs navn eller andre oplysninger, der kan være let for en tyv at finde.
 • En adgangskode skal være mindst 7 bogstaver, tal og symboler. Jo længere adgangskode, jo sværere er det at knække.
 • Brug en kombination af bogstaver og symboler, herunder store og små bogstaver. Jo mere kompliceret password, jo sværere er det at knække.
 • Brug ikke åbenlyse passwords som "password" eller dit efternavn.
 • Vær på vagt over password generatorer eller password programmer. Husk, at der er mange kriminelle på internettet, og de kan operere under dække af en legitim forretning. Undgå online password-generatorer og vælge computerens hjælpeprogrammer program til at hjælpe med at skabe en adgangskode.

Log ind Seals

Mange banker nu bruge login-tætninger til at beskytte deres kunders finansielle oplysninger. Et tegn-i sæl kræver, at du vælge et billede, der er velkendt for dig til at logge ind på din konto. Hver gang du logger på, du skal se denne velkendt billede, før du indtaster en adgangskode. Login-forsegling er en ekstra grad af sikkerhed for at hjælpe folk undgå phishing-svindel på internettet. Hvis du ikke kan se det billede, du har valgt at bruge med din adgangskode, og afslut derefter mistænkte site.

Beskyt dine bedste Passwords

Nu hvor du har valgt de bedste passwords er muligt, du vil være sikker på dine konti forbliver sikker. En måde at beskytte dine adgangskoder er til periodisk at ændre dem.

Ændring af din adgangskode med jævne er en god idé, især hvis du deler din computer. De fleste online-konti kan du ændre din adgangskode, når du logger på en konto. Før du ændrer din adgangskode, skal du sørge for, at du logger ind på din konto fra virksomhedens hjemmeside. Phishing-svindel ofte anmode en bruger om at ændre personlige oplysninger ved at følge et link fra en e-mail nyhedsbrev eller officiel leder besked.

Brug af offentlige computere

Mange mennesker bruger offentlige computere eller computere, som de deler med andre. Beskyttelse dine adgangskoder i disse betingelser er særligt vigtigt. Følgende kan hjælpe dig med at beskytte dine bedste passwords:

 • Log altid ud af dine konti, og luk din browser før walking væk fra en offentlig computer.
 • Ryd computerens cache-fil, inden de forlader computeren.
 • Søg aldrig en "Husk adgangskoden" boks på en offentlig computer.
 • Gem aldrig adgangskoder på en offentlig computer - selv om det er en computer, du er fortrolig med.
 • Hold øje med fremmede kigger dig over skulderen på offentlige computere.

Konklusion

At vælge de bedste adgangskoder til din computer vil hjælpe dig med at beskytte din identitet og forhindre svindel. Sikkerhedsforanstaltninger såsom at bruge en betroet computer, logge på sæler, og vælge fortrolige passwords vil også hjælpe dig med at beskytte fortrolige information.Keep på, at du skal ændre dine adgangskoder hvert par måneder, især hvis du føler dine oplysninger kan være blevet kompromitteret. Hvis du tror, ​​fortrolige finansielle oplysninger er adgang uden dit samtykke, vil du også ønsker at kontakte din bank eller kreditkortselskab samme.