Bedste Online Charity Gaver

Når du kombinerer bekvemmeligheden ved online shopping med de gode følelser, der kommer fra at bidrage til en værdig sag, er det nemt at se, hvorfor de bedste online velgørenhed gaver er populære muligheder for enhver lejlighed.

1. Heifer International

Kvie International hjælper fattige familier i hele verden ved at give dem dyr og den uddannelse, de har brug for at bruge dyr som en kilde til vedvarende næring. For sæt donation beløb, kan du bestille køer, får, lamaer, vandbøfler, geder, og mange andre nyttige dyr i navnet på venner og familiemedlemmer. Denne unikke touch gør gaven mere mening end en simpel monetær donation. Webstedets printbare gavekort gør det endnu nemmere at dele nyheden om din gave med modtageren.

Website: Kvie International

2. Oxfam Upakket

Oxfam Upakket opererer under en tilsvarende model som Kvie International, der giver nødvendige forsyninger til enkeltpersoner i fattige områder. Du kan hjælpe plante træer, giver en kvinde uddannelse hun har brug for at starte en lille virksomhed, eller købe et skrivebord, så en studerende kan få en bedre lærerig oplevelse. Oxfam vil sende kort til gave modtagere at lade dem vide et bidrag er sket i deres ære. Oxfam gør forbeholder sig ret til at bruge din donation, som den ønsker, så dine penge vil ikke altid give den symbolske gave, du har valgt.

Website: Oxfam Upakket

3. Nest

Nest er dedikeret til at ændre livet for kvinder i udviklingslandene ved at yde små lån. I disse økonomier, kan et par hundrede dollars opbygge en hel forretning og føre til en levetid på selvforsyning. Nest rejser midler til lån gennem sin online-butik. Du kan finde et væld af gode gave muligheder, med alt fra stilfulde tøj og tilbehør at bemærke kort til udstoppede dyr til børn. Læs produktdetaljer at finde designs fra lånemodtagere, og støtte deres bestræbelser endnu mere. Mens mange af de bedste online velgørenhed gaver ikke resulterer i materielle ting, kan det være sjovt at rent faktisk har en gave til wrap og til stede, mens du stadig gøre en forskel.

Hjemmeside: Nest

4. Indtag-en-Animal programmer

En donation i navnet på at bevare verdens dyreliv er en stor gave til dyreelskere, der også kan være lærerigt. For eksempel med The Dian Fossey Gorilla Fund, du kan "Vedtage en Gorilla", eller du kan "adoptere et segl" med The Marine Mammal Center. World Wildlife Fund tilbyder et komplet line-up af dyr i vedtagelsen program. Modtageren modtager normalt et foto af dyret og oplysninger om dens liv og levested. Afhængigt af programmet, kan han eller hun også få et nyhedsbrev abonnement eller en udstoppet legetøj.

5. eBay Giving Works

Du kan overvinde nogle mindeværdige gaver samtidig støtte store velgørende organisationer med Giving Works kategori på eBay. Find billetter til sportsbegivenheder, autografer memorabilia, front-række pladser til varme koncerter og meget mere. Hvis disse big-billet poster er lidt for meget for dit budget, er der også hundredvis af små emner til salg, så det er værd at surfe på udvælgelse til gaveideer. Auktionerne oplyse, hvilken procentdel af den endelige salgspris bliver doneret. Mange emner er angivet ved 100 procent, så du får mere donation magt med dit køb.

Website: eBay Giving Works

6. Større Godt

Du kan være bekendt med begrebet The Hunger stedet og de relaterede velgørende sites for emner som dyrevelfærd og forebyggelse af brystkræft. Besøgende kan klikke på en knap for at donere hver dag, og sponsorer giver donation, normalt beskrevet i kvantificerbare udtryk som ".8 kopper mad". Større Godt er en udløber af denne indsats, der tilbyder en online shopping destination med gaver til enhver smag. En del af provenuet fra alt salg går til velgørende formål, og hver donation beskrives konkret. For eksempel vil hvert køb af en lyserød lys fra The Breast Cancer site finansiere én procent af en mammografi. Mange af de elementer, selv at øge bevidstheden, hvilket gør det en gave, der holder på at give.

Hjemmeside: Større Godt

7. iGive

Når du tilmelder dig iGive og shop gennem sin webportal, vil en procentdel af dine køb blive doneret til en velgørende organisation efter eget valg. Det er en fantastisk måde at få lidt ekstra kilometer ud af din daglige udgifter, herunder gaver. De tilgængelige butikker omfatter store navne som Best Buy og Gap, så stedet tilbyder flere forskellige end de fleste andre kilder til de bedste online velgørenhed gaver. Men iGive ikke den samme effekt som et konkret tegn på din donation, ligesom et foto af dyret, du har hjulpet. Faktisk har modtageren behøver aldrig vide din gave resulterede i en velgørende donation.

Hjemmeside: iGive


Relaterede LoveToKnow websteder

  • LoveToKnow jul