Bedste økologiske shampoo

Bedste økologiske shampoo


Hvad er de bedste økologiske shampooer på markedet i dag? Mens det kan være et spørgsmål om udtalelse, der er nogle produkter, der konsekvent bedømme godt i forbrugerundersøgelser og feedback. Ikke alle shampoo, selv økologiske dem, er de samme. Du skal også huske, at regeringen ikke regulerer økologisk kosmetik. Bare fordi en etiket har ordet "økologisk" på det betyder ikke, at shampoo i flasken er faktisk økologisk. Læs altid etiketterne nøje og se efter økologiske ingredienser.

Kriterier for bedømmelse Økologisk Shampoo

Selv om der er snesevis på snesevis af valgmuligheder, de bedste økologiske shampooer får konsekvent gode anmeldelser fra både forbrugere og forbrugernes produkt ratingbureauer.

Disse agenturer både høre forbrugerne for deres meninger og direkte teste de pågældende produkter. Nogle af de kriterier, som kreditvurderingsbureauerne anvender, er:

  • Sikkerhed af ingredienser
  • Virksomhedens påvirkning af miljøet
  • Forpligtelse til lokalsamfundet
  • Hvorvidt et produkt testes på dyr

Hver forbruger vil have en anden mening om, hvor godt et givet produkt fungerer, og om det ikke opfylder deres behov, så disse overvejelser tendens til at blive ignoreret af forbrugernes produkt rating selskaber. For nogle af de bedste forbruger feedback om økologisk shampoo, kontrollere kundeanmeldelser på den relevante Amazon produktsiden.

Fem af de bedste økologiske shampoo

Aubrey Organics

Aubrey Organics får høje karakterer fra både forbrugere og ratingbureauer. Virksomheden får perfekte score på god guide for sin forpligtelse til kun at bruge sunde ingredienser i sine shampoo, og det også får høje ratings for den måde, det forvalter de miljømæssige konsekvenser af sine produkter.

Denne certificeret økologisk virksomhed bruger ingen kemikalier og ingen dyreforsøg. Deres shampoo linje omfatter flere valgmuligheder for forskellige hårtyper med matchende balsam; brugere rapporterer, at bruge Aubrey Organics shampoo gør håret føles blødere og hjælper det holde mere glans. JAY og Honeysuckle Rose er to forbrugernes favoritter. Dette mærke er en bestseller på Amazon, som bedømt af forbrugere, samt på Drugstore.com.

Aubrey Organics er tilgængelig på de fleste naturlige fødevarer butikker som Whole Foods, samt på internettet.

John Masters

John Masters Organics skaber en række shampoo til forskellige hår behov. Produkterne typisk modtager fire og fem-stjernede ratings på Amazon. Disse shampooer bruger flere forskellige typer af urter og naturlige vegetabilske produkter til at skabe skinnende, blød og sundt hår. Forbrugerne også indberette øget hår volumen og en behagelig aroma, når dette produkt.

Avalon Organics

En af de førende selskaber i økologiske produkter i dag, Avalon tilbyder 100-procent vegetariske produkter. Brugen af ​​naturlige olier hjælper med at sikre, at disse produkter ikke vil tørre dit hår, men fodre den og gøre den blødere og mere skinnende i stedet. Avalon har et komplet sortiment af shampoo til alle hårtyper.

Disse produkter får fire og fem-stjernede forbruger anmeldelser på Amazon.

Alterna

Alterna hårplejeprodukter er meget populære på Sephora. Forbrugerne siger disse produkter gør deres hår fyldigere og mere overskuelige.

Alle Alterna produkter bruger øko-certificeret, etisk dyrket og fair trade ingredienser. Virksomheden støtter også udviklingen af ​​lokalsamfund.

Organix

Organix shampoo er tilgængelige for de fleste mennesker lokalt i Walgreens, CVS og andre mursten og mørtel butikker samt online.

Forbrugerne siger, at shampoo lathers godt, har en behagelig aroma, og er generelt god til hår. De, der bedømt Organix shampoo på Walgreens.com gav det fire ud af fem stjerner samlet.

Hvor finder Økologiske produkter

Økologiske produkter er i stigende grad tilgængelige på dit lokale apotek eller skønhed levering butik. Du kan også finde dem på følgende hjemmesider:

  • Amazon
  • Drugstore.com
  • Naturens Organic Market
  • Sephora
  • Saffron Rouge

De fleste af disse steder indsamler forbruger anmeldelser af hvert produkt, der kan hjælpe dig med at sige, om det er noget, du er interesseret i eller ej.

Find den bedste Shampoo til dine behov

Uanset hvad andre folk siger om de vidunderlige resultater, de får med en bestemt shampoo, kan du opleve, at dine resultater er forskellige. Vær villig til at eksperimentere med et par forskellige organiske formler og mærker for at se, hvad der virker bedst for dig.