Bedste økologiske grøntsager Planter

Bedste økologiske grøntsager Planter
Selleri bør købe økologisk

De bedste økologiske vegetabilske planter til at spise og vokse, er dem, der gælder for dit område. Du kan altid tjekke med din amt lokalnummer agent for forslag på de planter, der gør det bedste i dit område. Selv med hans råd er der stadig et par tommelfingerregler, når det kommer til at købe økologiske varer.

Bedste økologiske grøntsager Planter til Køb

Folk vælger at købe økologiske grøntsager til en række forskellige årsager.

 • De ønsker at gøre deres del for at bidrage til et renere planet.
 • De ønsker at hjælpe deres familier blive sundere ved at købe fødevarer med mindre udsættelse for kemikalier, forarbejdning, og pesticider.
 • De nyder smagen af ​​friske økologiske råvarer.

Uanset grunden, du køber certificerede økologiske fødevarer, er det vigtigt at kende et par grundlæggende ting.

The Dirty Dozen

Der er et par grøntsager og frugter, der er blevet anset for "The Dirty Dozen" for deres sandsynlighed for at få og fastholde pesticider, kunstgødning og andre kemikalier. Mange mennesker anbefaler, at disse fødevarer købes økologiske eller dyrket i din egen økologiske have.

Følgende er de grøntsager almindeligvis opført på "Dirty Dozen" lister.

 • Selleri
 • Bell Peppers (Enhver farve)
 • Kartofler
 • Grønkål
 • Spinat

Disse fødevarer er nogle af de bedste økologiske vegetabilske planter til at købe. Hvis du er også bekymrede over frugter, frugterne på denne liste omfatter fødevarer som jordbær, ferskner, kirsebær, æbler og meget mere.

Yderligere oplysninger om Grøntsager

Ud over "The Dirty Dozen" lister, er der også en række grøntsager, der er forbundet med høje pesticider og kemikalier risici.

 • Salat
 • Collard Greens
 • Gulerødder

For at undgå høje niveauer af pesticider og andre kemiske rester, købe alle disse ovennævnte grøntsager på en økologisk marked, i den organiske del af dit købmand, eller købe frø og planter til at vokse dig selv.

Label Forvirring

For mange mennesker, kan navigere i en verden af ​​økologisk mærkning være meget forvirrende. Der er "økologisk", "certificeret økologisk", "naturlig", og en lang række andre udtryk, der anvendes til at beskrive og undertiden vildlede købere. Her er en grundlæggende opdeling af disse vilkår.

Certificeret økologisk

Producere og andre varer med "certificeret økologisk" etiketter skal opfylde visse krav, som det amerikanske landbrugsministerium (USDA). Men selv inden for denne etiket, kan der være en vis uoverensstemmelse. Generelt vil grøntsager med den certificerede økologiske segl er blevet dyrket på en gård, der opfylder 100 procent certificerede økologiske kriterier. Andre fødevarer eller husholdningsartikler, kan dog kun indeholde økologiske ingredienser, der opfylder kriterierne, men som ikke er helt økologisk i naturen. Disse elementer vil normalt have klistermærker med ordene "Made med økologiske ingredienser."

Når du køber planter og frø til dyrkning i haven, vil du ønsker at søge efter oplysninger, der lader dig vide, at frøene kom fra økologisk vegetabilsk og at planterne blev dyrket efter økologiske standarder. Ikke-økologiske frø, kan være produkter af genetisk modificerede planter, eller de kan have været støves af med kemiske pesticider.

Økologisk

Udtrykket organiske bruges normalt til at beskrive den proces, hvor en fødevare eller et produkt er dyrket eller fremstillet. Økologiske fødevarer og andre produkter er generelt fremstillet uden kemikalier eller andre skadelige materialer. Må huske på, at bare fordi et produkt siger, at det er økologisk betyder ikke, det opfylder kriterierne for en certificeret eller 100 procent økologisk produkt.

Natural

Udtrykkene naturlige og økologiske ikke er indbyrdes udskiftelige. Mens økologisk refererer til den proces, hvorved et emne blev behandlet, naturligt henviser til de materialer eller ingredienser i produktet. Dybest set alle naturlige produkter er dem, der foretages fra vegetabilske kilder uden brug af tilsætningsstoffer.

Regeringen forordning

Selvom certificeret økologisk segl reguleres af en regeringsorganer, brug af beskrivende ord som økologiske og naturlige er ikke. Mange har udtrykt bekymring over overforbrug eller misbrug af disse ord, når det kommer til produkter og mærkning af fødevarer. Din bedste chance er at kigge efter den certificerede økologiske segl på de fødevarer og produkter, du køber.

Voksende økologiske grøntsager

Økologisk havearbejde kan være udfordrende, men det er bestemt ikke umuligt. Hvis du lige er startet ud, overveje at plante nogle af disse lettere at dyrke økologiske grøntsager. De har tendens til at producere ganske godt og kræver mindre vedligeholdelse end andre grøntsager.

 • Salat - Dyrkning din egen økologiske salat er en fantastisk måde at fjerne de pesticider, der kommer fra denne grøntsag andet.
 • Tomater - Hvis du vil have noget at tilføje til din salat, tomater er det. Ved at bruge organiske pesticider og kunstgødning, kan du pleje din afgrøde og vise sig nogle store, lækre økologiske varer.
 • Greens - En anden højt pesticid mad, kan greens foretag et andet ekstra til din salat eller stå alene som en fantastisk dampet side parabol. Overvej at plante dine foretrukne grøn, såsom sennep greens, majroer eller spinat.
 • Peppers - Peppers af alle slags er underlagt højere mængder af kemikalier på grund af deres relativt tynde skind. Dyrkning din egen kan eliminere dette problem.

De bedste økologiske vegetabilske planter til at spise og vokse generelt vil være dem, du elsker. Hvis omkostningerne er en bekymring, så prøv at købe økologiske produkter betragtes som den mest sandsynlige til at indeholde disse kemikalier. Deltagelse i en lokal CSA (Community Supported Agriculture) eller besøger landmænd markeder kan også hjælpe du køber friske, lokale fødevarer uden den høje Supermarked opmærkninger.