Bedste Life Diet Daily Journal

Bedste Life Diet Daily Journal

Som den bedste Life Diet bog kom til livet på diæt scene, dens følgesvend bog ankom så godt, kendt unpretentiously som det bedste liv kost Daily Journal. Kan dette være svaret på tidligere slankekure forhindringer? Er det indeholder væsentlige at forevige vægttab, du ønsker? Find ud af her på LoveToKnow Diet. Også, er du inviteret til at dele din anmeldelse og erfaring med det bedste liv kost Daily Journal med vores læsere.

Hvor gjorde det bedste Life Diet Daily Journal fra?

The Best Life Diet Daily Journal er oprettelsen af ​​Bob Greene, personlig træner og fitness iværksætter kendt af mange som Oprah Supercoach. Bogen, det bedste liv kost, skabte overskrifter, da den blev fremmet af Ms. Winfrey selv på hendes nationalt syndikerede tv-program. I lighed med andre vægttab tidsskrifter, det bedste liv kost Daily Journal er et værktøj til at hjælpe med at opnå succes med vægttab og en samlet sund kost stil for livet. Med sin side for side krydsreferencer menes, og opmuntret, der skal anvendes i overensstemmelse med kosten bog.

Inden for Journal Sider

Efter at have gennemgået den blanke låg med sine smukt beskåret billeder af et godt manicured forfatter og hans hund, en perfekt formet frugt skål, og en liflig leder skive hjertelig brød afsat en gylden pøl af olie, formentlig olivenolie, de indvendige sider tilbyder en personlig beretning om næsten alle aspekter af din kost og fitness liv. Med dit input, dette tidsskrift tilbyder en dag-til-dag vurdering af flere aspekter i forbindelse med en vellykket vægttab rejse. Hele tidsskrift dækker en periode tolv uger, hvilket er den mindste tid, det bedste liv kost foreslås der skal følges. Adgangskrav emner for hver dag omfatter:

Bob Greene er den bedste Life Diet Bedste Life Diet Daily Journal

  • daglige fødeindtagelse, til også at omfatte de tre måltider og en snack, der er nødvendige for at blive spist hver dag
  • mål for den pågældende dag
  • følelsesmæssige oplevelser, der er forbundet med at spise
  • type og varighed, og niveauet af motion

Der er masser af plads til at optage enhver og alle større milepæle, begivenheder, tanker eller lignende. Ideen er at sætte i ord alle dine oplevelser med dit forhold til mad. Der er også sektioner, der giver en ugentlig opsummering af fremskridt. Motiverende tips, citater og tankevækkende udsagn nåde siderne hele Best Life Diet Daily Journal.

Effektivitet

Holde en fødevare dagbog af enhver type har været en bevist strategi for vægttab succes og vægt vedligeholdelse. Dette tidsskrift er ikke anderledes. Formålet med denne særlige tidsskrift set-up er at guide dine næste skridt ved at reflektere over det, der sker nu. Det er en måde at åbne dørene til mulighederne for nødvendige ændringer i den følgende dag, uge ​​eller måned. Og da det bedste liv kost selv er en langsigtet sund kost og fitness-program, tidsskriftet passer perfekt i jagten på langvarige livsstilsændringer.

Indkøb Bog (s)

Der er flere kilder til rådighed til køb af det bedste liv kost Daily Journal, herunder Barnes and Noble og Amazon.com.

Resumé

En personlig, selvstændig skriftlig redegørelse af en persons spisevaner kan være en værdifuld nøglen til at frigøre det, FAD kostvaner, hurtige vægttab kostvaner, lavt kalorieindhold kost fødevarer og kost piller mangler. Der er ingen skade i at tage en pen og starte din helt egen mad dagbog. The Best Life Diet Daily Journal kan være et godt sted at starte. Hvis intet overhovedet, undertiden i kan være en øjenåbner til blot se fødevarer valg og mængder. For eksempel kan det være en let kontakt, men yderst værdifuldt, at vælge et æble over chips som en almindelig aften snack.