Bedste legetøj til børn

Fra træklodser til elektroniske spil, de bedste legetøj til børn gøre deres unge brugere tænker og drømmer samtidig bygge nyttige færdigheder. Selvfølgelig, de er også tonsvis af sjov!

Følgende liste fokuserer på de øverste legetøj kategorier. Mens foretrukne licens karakter i det øjeblik kan ændre, vil disse klassiske kategorier giver varig vejledning i at vælge de bedste legetøj til dine børn. Indser LoveToKnow Best Men du kan være på udkig efter specifikke forslag, så vi giver også nogle populære og prisbelønnede valg i hver større kategori.

1. Educational Toys

Mange af de bedste legetøj til børn kombinerer læring og sjov. Den GeoSafari Talking Globe giver interaktive geografi spil i en sjov elektronisk format. Det blev opkaldt til Dr. Toy Mest Klassisk legetøj Liste i 2006. Professor Noggin Historie i USA er en sjov og informativ kortspil, der gjorde FamilyFun.com Toy of the Year listen.

2. Pretend Play

Børn elsker at foregive, og de bedste legetøj til børn kan udløse deres fantasi og føre til timevis af sjov. Den konkrete projekter Workshop var en grand prisvinder i 2006 FamilyFun.com Toy of the Year Awards. Med denne foregive workshop børnene kan lege med realistiske værktøjer samtidig bygge projekter ud af skum "træ". Doras Talking Kitchen vandt "Girl Toy of the Year" i 2006 Toy Industry Association Toy of the Year Awards, tilføjer et nyt ansigt (og tale) til traditionel madlavning spil.

Bedste legetøj til børn

3. Udstoppede dyr

Hver kid har brug for en dejlig ven. Børn kan anmode om udstoppede dyr baseret på populære tv og film tegn, men bamser, fyldte hunde og andre overdådige tal, som ikke har optrådt på skærmen vil have langvarig appel. For en unik drejning på udstoppede dyr, at Lil 'Luvables Fluffy Factory lader børnene kram deres egne bamser. Det var en Toy of the Year store præmie vinder på FamilyFun.com.

4. Spil

Spil fremme samarbejdet samtidig med at alt fra hukommelsen færdigheder til at udøve. Hullabaloo, fra skaberne af Cranium, vandt "bedste spil" udmærkelse i 2006 Toy Industry Association Toy of the Year Awards. Spillet får børn i bevægelse og griner som de følger anvisninger fra spillets lyd konsol. Twister Dance DVD gjort det til Dr. Toy 100 bedste Børns Produkter Liste ved at sætte en ny spin på en klassisk kids 'spil med dansetrin.

5. Squishy Stoffer

De fleste børn kan ikke få nok af materialer, de kan presse og skimmel, selvom forældrene ikke altid nyde den resulterende rod. Mens Play-Doh er et klassisk valg, med Play-Doh Kreativitet center tjene et sted på FamilyFun.com Toy of the Year listen, er der mange andre muligheder. MSNBC.com tilføjet Moon Sand til sin liste over de bedste Toys 2006 i henhold til $ 25, og det viste sig også på Dr. Toy 100 bedste børneprodukter List.

Bedste legetøj til børn

6. Kunst og Håndværk Supplies

Inspirerer til kreativitet og samtidig udvikle finmotoriske færdigheder med kunst forsyninger og håndværk kits. MSNBC.com valgt WonderWorks Talking billedbog som en af ​​de bedste uddannelsesmæssige legetøj af 2006 feriesæsonen. Ud over at fungere som en bærbar tegning pad, WonderWorks tillader børn at optage historier til at ledsage deres billeder. FamilyFun.com plukket Inspiration Bands som en af ​​de bedste legetøj til børn. Sættet giver dem mulighed for at lave personlige versioner af de populære gummi wristbands.

7. Building Legetøj

Byggesten og andet konstruktionslegetøj tillader børn at føle en følelse af realisering, da de ser deres planer bliver til virkelighed. Legos er altid populære. Sammen med de klassiske blok sæt, er der tema kits til mange interesser, fra pirater til rumfart. For mere indviklede konstruktion muligheder blev K'Nex Super Structures navngivet til Dr. Toy listen.

8. Dukker Action figurer

Fra at spille hus til at vedtage udførlige historier med en flåde af superhelte, kan dukker og action figurer inspirere timers fantasifuld leg. Baby First EZ Dress Dolly Travel & Go var en anden pick fra MSNBC.com s liste over de bedste Legetøj under 25 dollar. Det tjente også et sted på Dr. Toy listen. Baby Alive var en top pick på FamilyFun.com.


Relaterede LoveToKnow websteder

  • Kærlighed ToKnow Kids
  • LoveToKnow Baby