Bedste lande for pensionering

Bedste lande for pensionering


Mange seniorer vælger at flytte ud af USA efter pensionering. For en stor del af disse pensionister, til valget bevæge sig væk fra deres hjemland er et økonomisk. Der er mange lande, hvor seniorer kan finde en høj livskvalitet, der er meget billigere end det er i USA.

Fem bedste lande for pensionering

Mens mange mennesker vælger at trække sig tilbage til steder, der har varme solrige vejr, der er nogle, nyder koldt vejr og sne. Det følgende er et tværsnit af nogle af de bedste lande til pensionering baseret på deres høje livskvalitet og lave leveomkostninger.

1. Belize

Beliggende på østkysten af ​​Sydamerika, blev Belize formelt kaldt British Honduras. Belize har en behagelig, lidt fugtigt, subtropisk klima med en gennemsnitlig temperatur på 79 grader Fahrenheit. Med engelsk som sit modersmål, Belize er et populært sted for pensionister. Leveomkostningerne i Belize afhænger af det ønskede område og livsstil.

2. Costa Rica

Hvis du nyde en livsstil, der er afslappet og laid back, kan Costa Rica være det perfekte sted for dig. Men for at trække sig tilbage til Costa Rica, skal du indgive en Costa Rica pensionering visum, har de nødvendige tilladelser og opfylde de specifikke retningslinjer for indkomst. Det varme vejr, smuk natur og lave leveomkostninger gør Costa Rica et fremragende pensionering valg for mange.

3. Frankrig

Med en lav leveomkostningerne i nogle regioner, og en fremragende sundhedssystem i hele landet, er Frankrig det pensionering destination for mange amerikanere. Der er mange lejligheder og huse i hele landet, der kan lejes eller købes til meget overkommelige priser.

4. Azorerne

De ni øer Azorerne, en del af Den Portugisiske Republik, tilbyder en unik blanding af historisk charme og moderne liv, betagende natur og en næsten perfekt klima. Azorerne har en lav leveomkostninger i forhold til USA, hvilket gør det en vidunderlig og overkommelige pensionering destination.

5. Nicaragua

Med smukke caribiske strande, ferskvandssøer og en smuk kystlinje langs Stillehavet, Nicaragua, der ligger i Mellemamerika, betragtes et godt sted at gå på pension. Ifølge den Inter-American Institute for Menneskerettigheder, Nicaragua er et af de sikreste lande i området, og i hele verden for den sags skyld. Ud over sin lave leveomkostninger, Nicaragua tilbyder udenlandske pensionister særlige incitamenter. For at være berettiget til incitamenterne skal du have en indkomst på mindst $ 400 per måned og være mindst 45 år gammel. Pensionist incitamenter kan nævnes:

  • Der er ingen skat på indtjening lavet ud af landet
  • Det er tilladt at medbringe ind i landet en bil uden at betale nogen skat, og det er toldfri. Efter fem år kan du sælge bilen skattefri. Dette kan gentages hvert femte år med de samme told- og skattefritagelser.
  • Det er tilladt at medbringe husholdningsartikler ind i landet til brug i dit hjem toldfrit. Varerne kan have en værdi på op til $ 10.000.

Faktorer at overveje

At finde det bedste land for din pension afhænger af specifikke overvejelser i den enkelte og den ønskede type placering. Flere store overvejelser omfatter:

  • Leveomkostninger
  • Pensionsindkomst
  • Afstand fra familie og venner
  • Den type vejr en nyder og klimaet i landet
  • Den ønskede livsstil ønsker under pensionering år
  • Sundhedspleje og medicinske faciliteter
  • Nødvendige visa og tilladelser til ophold

Realiseringen af ​​et valg

Når du beslutter, hvilke er de bedste lande at gå på pension givet din egen specifikke situation og ønsker, at bruge tid på at undersøge de lande, som du finder mest tiltalende. Besøg det land, du tænker på at flytte til og se på det gennem øjnene på en hjemmehørende, ikke nogen på ferie. Tal med andre pensionister, der er flyttet der og få deres synspunkter om at leve i det fremmede land. Sørg for, at det land, du vælger til pensionering er det bedste valg for dig, før du foretager et træk eller sælge dit hus i USA