Bedste Kupon Organizer

Kuponer er en fantastisk måde at spare penge og den bedste kupon arrangør kan hjælpe dig med at holde styr på dine penge at spare indsats. Hvis du ikke har et system til at organisere dine kuponer, kan værdifulde kuponer udløber, mens de sidder ved dit skrivebord, eller du måske ikke har dem, når det er tid til at foretage et køb. Bemærk, at den bedste løsning for en individuel kyndige shopper afhænger i høj grad af antallet og typer af kuponer, du klip.

1. Binder med baseball-kort forvaltningsselskaber ark

Et bindemiddel er ofte den bedste kupon arrangør for tunge opsparere, der klip multipla af hver kupon. Efter klipning skubbe alle de kuponer af samme type i et enkelt kort lomme. Baseball-kort kloaknet ark så du kan se alle dine kuponer et overblik og nemt flip fra afsnit til afsnit. Et negativt aspekt af bindemidler er, at de kan være omfangsrigt, men kortet ark holde et fast greb om dine kuponer, så de ikke flyver væk.

2. Fotoalbum med lommer

Et fotoalbum ligner et bindemiddel til kupon organisation. Du samle dine kuponer og skub dem ind i lommerne på hver side. Men et fotoalbum tilbyder større lommer end baseball-kort opsamlings- ark. Det betyder færre kuponer på en side, men det kan også gøre dine kuponer nemmere at få adgang.

3. Index kort kasse med skillevægge

Et kartotekskort boks giver dig mulighed for at bladre frit gennem din kupon valg. Det er større end de fleste konvolutter og sidder fladt på forsædet af en indkøbsvogn, mens andre kupon organisation systemer kan glide rundt. Dividers kan du oprette så mange kategorier som du har brug for de kuponer, du bruger mest.

4. Skotøjsæske med kuverter

I et ABC News interview, "The Besparelser Mom" ​​anbefalet denne lavteknologiske kupon organisation metode. Det er billigt og bruger materialer, du allerede har omkring huset. Du kan medtage så mange kuverter som nødvendigt i dit arkiveringssystem og mærke dem med kategorier, der arbejder for dig. Det er også let at udvide, når du har brug for det. For eksempel, når du starter couponing, kan du bruge en enkelt konvolut til toiletartikler, men som du indsamle flere kuponer synes, at det ville være mere praktisk at have separate tandpasta, shampoo og kosmetik kuverter.

5. Harmonika-stil kontrol arrangør

Harmonika folder af en check arrangør giver en nem måde at indsende din kuponer i forskellige kategorier. Det udvider til at rumme et stort antal kuponer. Ulempen til en harmonika-stil organisator er, at der er en forudindstillet antal sektioner, hvilket gør det mindre fleksible end nogle muligheder.

6. Fabric "kuvert" med skillevægge

Den grundlæggende struktur kuvert arrangør har en fold-over top, normalt sikret med velcro, og indeholder dividers for at holde konserves adskilt fra toiletartikler. Denne arrangør er normalt det bedste valg for de fleste små kupon brugere. Hvis du kun klippe et par kuponer hver uge, har du ikke behov for bindemidler eller store bærbare filsystemer. Dens lille størrelse passer i de fleste punge, hvilket gør det bekvemt at bære til butikken. Håndsyede versioner er tilgængelige fra crafters, eller du kan som regel finde fremstillede dem i butikkerne eller til salg online og i trykte reklamer.

7. spiralryg arrangører

Spiral-bound arrangørerne kan være en dyrere valg blandt de bedste kupon arrangørerne, afhængigt af om du køber en knyttet til en bestemt couponing "system", ligesom Couponizer. Disse arrangørerne typisk kombinerer kupon lommer med indkøbslister og andre værktøjer. Spiralen bindende betyder, at du har et fast antal lommer og kupon kategorier. Men de er typisk meget mindre end bindemidler og tilbyde et renere udseende end nogle andre muligheder.


Yderligere LoveToKnow websteder Interessante

  • LoveToKnow Gem