Bedste kamera Stativer til penge

Bedste kamera Stativer til penge

En trefod er et uvurderligt værktøj for den professionelle og novice fotograf ens og vil hjælpe dig med at tage bedre billeder. Ingen ønsker at bruge penge på et værktøj eller et produkt, der ikke kommer til at arbejde, eller som kan knækker let, så den kloge forbruger vil gøre forskning og lære af andres erfaringer.

Topkarakter Stativer

Uanset om du har brug for en mini stativ til at glide ind i en pose kamera eller en fuld størrelse stativ, der er mange muligheder på markedet. Følgende er en liste over nogle af de bedste kamera stativer til penge på det nuværende marked.

Mini Stativ

Eksplosionen af ​​kompakte digitalkameraer har givet anledning til en hjemmeindustri af mini stativer, herunder disse top picks, der sælger for mindre end $ 50:

  • Pod Bean Bag Stativ: Den farverige utraditionelle stativ måler 3,75-inches i diameter og har et kamera mount skruen i midten. Grundlæggende er det en sækkestol, der kan placeres på et hvilket som helst antal ikke-glatte overflader for at give dig en stabil base for dit kamera.

Bedste kamera Stativer til penge

Slik Mini-Pro V Stativ

  • Joby Gorillapod Fleksibel Stativ: Denne funky stativ ligner mere en udlænding end et foto gadget, men den udfører særdeles godt. Den er udstyret med tre bøjelige ben, end der kan placeres til at stå som et stativ, eller endda viklet omkring en bar eller rækværk at placere kameraet, hvor du ønsker det.
  • Slik Mini-Pro V Stativ med 2-vejs Pan / Tilt Head: Denne tabel-top stativ er udstyret med en 2-vejs pan hoved, der også har en pan håndtag. Dette gør at bevæge kameraet let og smidig. Stativet har en sugekop på sin base, så det kan fastgøres til et vindue eller en anden glat overflade.
  • Pedco UltraPod Letvægts Kamera Stativ: The Pedco er designet til sikkert at understøtte op til tre pounds og har tre fold ud ben. Det kan være fastgjort til et hegn eller anden skinne ved sin Velcro strop. Den leveres med en levetid garanti mod fabrikationsfejl.

Traditionelle størrelse Stativer

Mens mini stativer fungerer godt for små digitalkameraer, hvis du har tykkere udstyr som et digitalt spejlreflekskamera eller en standard størrelse videokamera, du er bedre tjent med en større, mere robuste faglige kvalitet stativ, som disse modeller, der sælger for mindre end $ 400 :

  • Manfrotto 190XPROB 3 Sektion Aluminum Pro Stativ: Dette er en tre-delt aluminium stativ fra Manfrotto er et af de bedst sælgende modeller på markedet. Det vejer kun fire pounds, men giver tilstrækkelig stabilitet til tunge kameraer. Standout funktioner omfatter hurtig handling ben låse og et center kolonne, der kan vippes til en komplet 180 grader, hvilket giver stor komfort, når du optager i makrofunktion.
  • SLIK PRO 700DX Professional Tripod med Panhead (615-315): Denne særlige model foldes op til 27 inches og kan strække sig op til 63 inches. Det leveres også med en tre-vejs Panhead med quick release plade, hvilket gør det nemt at pop off dit kamera på et øjeblik.

Bedste kamera Stativer til penge

Manfrotto 190XPROB

  • Ravelli APGL4 New Professional 70 "Stativ: Dette stativ giver professionel kvalitet for under $ 100 Den er udstyret med et stabilt hoved og en all-aluminium konstruktion og overdimensionerede plader, som nemt kan holde et kamera med tunge eller store vedhæftede filer..
  • Cullmann Magic 2 Tripod med Ball & Socket Head: Den fulde størrelse Cullmann stativ er elsket af mange for sin kompakte størrelse, der kan foldes ned lille nok til at passe let ind i de fleste kamera tasker. Det vejer blot 2.5 pounds og kan nemt omdannes til en mono-pod.

Hvad skal du se efter i en god stativ

Heavy vs. Light

Generelt tungere din stativ jo bedre er dine fotos. Dette skyldes hovedfunktion et stativ er at forankre kameraet. Derfor er en tung stativ giver mere stabilitet end en lighter model. Dette gælder især, hvis du skyder i blæsende eller ujævne forhold. En tung stativ beskytter et kamera fra vibrationer og andre faktorer, der kan få det til at ryste, mens du indramme dit skud.

Men hvis du skyder med en letvægts digitalt kamera, du er i stand til at slippe af sted med at bruge en lighter stativ. Hvis dit stativ er i stand til i tilstrækkelig grad at støtte dit kamera udendørs, i en moderat vind, så det bør være tilstrækkeligt. Hvad mere er, letvægts stativer tilbyde den ekstra bonus for at ekstra-bærbare. Hvis dit stativ er for tung du er mere tilbøjelige til at forlade det derhjemme. Det centrale er at finde et stativ, der er lys nok til at bære lange afstande, men ikke for let, at det ikke er i stand til at opretholde vægten af ​​dit kamera.

Ball head

Du vil gerne have en dejlig, flydende kuglehoved. Dette vil bidrage til at få en bold, der er nem at flytte, når du skal foretage justeringer. Du vil også ønsker at sikre, at kuglehovedet vil låse på plads sikkert.

Brugervenlighed

En god stativ skal være robust og stiv, men det skal også oprette og nedbryde hurtigt. De fleste stativer har quick-release hængslede låse, så du kan åbne og lukke benene hurtigt. Låsene er værdifulde aktiver, når du optager på flugt og har brug for at udvide stativ ben i en flash. Imidlertid kan de ikke understøtter så meget vægt som skrue-type ben låse.

Leg Typer

Bunden af ​​stativ ben sagen så godt. Nogle stativ fødder har stifter eller pigge, der graver i jorden, mens andre har flad bund med gummi puder, der greb både indendørs og udendørs overflader.

Gøre det endelige valg

Køb en god stativ vil hjælpe dig med at tage klare, skarpe billeder. Der er gode modeller på alle pris-punkt, der tilbyder en bred vifte af stilarter og muligheder for enhver fotograf. Gøre nogle forskning, herunder spørge venner og kolleger fotografer om deres foretrukne stativer, kan hjælpe dig med at vælge det perfekte udstyr til dine fotografier.