Bedste jul Nyhedsbrev Idéer

Bedste jul Nyhedsbrev Idéer
Skriv din bedste ferie nyhedsbrev.

At finde den bedste jul nyhedsbrev ideer kan hjælpe dig med hurtigt og nemt tilføje et personligt præg på dit feriekort. Mens familien nyhedsbreve kan være udfordrende at skrive, de bedste nyhedsbreve deler fælles karakteristika, der gør dem til en fornøjelse for venner og slægtninge til at læse.

Om julen Nyhedsbreve

The Christmas nyhedsbrev er en almindelig måde for travle familier kan dele den vigtige nyheder og begivenheder af året med fjerne venner og slægtninge. Disse nyhedsbreve er typisk indkapslet i julekort og kan blive en årlig tradition.

Det kan være udfordrende at skrive et nyhedsbrev, der ikke læses som en bragging liste, dog, og de bedste nyhedsbreve vil være frisk og interessant for alle at læse. Selv om det kan tage lidt mere indsats, vil en tankevækkende, velskrevet nyhedsbrev være langt mere værdsat end en simpel opdatering listen.

Bedste jul Nyhedsbrev Idéer: Skrivning Tips

For at skrive den bedst mulige nyhedsbrev at vedlægge i din feriekort ...

 • Være kort: Uanset hvor meget der er sket i det forløbne år, holde nyhedsbrevet til højst to sider. Tryk på større begivenheder af året og tilbyder et par juicier detaljer, men lad lange lister af lignende arrangementer ud af brevet. Ideelt set ville mange af dine kort modtagere være bekendt med nogle af disse begivenheder allerede, og omfattende detaljer er ikke nødvendige.
 • Afvejes: Hvis dit nyhedsbrev skal indeholde oplysninger om flere familiemedlemmer, holde detaljerne for hver enkelt balanceret og retfærdig. Det er ikke egnet til at tilbringe tre stykker på én barnets præstationer mens kun skåne en sætning eller to for et andet barn.
 • Være oplysende: Ud over at nævne store begivenheder af året, omfatter enkle oplysninger om alle nævnt i brevet. En omtale af foretrukne fritidsinteresser, aktiviteter og andre detaljer kan stadig være kort, men er med til at gøre brevet mere nacn.
 • Vær positiv: Selv om det kan være nødvendigt at indsætte en note eller to om uheldige begivenheder i løbet af året, altid holde de fleste af nyhedsbrevet positive og munter. Vigtigst er det, altid ender på en glad note.
 • Vær Seasonal: Kortet du vedlægge nyhedsbrevet måske allerede ferieønsker, men sørg for at udtrykke disse ønsker i begyndelsen og slutningen af nyhedsbrevet så godt. Dette viser omsorg og vederlag for en dejlig ferie sæson til alle dine nyhedsbrev modtagere.
 • Vær Personal: Tilpas dele af brevet for hver modtager. Mens dette gør tage et par minutter til at arrangere, vil det gøre en verden til forskel at vise, at du har overvejet alle individuelt i stedet for blot fotokopiering en generisk nyhedsbrev. En personlig hilsen og et kort afsnit, der nævner noget om den enkelte vil gøre brevet meget mere speciel og værdsat.
 • Være korrekt: Før du udskriver dit nyhedsbrev, altid tjekke for korrekt stavning og grammatik. Dermed sikres det, at du ikke uforvarende sende fejl til alle på din ferie kort liste.

Præsentere din bedste Nyhedsbrev

Den bedste julegave nyhedsbreve er ikke bare godt skrevet, de er også godt præsenteret for at gøre dem en visuel fornøjelse. Overvej følgende, når designe dit nyhedsbrev:

 • Læsbarhed: Skriftstørrelsen og stil skal være nemt for enhver modtageren at læse, uanset hvor dårlig hans eller hendes syn kan være. Undgå rødt og grønt blæk, som kan være sværere at læse, og omfatter hvide rum i brevet, så det bliver lettere for øjnene.
 • Fotos: Tilføjelse af et foto eller to udskrives på siden kan hjælpe dig med at holde Deres brev korte og tilføje mere visuel interesse for det. Det er også en flot finish til at give dine læsere et billede til at associere med ordene. Hvis du ikke har nogen billeder til at bruge, overveje at tilføje sæsonmæssige clipart.
 • Papir: Udskrivning Deres brev om ferie-tema papirer med festlige grænser vil gøre det mere munter. Tykkere grænser vil også hjælpe dig med at holde bogstavet kort. For endnu mere sæsonbetonede appel, koordinere det papir, du vælger med kortet nyhedsbrevet vil være lukket inde i eller de konvolutter, du vil bruge til at sende det.
 • Underskrifter: Log altid nyhedsbrevet personligt i stedet for at udskrive navne. Hvis det er muligt, har hvert medlem af familien underskrive hvert bogstav, så det er klart, at de sæsonbestemte ønsker er fra alle, ikke kun én person, der skriver brevet.

Bedste jul Nyhedsbrev Idéer
Har alle bidrage.

Gør dit Brev Unique

Der er mange usædvanlige måder, du kan gøre din ferie nyhedsbrev endnu mere unikt ...

 • Tilføj et digt, jul joke, eller særlige ferie vers til teksten, eller hvis du er dygtig med rim, overveje at skrive hele brevet som et humoristisk digt.
 • Har alle i familien skrive et afsnit til at omfatte i brevet om deres egne resultater det år, men undgå corny taktik såsom at have et spædbarn eller pet "skrive" brevet.
 • Vedlæg en favorit ferie opskrift eller sjov julehistorie med nyhedsbrevet for en ekstra særlig hilsen.
 • Prøv en sjov ferie quiz eller inkludere interessante trivia.

Mailing Nyhedsbreve

Den vigtigste ting at huske om en god nyhedsbrev er, at det er hurtig. Send brevet tidligt, helst 12. december for at sikre, at det vil nå frem inden ferien, og brug altid nok porto til at dække udgifter til kortet og ekstra papir af nyhedsbrevet. Selv den bedste hilsen vil blive dårligt modtaget, hvis det ankommer underfrankeret! Hvis din tidsplan ikke følger denne tidslinje, overveje at sende en nytårsdag nyhedsbrev i stedet.Den bedste julegave nyhedsbrev ideer er også let dem, som alle kan gennemføre for at skabe en festlig sæsonbestemt hilsen til at dele med venner og familie. Ved at skrive en god nyhedsbrev, kan du dele begivenhederne i dit år på en behagelig måde at tilføje til alles ferie ånd.