Bedste jul bøger til børn

Bedste jul bøger til børn

Når ferien bevæger sig i, er det tid at trække sig ud din favorit julehistorier. Børn har som regel en eller to bøger, som de elsker at læse (eller har læst dem) igen og igen. Eller flere af følgende er perfekte historier, som hele familien vil nyde.

Jul bøger for unge læsere

Disse bøger er dem dine børn bede om igen og igen hver juletiden.

Hvordan Grinch Stole julen

Hvordan Grinch Stole Christmas af Dr. Seuss er en klassiker, der har underholdt mange. Den fortæller historien om en gnaven Grinch, der finder betydningen af ​​jul i Who-ville. Historien er inspirationen bag en populær tegneserie og en film og forskellige tilpasninger af denne favorit er dukket op i biograferne verden over. Kirkus anmeldelser siger om bogen, Grinchen er den bedste skurk siden Joakim.

Bedste jul bøger til børn

Madeline jul

Madeline jul

Madeline jul af Ludwig Bemelmans er historien om den elskede karakter Madeline, og hvordan hun hjælper redde julen for hendes syge housemates. Bogen blev tilpasset til en made-for-tv animerede film i 1990. Ludwig Bemelmans vandt både Caldecott og Newbery priser for sine bøger.

Humphrey s første jul

Humphrey First Christmas af Carol Heyer. Bogen udforsker historien om en kamel ved navn Humphrey, der har mistet sit tæppe og søger at finde en for sin lange rejse med tre vise mænd til at se Jesusbarnet. Ud over dristige og smukke illustrationer børn vil elske, forfatterens hjemmeside konstaterer, at bogen var en Scholastic Book Club Selection, var en Crown Præmiekandidat og har solgt mere end 80.000 eksemplarer.

Et ønske om at blive et juletræ

Et ønske om at blive et juletræ af Colleen Monroe er historien om et stort fyrretræ, der ønsker at være en ferie træ. Illustrationerne blev afsluttet ved dyreliv kunstner Glenn Monroe at føje til historien. Fortællingen er også udstyret med skovens dyr, som børn vil elske. Anmeldelse Stream anbefaler denne bog til både børn og voksne, fordi det "formidler den sande betydning af julen."

Oliven Den Anden Rensdyr

Oliven Andet Reindeer af Vivian Walsh er den dumme historie om en hund, der tror, ​​at hun er på vagt for at være julemandens hjælper, når hun fejltagelser de lyrics i den klassiske sang Rudolph, den røde Tud. Hun hører teksterne, "alle de andre rensdyr "som" Olive, den anden rensdyr. " Børn, der elsker Rudolph kan forelske sig i denne bedårende jul fortælling. Bogen blev tilpasset til en animeret film i 1999. Kirkus Anmeldelser peger på illustrationerne alene som værende værd at se.

The Polar Express

The Polar Express af Chris Van Allsburg blev lavet til en feature-længde film i 2004. Historien fortæller om en dreng, der finder magien i julen gennem den simple handling at tro. Det var en nummer et USA Today bestseller og 1986 vinder af Caldecott Medal.

Elementære Læsere

Hvis du har et barn, der kan læse på egen hånd, disse bøger gøre store tilføjelser til din jul bibliotek.

Nøddeknækkeren

Bedste jul bøger til børn

Historien om Nøddeknækkeren

Forskellige versioner af Nøddeknækkeren - A Christmas Story kan findes, men den grundlæggende historie er det samme: En ung pige er præsenteret med en nøddeknækker i julegave, som bliver til en soldat og kæmper Musekongen før de Spirited Away til en jord af slik og fortryllelse. For mange familier, at gå til ballet se at se Tjajkovskijs "Nøddeknækkeren Suite" kommer til livet er en ferie tradition. Ifølge NPR, det var i 1960'erne i Amerika før "Nøddeknækkeren" blev en populær tradition for familier at deltage.

The Night Before Christmas

The Night Before Christmas af Clement Clarke Moore er en sand ferie klassiker fortalt i rim form. Næsten alle er bekendt med de indledende ord "" Twas natten før jul, når alle gennem huset ... "Mange familier læse historien juleaften og det inspirerede en animeret film i 1974, som stadig spiller den dag i dag. Der var fire håndskrevne originale kopier; tre er placeret i museer og en solgt til en privat samler i 2006 for $ 280000.

Et lille mirakel

Et lille mirakel af Peter Collington er en hjertevarm fortælling om en ældre kvinde, der bliver reddet af et mirakel efter at have stoppet en tyv, der forsøger at ødelægge julen for de fattige. Publishers Weekly udtalte, at bogen var en "dygtig blanding af fantasi og realisme". Skolebiblioteket Journal peger på de "blide strejf af humor" som gør dette til en af ​​de bedste jule bøger for børn.

Juleaften

Juleaften af ​​Margaret Wise Brown har en lignende flow som den elskede børnenes klassiske "Godnat, Moon", men dette er historien om tre børn, der venter Julemandens ankomst. Margaret Wise Brown er en multiple Caldecott Awards vinder og en 1984 Kerlan Award vinder for karriere præstation i gode børnebøger.

Den Crippled Lamb

Den Crippled Lamb af Max Lucado og hans døtre fortæller en følelsesmæssig fortælling om en forkrøblet lam, der var i stand til at se fødslen af ​​Jesus. Max Lucado har skrevet omkring 100 bøger og har 80 millioner eksemplarer på tryk. Han er tre gange modtager af Kip Jordan Gold Medallion jul Book of the Year. Tracy bog Nook kalder denne bog en "tåre Jerker", og Thomas Nelson produceret bogen til en film i 2000.

Kapitel Bøger

Ønsker du at sætte en lille ferie ånd ind læsning opgaver for din tredje gennem femte grader? Disse bøger passer regningen.

Julehistorier

Bedste jul bøger til børn

Julehistorier

Jul Stories (Little House kapitel Book) af Laura Ingalls Wilder er en samling af jule fortællinger fra 1800-tallet tidsskrifter af Laura Ingalls Wilder. Disse let tilpassede historier giver børn en forsmag på, hvad julen var ligesom på grænsen. Laura Ingalls Wilder er en berømt forfatter fra det 19. århundrede. Hendes tidsskrifter blev tilpasset til bøger og senere ind i en made-for-tv-serie kaldet Det lille hus på prærien hovedrollerne Michael Landon og Melissa Gilbert. Hun var en runner-up til Newbery Medal fem forskellige tidspunkter og i 1954 den amerikanske Library Association (ALA) skabte en Lifetime Achievement Award for forfattere af børnelitteratur og opkaldte den efter Ms. Wilder. Hendes historier er et øjebliksbillede af amerikansk liv og jul Gårsdagens.

Da Santa faldt til Jorden

Da Santa faldt til Jorden ved Cornelia Funke mener, hvad der kunne ske, hvis Santa faldt til jorden. Når en af ​​julemandens rensdyr er skræmt af en storm, bliver Santa faldet i et kvarter. Der er en skurk, Jeremiah Goblynch og muligheden for julen bliver ødelagt for børn overalt. Børn Læser revideret bogen og sagde det var en god "tilføjelse til ferie samlinger". Historien er for nylig blevet forvandlet til en film og blev første gang vist i biograferne i 2012 i Det Forenede Kongerige. Cornelia Funke blev også valgt som en af ​​Time Magazines 2005 100 mest indflydelsesrige personer.

The Last Holiday Concert

The Last Holiday Concert af Andrew Clements - Hart Evens er en sjette klasses elev som normalt får sammen med sine lærere. Men koret direktør ikke kan lide ham, er stresset, fordi hans job bliver skåret, og går væk fra koncerten præparater da Hart uheld negle ham med en elastik. Hart er tilbage til at sætte koncerten sammen og lærer nogle værdifulde erfaringer undervejs. The National Education Association valgte denne bog som en af ​​Lærernes Top 100 bøger for børn. Bogen var også en Louisiana Young Readers 'Choice Award nomineret i 2007.

Familien Under the Bridge

Familien Under the Bridge af Natalie Savage Carlsonis en Newbery Honor bog sat i Paris. Historien handler om børn, der bor under broen og en gammel mand, der vinder en readymade familie til jul. Kirkus anmeldelse erklærede, at denne bog er fuld af "sentimentale eventyr" sikker på at gøre læseren smil.

Den bedste julegave Pageant Ever

Den bedste julegave Pageant Ever af Barbara Robinson er blevet gjort til en børns film og gengivet som mange spiller. Når en familie af ballademagere invaderer en gudstjeneste til at sætte på en festspil, folk er bekymrede over, hvad der kunne ske. Men de snart komme til at indse dette er det bedste, værste festspil nogensinde. Historien blev oprindeligt udgivet i McCall magasin og blev senere tilpasset til en bog. Bogen solgte mere end 800.000 eksemplarer. I 1982 blev et teaterstykke af historien skrevet og stadig udføres i dag. Historien var så elskede at det var så forvandlet til en 1983 ABC tv-film. Historien er en ALA-ALSC Childrens Bemærkelsesværdige Book award Winn er.

Julen Fun

Hvert år bliver nye jule bøger udgivet, men disse foretrukne fortællinger er et godt sted at starte. Som en ekstra bonus, har mange populære jule bøger blevet lavet til film, såsom A Christmas Carol. Nogle børn kan kun kender disse historier fra film, så det kan være sjovt for forældrene at introducere deres børn til de oprindelige historier.

Hvorfor ikke starte en ferie tradition med en elsket bog eller to og en juleaften læsning, hvor hele familien deltager? Har cookies, slik skud og varm chokolade på hånden. Lad unge læsere praktisere deres færdigheder, før du lægger dem i seng til at vente på julemandens ankomst.