Bedste Hair Removal Cremer for groft hår

Bedste Hair Removal Cremer for groft hår
Opnå glatte ben med de rigtige produkter.

Når du bruger hårfjerning cremer, hvad der er bedst for groft hår? Det er det værd at tage sig tid til at undersøge alle de tilgængelige produkter og afgøre, hvilken en er bedst til din hårtype.

Hair Removal

Kvinder over hele verden kender alt for godt det irriterende problem, der er hårfjerning. Det virker næsten, som om der er aldrig et øjebliks hvile: du lige har vokset, og det er allerede tid til anden session. Måske du foretrækker hårfjerning cremer, der fungerer godt på din hud, men ikke nødvendigvis holde håret væk længe. Før du ved af det, du nåede til cremen igen.

Proceduren er mere kompliceret, hvis dit hår er grove, stiv og vanskelig at fjerne. Hvis dette er tilfældet, er der masser af produkter tilgængelige på markedet i dag, der gør processen meget enklere. I en tid, hvor hårfjerning er et absolut must for mange kvinder, ser det ud til, at selv de mest genstridige hår kan fjernes med bare en lille ekstra indsats.

Den grove hår Dilemma

Grove hår kan virke som en forbandelse, især som du bliver ældre og aftale med mulighed for pludselige overskydende hårvækst. Grove hår, er imidlertid ikke det problem i dag, at det var engang. Dette er fordi der er flere typer af hårfjerning produkter anbefales specielt til groft hår. Denne type hår kræver ekstra opmærksomhed, fordi det er stædige, ofte vokser hurtigt tilbage og kan være vanskelige at fjerne. Må ikke miste håbet, men: der er masser af muligheder for at fjerne selv for de mest svære at styre hår!

Hårfjerningsprodukter: Hvad er bedst for groft hår?

Overensstemmelse med sandheden, kan det være en frustrerende opgave at forsøge at finde en hårfjerning creme, der fjerner grove ansigtet og kroppen hår tilfredsstillende. Rigtige spørgsmål cremer er generelt mest effektive på fine til medium hår, især på områder som bikinilinjen, arme, ben, tæer, fingre, overlæbe og mave.

Hårfjerningsprodukter fjerne hår fra hudens overflade, i modsætning til narrer den væk fra roden (som voksning procedure gør). Således håret uundgåeligt vokser tilbage inden for blot et par dage. Disse cremer kan også forårsage irritation på følsom hud, fordi de er kemisk formuleret til at svække håret fra overfladen af ​​huden ved at opløse keratin. Resultatet er hår, der er let tørres væk med en serviet eller vaskeklud.

Det er vigtigt at holde et par punkter i tankerne før påføring en rigtige spørgsmål på huden:

 • Konsultere en hudlæge før brug, hvis du lider af moderat til alvorlig følsom hud. Han eller hun kan ordinere en lav styrke steroid creme til at berolige irriteret hud.
 • Ophør med at bruge når som helst, hvis du oplever brændende, kløe, eller inflammation. Mens nogle stikkende kan være fælles selv i individer med normal hud, er det ofte en forløber for en ubehagelig bivirkning.
 • Som altid er mulige allergiske reaktioner, når som helst et nyt produkt anvendes. Altid gøre en patch test før påføring af produktet helt til huden. Lad det sidde for den fulde anbefalede tid, før skylning. Hvis du ikke oplever rødme eller ubehag, skal du fortsætte med brug.

Hvad bruges

Nu hvor du kender det grundlæggende, kan du fokusere på den vigtigste opgave: at lære, hvad creme er bedst for grove hår og hvilken en der er bedst for dig.

 • Sally Hansen ekstra styrke Hair Removal Lotion med Special fugtighedscreme: Nøglen til at håndtere grove hår er at blødgøre det op først. Denne botanisk-forstærket kompleks er formuleret med følgende ingredienser, som arbejder sammen om at slappe af håret:
 1. Aloe Vera
 2. Henna
 3. Wild Cherry

Desuden indeholder det en kompleks formuleret til at inhibere forekomsten af ​​hårvækst:

 1. Savpalme
 2. Willow Herb
 3. Pumpkin Seed
 • Andrea ekstra styrke Hair Remover: Selv de mest stædige hår vil ikke en chance, når de står med dette produkt. Ud over hårfjerning lotion, det omfatter også en post-fjernelse fugtighedscreme formuleret til at genoprette hudens pH balance og lindre rødme og irritation væk. Den indeholder:
 1. Allantoin
 2. Marigold Uddrag
 3. Collagen
 4. Jojoba
 • Hair No More Advanced Hair Vanishing Creme: På omkring $ 24, det er dyrere end den gennemsnitlige rigtige spørgsmål - men dens rave anmeldelser helt sikkert give det et godt ry. Formuleret til at forhindre indgroede hår, beskytter mod miljøskader og blødgøre huden, denne creme lover at fastholde hårfri hud for en større periode end den gennemsnitlige rigtige spørgsmål.


At finde den rigtige hårfjerning creme til groft hår kan være en udfordring, men det vil være indsatsen værd for glat, silkeblød hud uden barske bivirkninger.