Bedste Graphic Novels for Kids

Bedste Graphic Novels for Kids


Kig efter de bedste grafiske romaner for børn at tilskynde læsning sjovt. Læsning er en billig måde at udforske og opleve reelle eller fantasy eventyr. Det øger ordforråd og forbedrer et barns læsefærdigheder. De fleste børn vil ikke anerkende det som læring, hvis de nyder, hvad de læser. Bøger er bærbare, så dit barn kan tage sin grafiske roman næsten overalt, hvilket gør læsning en af ​​de bedste måder at tilbringe fritiden.

Nogle af de bedste Graphic Novels for Kids

Bøger med illustrationer er en af ​​de sjove måder at få børn til at læse, når de har fritid. Af natur, grafiske romaner bruger sekventiel kunst og illustration til at formidle budskabet sammen med ordene. Grafikken, enten i sort og hvid eller farve, vil holde børnene interesseret i teksten. Grafik vil også øge forståelsen af ​​historien linje, især for tilbageholdende læsere.

Ikke længere kun i tegneserie form er grafisk bundet, holdbare, og fuld af stof. Disse bøger giver en tilføjelse til børnelitteratur i både fiktion og non-fiktion arbejde og underholde og engagere læseren.

Grafiske romaner for børn kan findes i boghandlere, biblioteker og online. Børns forfatter og skrive coach, Suzanne Lieurance tilbyder hendes foretrukne eksempler på grafiske romaner for unge læsere:

Bedste Graphic Novels for Kids
Babymouse Queen of the World

Babymouse Burns Rubber

I Babymouse Burns Rubber af Jennifer L Holm og Matthew Holm, Babymouse kommer i alle former for problemer. Historien er sjovt og styrker smarte valg. Denne serie har mere end tolv bøger, og det vil holde børnene at læse. Det trækker i kvindelige læsere på grund af den karakter og den lyserøde-tonet kunst, men drengene vil finde det sjovt i historierne også. Dragonslayer, anden bog i serien, er en sjov bog viser, hvordan tegnet erobrer hendes frygt for matematik og faktisk bliver medlem af Math holdet.

The Secret Science Alliance og Copycat Crook

Julian er lidt af en videnskab nørd i The Secret Science Alliance og Copycat Crook af Eleanor Davis. Han starter en ny skole og forsøger at passe ind, men snart lærer at være sig selv hjælper ham med at finde venner, der sætter pris på hans intelligens. Det er cool, fordi hans nye venner har også en hemmelig laboratorium, hvor de kan opfinde alle mulige skøre nye enheder, og de situationer, de kommer i er en alvorlig griner.

Salt Water Taffy: Sandheden om Dr. Sand

Salt Water Taffy: Sandheden om Dr. Sand af Matthew Loux er den tredje bog i et eventyr serie at nå ud til de mandlige læsere. Drenge vil elske spændingen og mysteriet i saltvand Taffy bøger. Sandheden om Dr. Sand har en overnaturlig aspekt, at drenge også kan finde særligt sjovt. Det er en spøgelseshistorie, der bringer historien til livet og samtidig være en side-turner mysterium holde læseren engageret.

Finde Kvalitet Graphic Novels

Der er snesevis af sider dedikeret til at finde den bedste kvalitet grafiske romaner. Nogle af anbefalingerne er for grafiske romaner, du kan finde online, mens andre er manuskripter, du gerne vil købe.

Sidekicks

Sidekicks er en sjov og finurlig websted, der er dedikeret udelukkende til at gennemgå børnenes grafiske romaner. Komplet med et afsnit om det bedste af det bedste og et afsnit for forældre og lærere, dette site er nyttigt for dem, der ønsker at engagere en tilbageholdende læseren gennem grafiske romaner.

Graphic Novel Reporter

Den Graphic Novel Reporter er ikke udelukkende dedikeret til børns grafiske romaner. Med det sagt, Graphic Novel Reporter er omfattende nok, at der ikke er mangel på børns titler. Tilmeld dig deres nyhedsbrev for at få de seneste scoop på dit barns yndlings grafiske romaner.Nu er et godt tidspunkt til at læse for alle aldre, så få fat i en af ​​de titler, der er anført, eller tage en familie ekskursion til dit bibliotek eller boghandel. Begynd din læsning eventyr med de bedste grafiske romaner for børn og nyde.