Bedste Gaver til en mand til at give en kvindelig ven

Bedste Gaver til en mand til at give en kvindelig ven


De bedste gaver til en mand at give en kvindelig ven, er langt fra blomster, chokolade eller smykker en mand kan give en kvinde, han er interesseret i dating. Når man giver en gave til en person, er det vigtigt at sørge for, at det ikke vække det indtryk, at du er interesseret i at forfølge noget mere (medmindre du virkelig ønsker det skal, og du tror, ​​hun er interesseret så godt). Generelt er det bedst at holde tingene på den billige side.

11 Bedste Gaver til en mand til at give en kvindelig ven

1. DVD'er

Hvis hun har en favorit film, hun har endnu til at købe en kopi af eller hun har brug for DVD-erstatning for et gammelt VHS bånd, kan du vise, at du kender hende godt uden at bruge en formue eller køber noget for sentimental. Det fungerer også godt, hvis der er en film du har set sammen, at hun elskede og ville nyde at se igen.

2. cd'er

Hvis du er en ven, er der en god chance for du ved, hvem hendes favorit bands er. Hvis en af ​​disse bands har en ny cd kommer ud snart, og der er en gave-giver anledning truende kort efter, at frigivelsen, en CD gør en betænksom, billig gave, der ikke tyder på, at du er på udkig efter mere end platonisk venskab.

Bedste Gaver til en mand til at give en kvindelig ven

3. Bøger

Hvis der er en bog, hun har været der ønsker at læse, et emne hun er fascineret af, eller hvis hendes foretrukne forfatter bare havde en ny roman udgivet, plukke en bog op for hende på din næste tur til butikken kunne være et godt træk. Du kan selv ønsker at skrive en goofy fødselsdagen notat på indersiden.

4. Husholdningsapparater

For de fleste kvinder, der er næsten ikke noget romantisk om at modtage et husholdningsapparat fra en mand. Hvis du er bekymret for at give det forkerte indtryk, at købe en blender eller noget lignende kunne være lige den sikker satsning, du leder efter. Prøv at lytte til ting hun faktisk behov eller kunne bruge, i hvert fald, så det er ikke en helt upersonlig gave. For eksempel, hvis hun er på en ny sundhed spark og ønsker at gøre smoothies, kan det lille blender være perfekt.

5. Fotoramme

En smuk fotoramme er en god gave til næsten enhver relation. Put en artsy billede inde, hvis du ikke føler sig trygge indramning en af ​​jer to til frygt for, at hun vil synes, det er ment som en romantisk gestus.

Bedste Gaver til en mand til at give en kvindelig ven

6. Kaffe krus

Hvis hun elsker kaffe, et krus er en af ​​de bedste gaver til en mand at give en kvindelig ven. Du kan få noget personlig, men fordi det er bare et krus, betyder det ikke virke som en romantisk gave, bare en venlig en. Tjek sites som Etsy.com for krus, der synes næsten som om de tilpassede blev lavet til din veninde.

7. nøglering

En nøglering fungerer på samme måde Kaffekrus måske. Du kan finde sjove dem, søde dem, eller endda nogle med tegn hun føler lidt nostalgisk over. Har du begge dele en kærlighed til 80'er tegnefilm? Picking up en Hun-Ra nøglering for hende vil vise, at du kender hendes interesser, men er ikke nødvendigvis interesseret i hende som andet end en ven.

8. Dejligt pen og papirvarer

Er hun gerne skrive? Er hun forsøger at gøre det bedre om at holde en dagbog for at føle sig mindre frazzled i hendes hverdag? Er hun arbejder for at holde kontakten med venner mere, lovede at bruge noget andet end Facebook statusopdateringer og tekstbeskeder? En dejlig pen og brevpapir (eller en dagbog, notesbog, eller planner) kunne fungere perfekt som en gave til en veninde.

9. Funky smykker

Smykker er en vanskelig gave at give en kvinde, fordi det ofte kommer ud som sentimental eller det er så dyre, at kunne synes, at du prøver at give hende den besked, du gerne vil tage venskabet til en romantisk niveau, selvom du ikke længere end meget generøs, når det kommer til køb gaver til venner. Funky stilarter lavet af perler i stedet halvædelsten kan være acceptabelt, afhængigt af dit forhold og hendes sans for stil.

10. Toolkit

Hvis din veninde er single, kan hun sætte pris på en værktøjskasse til hurtige løsninger omkring huset. En værktøjskasse giver dig mulighed for at vise, at du pleje nok om hendes sikkerhed og komfort. Den viser også, at du ser hende som en dygtig, selvstændig kvinde.

11. Gavekort

Et gavekort er noget upersonlig, men du skal nok få en god idé om, hvilke typer af butikker, hun elsker, så det vil ikke være en komplet miss. Du vil også være at lade hende til at købe sig noget rart uden at bekymre sig om de konnotationer en bestemt gave kan give. For eksempel, hvis hun bruger dit gavekort til at købe en ny parfume eller til at bidrage til en designer håndtaske køb, det er ikke de samme romantiske overtoner, at købe en sensuel parfume eller dejlig håndtaske for hende selv ville have.

Keep It Neutral

Holde gaver neutral er vigtig. Hvis du vælger meget sentimentale gaver, kan det give hende den forkerte idé. Hvis du har været venner for evigt, og du er helt sikker på, du kunne give hende næsten alt uden at hun tænker du ledte efter et forhold med hende, at reglerne ændres en smule. Blomster, chokolade, smykker, en dejlig middag, eller endda tage hendes shopping for noget, du ved, hun har brug for, men ville aldrig købe uden hende der (sko, for eksempel) er fair spil.