Bedste Fitness Ideer til seniorer

Bedste Fitness Ideer til seniorer


Der er mange top fitness ideer til seniorer til at prøve. De vigtigste ting at huske er at gøre noget, du nyder og gør det ofte.

Fordelene ved motion

Uanset din alder eller nuværende fitness niveau, vil enhver form for motion øger dit velbefindende.

Fordelene ved motion varierer for den enkelte, men mange indberette følgende:

  • Sænket blodtryk
  • Reduceret kolesterol
  • Mindre inflammation i leddene og i hele kroppen
  • Øget fleksibilitet
  • Mere pep
  • Forbedret humør

I mange situationer, seniorer ser på motion som en social aktivitet. Denne chance for at mødes med venner og arbejde op lidt sved mens deling griner øger en persons generelle sundhed.

Denne interessante artikel fra MedicineNet skitserer, hvordan man kommer i gang, hvordan man kan måle, hvor meget motion du har brug for, og hvad du kan forvente fra indsatsen. Før du begynder på et træningsprogram, anbefales det, at du først konsultere din sundhed praktiserende læge.

Bedste Fitness Ideer til seniorer

Her er nogle af de mest populære fitness ideer til seniorer til at prøve.

Bedste Fitness Ideer til seniorer
Svømning er vidunderligt for toning.

1. Svømning

Beroligende vand er fantastisk for leddene, mindske virkningerne, at løb og walking kan forårsage. Det hjælper også tone dine muskler. Mange ældre centre og fitnesscentre tilbyder vandaerobic, med sessioner sat til energisk musik. Eller overveje at tage et par lektioner for at forbedre din lap svømning evne.

2. Yoga

Med regelmæssig praksis, yoga giver mange fordele, et par af som omfatter øget fleksibilitet, forbedret cirkulation, og en bedre vifte af bevægelse og styrke, som gør de daglige opgaver nemmere. Læs LoveToKnow seniorer 'artikel med senior yoga instruktør John Schlorholtz at lære mere.

3. Tai Chi

Tai Chi er ofte omtalt som "meditation i bevægelse". De langsomme, bevidste bevægelser er nyttige for at reducere blodtrykket, øget omsætning, og oprettelse af en mere fredelig tilstand i sindet. Der har været mange undersøgelser om virkningerne af tai chi, og vi taler om dem i denne artikel.

4. Cykling

Cykling er en stor sport for seniorer. Det kan være en energisk cardio workout langs stier gennem skoven, eller en hyggelig tur gennem parken med børnebørn. Mange seniorer også gerne bike omkring byen for ærinder i stedet for at tage bilen. Der er mange cykler muligheder, men at sikre, at du har den rigtige pasform, besøge en cykel butik, så eksperterne kan vurdere din ridning mål, og matche dig til en cykel, der er behageligt.

Bedste Fitness Ideer til seniorer
Styrketræning øger vægttab og bevarer muskel.

5. Styrketræning

Styrketræning er yderst gavnligt for seniorer, fordi det er med til at bevare muskelmasse, at vi naturligvis tabe, som vi alder. Dagligdags opgaver såsom bære dagligvarer eller rive gården er et snuptag med en lille muskel bag dem. Mange fitnesscentre tilbyder op til tre gratis styrke træningssessioner at hjælpe nye deltagere forstå udstyr.

6. Gåture

Denne gamle standby er en af ​​de nemmeste øvelser til at gøre, fordi du dybest set gå ud af fordøren og give det en go. Men hvis regelmæssig walking ikke appellerer til dig, ændre det op lidt. Nordic Walking bruger poler til at engagere sig mere af din krop for en større træning. Det er nemmere på leddene, også. Prøv også at deltage i en trædemølle klub på et motionscenter eller ældrecenter eller indkøbscenter walking klub, og mødes til en sund morgenmad bagefter for nogle livlig samtale.

Flere Fitness Idéer

Vi har fremhævet blot et par af de øverste fitness ideer for seniorer at prøve. Dog får mest ud af dine individuelle interesser til at hjælpe dig med at holde mere aktiv. Her er flere artikler, du kan nyde.

  • National Senior Games Interview - Denne inspirerende interview har seniorer i alle aldre fastholde deres konkurrencemæssige spiritus og skubbe deres organer til at opnå højere træningsmål.
  • Livslang Fitness Alliance - Denne organisation opfordrer seniorer til at opretholde fitness og arbejde i deres lokalsamfund til at være vært begivenheder.
  • Senior motionsaktiviteter: Granny Basketball - Disse piger "fik game", og tage det til retten at skaffe penge til velgørende organisationer.

Besøg vores andre LoveToKnow kanaler, motion og yoga, for endnu flere ideer!